V sodelovanju

Osebni razvoj

Rozi Bernik

ROZI TEAMBUILDING ZA PODJETJA

Naredite si lepo, povezovalno delovno okolje, ki je uspešno za vsakega izmed vas.

»Če se naučimo kako bomo zaupali eden drugemu je to neusahljiv vir energije za dosego ciljev.«

Francais Frei

Opis storitve

Cilj teambuildingov za podjetja je povečati zaupanje med posamezniki in sodelavci.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris viverra augue euismod lorem euismod sagittis. Pellentesque rutrum consectetur ex eu ornare. Nullam lacinia velit vitae facilisis faucibus. Suspendisse vitae nisi metus. Morbi posuere, enim sit amet imperdiet dictum, nulla ante blandit est, id scelerisque nisi diam vitae velit. Nam accumsan tortor vel aliquam vulputate. Duis sed rhoncus est. Nam augue justo, varius in arcu in, dignissim fringilla risus. Duis blandit elit ac diam bibendum aliquet. Aenean ullamcorper posuere maximus. Morbi auctor molestie nibh at scelerisque. Integer quis auctor nibh.

This heading 2

Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Ut dictum mi ut ex lobortis fringilla. Suspendisse laoreet lacus vitae pretium fringilla. Nulla vitae erat ut elit ultricies tempus. Nullam semper blandit nisl, nec blandit lacus commodo id. Vivamus tempor mi sit amet lobortis vehicula. Fusce dignissim dolor quis magna tristique, nec eleifend lacus.

Kaj pridobita podjetje in posameznik z Rozi teambuildingom?

Zvezdica

Prilagojen program za potrebe posameznega podjetja in posamezne ekipe.

Zvezdica

Lepše, povezovalno delovno okolje.

Zvezdica

Delovno okolje, ki je dobro in uspešno za vsakega zaposlenega.

Zvezdica

Povezovanje udeležencev na aktiven in zabaven način.

Testemoniali sodelovanja z Rozi teambuildingom

»Verjamem, da so kvalitetni odnosi in pripadnost ekipi ter podjetju tisto, kar prinaša poslovni uspeh. Iz tega razloga menim, da so team buildingi za podjetja nujni. Pri Rozi mi je všeč, da kot direktor izrazim svoje cilje, torej kje se mi zdi, da ekipa potrebuje spodbudo in ona njena ekipa se nato temu odlično prilagodi. Naši zaposleni so doživeli teambuilding, ki je na zabaven in sproščen način spodbujal povezovanje, sodelovanje ter obvladovanje čustev skozi kreativnost. Kar pa je zame kot direktorja najpomembnejše  je, da so zaposleni ta timski duh nato prenesli tudi v vsakodnevno delo.«

Igor Pristavec, solastnik in direktor Prigo d.o.o.

»Strokovnost pri razumevanju potreb in želja naše ekipe je resnično izstopala. Dejavnosti, ki so jih organizirali, so nam omogočile, da smo se povezali na načine, o katerih nismo niti sanjali, spodbujajoč občutek enotnosti in pripadnosti, ki bo nedvomno koristil našemu podjetju na dolgi rok.«

Nina Lang, Head of HR an General Affairs/ Chief Happiness Officer CTRL-ing d.o.o.

»V mesecu septembru smo se preko ponudnika Confianza 4 udeležili 2-dnevnega teambuildinga, ki je potekal na domačiji Tešnak na Gorenjskem. Nad samo organizacijo, izvedbo programa in lokacijo smo bili izredno navdušeni, saj je bilo vse našteto visoke kakovosti. Preko različnih aktivnosti in izzivov smo se povezovali, saj smo želeli okrepiti in nadgraditi osebne odnose in komunikacijo, da bi zmogli še boljše delovati v teamu. Ugotovili smo, da znamo sodelovati tudi v neznanem okolju in si zaupamo. Zaradi izrednega zadovoljstva zaposlenih bomo Teambuilding zagotovo ponovili tudi naslednje leto, vsem pa ga zelo priporočamo.«

Milena Sisinger, direktorica Bodočnost Maribor

»Rozi je z našo ekipo zaposlenih na LU Škofja Loka izvedla team building, na katerem smo na zelo povezovalen in lahkoten način na novo postavili naše poslanstvo in vrednote. V nas je znala prebuditi to, da smo se skozi »resne teme«, kot je postavljanje skupnega poslanstva med seboj še dodatno povezali in se drug drugemu odprli. Rozi bi priporočila vsem, ki si želijo od team buildinga nekaj več.«

Nina Triller Albreht, direktorica Ljudske univerze Škofja Loka

Cena Rozi teambuildinga

  • Organizacija enodnevnega team buildinga: od 1.500 eur + DDV
  • Dvodnevni team building (prvi dan popoldan od 15.00 dalje in 2. dan odhod po kosilu): od 2.000 dalje + DDV

 

Cena velja za 8 do 30 oseb in ne vključuje hrane ter prenočišča.

Zakaj počnem Rozi teambuildinge?

Sem Rozi Bernik, po duši družboslovka, univ.dipl politologinja. Že od otroštva me je zanimala psihologija človeka, predvsem pa človeški odnosi in kako kakovost odnosov vpliva na naše delovanje.

Želim si, da si družba, v kateri živim, zaupa in da so srčni odnosi temelj osebnega in poslovnega uspeha. V svetu, v katerem živimo so največkrat namreč pomembni rezultati, uspešnost pa merimo skozi osebne ali poslovne prihodke. Pred petimi leti sem zato odprla svoje podjetje, preko katerega uresničujem zgoraj opisano vizijo. Povezovati posameznike in sodelavce v podjetjih na način, da  si bolj zaupajo, da čutijo večjo pripadnost in da se začno zavedati, da energijo, ki jo dajejo od sebe, nosijo ves čas tudi s seboj.

Moje poslanstvo

Moje poslanstvo je, da ljudje na coachingih, delavnicah ali team buildingih začutijo, kako zelo pomembno je, da živimo in delujemo v zaupanju v sočloveka  (družinske člane, sodelavce, nadrejene in podrejene) in kako na ta način lahko tudi kot posamezniki  živimo bolj izpolnjen vsakdan.

Prijava

5 najpogostejših vprašanj

Prijavite se na prejemanje naših novičk.

Obveščamo vas o novostih, aktivnostih Inštituta, rezultatih naših strank, modrujemo in raziskujemo... ❤️

*S prijavo na novice se strinjate s politiko zasebnosti.

Inštitut Skaza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.

LJUBEZEN – Moje srce je vir moje moči. V svoje življenje privabljam srčne ljudi, ki želijo delovati v dobro vseh.

ISKRENOST – Vedno govorim iskreno in odprto. S tem, ko spoštujem sebe, spoštujem tudi druge. Vem, da so vse priložnosti moj dokaz, da zmorem in se vse da.

SREČA – Vsak je svoje sreče kovač. Samo odločiti se moramo. Svet je lahko lep, če ga tako vidimo.

PRISTNOST – Ne bodi kopija drugih, bodi svoj unikat. Deluj z resnico, s srcem in zmeraj pozitivno naravnan.

USPEH – Vem, zakaj sem tukaj. Vem, kaj je moja lastna vrednost. Vem, kako služiti ljudem.