Slide
Šamanski obredi

2-DNEVNI OBRED LJUBEZNI

Spoznajte svojo pravo naravo ter vidite svojo pot, smisel in pomen bivanja. Z neposredno izkušnjo se osvobodite strahov in vseh nejasnosti ter se lažje predajte čudežu življenja.

Obredi so celostne izkustvene delavnice osebnostne rasti, fizičnega in čustvenega zdravljenja ter ponovne povezave. S pomočjo obreda spoznate svojo pravo naravo ter vidite svojo pot, smisel in pomen bivanja. Z neposredno izkušnjo se osvobodite strahov in vseh nejasnosti ter se lažje predate čudežu življenja.

Če se soočate z nezadovoljstvom, težavami, tekmovalnostjo, nesrečo, potem je obred tisti, ki vam lahko pomaga pri vzpostavitvi harmonije s samim seboj.

Po začetnem 2-dnevnem Obredu ljubezni je vašo pot spoznavanje sebe dobro nadaljevati.

Nadaljevalni obred je v prvi vrsti obred zdravljenja vaših ran, torej kar potrebujete oz. kaj morate pozdraviti, da lahko v življenju delate korake naprej in se naučite živeti v ljubezni in radosti.  

Delavnice se izvajajo na najvišji kakovostni ravni, s kvalitetnimi vsebinami, in v sodelovanju z najboljšimi strokovnjaki.

Komu in kdaj
predlagamo Obred ljubezni?

Niste srečni v osebnem življenju.

Ne veste, kaj je vaše poslanstvo.

Niste zadovoljni na delovnem mestu.

Neprestano dvomite v svoje odločitve.

Se vam večkrat pojavljajo enaki izzivi (izbira partnerja, izbira službe…).

Vedno najdete izgovore, zakaj vam nekaj ni uspelo.

Imate odpor do bogatih, uspešnih in srečnih ljudi.

2-dnevni paket vključuje:

INDIVIDUALNA PREDPRIPRAVA NA OBRED Z MANO

Srečanje z drugimi udeleženci obreda, online ali v živo.

OBREDI POTEKAJO POD VODSTVOM NAJVEČJIH STROKOVNJAKOV S SKORAJ 30-LETNIMI IZKUŠNJAMI

Nastanitev v templju

POLPENZION VEGANSKE HRANE

DELOVNI ZVEZEK SESTAVLJEN POSEBEJ ZA VAS

ONLINE SREČANJE PO OBREDU Z DRUGIMI UDELEŽENCI OBREDA

Število mest je omejeno, sprejmemo največ 14 oseb.

»Sama sem svoj četrti obred ljubezni, šesti obred skupaj, doživljala res polnovredno. Neskončno vesela, da sem prišla "čez". To me vedno skrbi, a navodila kako se lotiti obreda so vedno boljša in boljša, štejejo pa tudi moje izkušnje. Koliko robe sem dobila. Prikazala se mi je paleta uvidov, za katere vem, da sem jih imela v sebi. Spoznavam, da si moram zaupati še bolj. Dela sem se lotila takoj, predvsem tistega, ki se je nanašal na službeni kader, saj sem bila po norem septembru in oktobru pošteno izčrpana. Delam na notranjem miru, ki sem ga na obredu močno začutila in seveda na lahkotnosti. Nika »

» Ključno se mi zdi, da se udeležencem dvodnevnega tretmaja poda dobra po-obredna navodila. L-triptofan, banane, kakav, ne hodit takoj v družbo ... zelo pomembno, da vsak ve, da zaključen obred ne pomeni odrešitve oz rešitve težav. Da se je potrebno poslušati, razumeti uvide (tudi v prenesenem pomenu) in z malimi koraki in vztrajno vdihovati spremembe. Nika »

» Čudovita izkušnja. Soočila sem se s svojim nenehnim dvomom, in sicer, da nisem nikoli dovolj dobra. Dobila sem potrditev, da sem vredna, da je z mano in mojo družino vse v najlepšem redu. Dobila sem potrditev, da smo vsi ljudje eno. In res bi si želela, da ta občutek ENOSTI doživi čim več ljudi.  Uvidela sem, kako močan vzorec manjvrednosti, kritike in sodbe je v meni. Izredno sem vesela, da sem to prepoznala in te vzorce ozavestila ter opustila. S tem sem zagotovila mir ne samo sebi, temveč mojima čudovitima hčerkama in generacijam, ki še prihajajo! Hvaležna sem Tanji in šamanom do neba! Martina »

»Izkušnja je bila tokrat precej drugačna kot prvič, kar sicer pripisujem naslednjim razlogom: to je bil moj tretji obred in je z vidika, da so stvari znane (fizična izkušnja rastline, okolje, sam obred...) zame dokaj pomembno. Ker ni negotovosti pred neznanim, se mi je lažje sprostiti in umiriti možgane. Zagotovo je k izkušnji prispevalo tudi dejstvo, da smo bile "zaključena" skupina. Tokom akademije smo se spoznale, se spreminjale in to spremljale. Prav nobena mi ni bila na obredu več "tuja", torej ne v slabem smislu, ampak v smislu, da z njo še nisem imela kontakta. Maja »

»Glede samega obreda pa se mi je zgodilo enako kot prvič - mislila sem, da sem prišla po nekaj, dobila pa drugo. Verjetno je eno z drugim tudi povezano. Vse se je nekako bolj vrtelo okoli karte, ki sem jo potegnila, na samem obredu in potem kasneje. Karta je med drugim povedala, da se bom nekaj časa vračala v preteklost in da se mi bo resnica pokazala skozi sanje. In to se res dogaja. Sanjam stvari, na način, kot jih prej nisem, sanjam stvari in prostore, kot jih prej nisem - npr. hiša mojega otroštva je bila v tokratnih sanjah prvič osvetljena, svetla. Maja »

»Sem se prej ( zadnji dve leti ) večkrat trdno odločila, da bom stvari spremenila. Vedno sem se vrnila na stare tirnice. Sem timski človek ( pri delu) , ampak sem mislila, da more na osebnem področju vsak sam delati. Hvala Tanja, hvala akademija, sedaj vidim da to ni res: tim, složnost, podpora, potrpežljivost, vzpodbuda: ti da moč, energijo, veselje, da predelaš vse, si začneš zaupati, spoštovati in se odpirati za ljubezen. Hvala iz srca vsem. Nataša »

PRIJAVA na obred


Pogosta vprašanja

Za dodatne informacije prosim pišite na info@tanjaskaza.si.

Prijavite se na prejemanje naših novičk.

Obveščamo vas o novostih, aktivnostih Inštituta, rezultatih naših strank, modrujemo in raziskujemo... ❤️

*S prijavo na novice se strinjate s politiko zasebnosti.

info@tanjaskaza.si

Inštitut Skaza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.

LJUBEZEN – Moje srce je vir moje moči. V svoje življenje privabljam srčne ljudi, ki želijo delovati v dobro vseh.

ISKRENOST – Vedno govorim iskreno in odprto. S tem, ko spoštujem sebe, spoštujem tudi druge. Vem, da so vse priložnosti moj dokaz, da zmorem in se vse da.

SREČA – Vsak je svoje sreče kovač. Samo odločiti se moramo. Svet je lahko lep, če ga tako vidimo.

PRISTNOST – Ne bodi kopija drugih, bodi svoj unikat. Deluj z resnico, s srcem in zmeraj pozitivno naravnan.

USPEH – Vem, zakaj sem tukaj. Vem, kaj je moja lastna vrednost. Vem, kako služiti ljudem.