Slide

2-DNEVNI OBRED LJUBEZNI IN ZAUPANJA

ZAČUTITE LJUBEZEN DO SEBE IN VZAMITE VAJETI ŽIVLJENJA V SVOJE ROKE.

Če se soočate z nezadovoljstvom, težavami, tekmovalnostjo, nesrečo, potem je Obred Ljubezni in Zaupanja tisti, ki vam lahko pomaga pri vzpostavitvi harmonije, ravnovesja s samim seboj in za dvig življenjske energije. 

Zakaj obiskati 2-dnevni Obred Ljubezni in Zaupanja?

  • Da se osvobodite svojih strahov.
  • Za večjo samozavest.
  • Da začutite vaše poslanstvo.
  • Da se energijsko prečistite.
  • Da spoznate svojo dušo - začutite svoj notranji jaz.
  • Da se lažje spopadate s pritiski in izzivi na delovnem mestu, v partnerstvu in v družinskem okolju.
  • Pomaga pri zdravljenju in sproščanju zadržanih čustev.
  • Da se vam dvigne življenjska energija.
  • Da povečate intuitivne občutke.

Se zjutraj zbudite brez energije in volje za uresničevanje vaših ciljev? 

Vstopite v nov dan z občutki razočaranja, jeze, tesnobe in žalosti? Dovolite si vstopiti s stik s seboj na Obredu Ljubezni.

»Sama sem svoj četrti obred, šesti obred skupaj, doživljala res polnovredno. Neskončno vesela, da sem prišla "čez". To me vedno skrbi, a navodila kako se lotiti obreda so vedno boljša in boljša, štejejo pa tudi moje izkušnje. Koliko robe sem dobila. Prikazala se mi je paleta uvidov, za katere vem, da sem jih imela v sebi. Spoznavam, da si moram zaupati še bolj. Dela sem se lotila takoj, predvsem tistega, ki se je nanašal na službeni kader, saj sem bila po norem septembru in oktobru pošteno izčrpana. Delam na notranjem miru, ki sem ga na obredu močno začutila in seveda na lahkotnosti.»

 

Nika

» Ključno se mi zdi, da se udeležencem dvodnevnega tretmaja poda dobra po-obredna navodila. L-triptofan, banane, kakav, ne hodit takoj v družbo ... zelo pomembno, da vsak ve, da zaključen obred ne pomeni odrešitve oz rešitve težav. Da se je potrebno poslušati, razumeti uvide (tudi v prenesenem pomenu) in z malimi koraki in vztrajno vdihovati spremembe.»

Nika

»Čudovita izkušnja. Soočila sem se s svojim nenehnim dvomom, in sicer, da nisem nikoli dovolj dobra. Dobila sem potrditev, da sem vredna, da je z mano in mojo družino vse v najlepšem redu. Dobila sem potrditev, da smo vsi ljudje eno. In res bi si želela, da ta občutek ENOSTI doživi čim več ljudi.  Uvidela sem, kako močan vzorec manjvrednosti, kritike in sodbe je v meni. Izredno sem vesela, da sem to prepoznala in te vzorce ozavestila ter opustila. S tem sem zagotovila mir ne samo sebi, temveč mojima čudovitima hčerkama in generacijam, ki še prihajajo! Hvaležna sem Tanji in šamanom do neba!»

Martina

»Izkušnja je bila tokrat precej drugačna kot prvič, kar sicer pripisujem naslednjim razlogom: to je bil moj tretji obred in je z vidika, da so stvari znane (fizična izkušnja rastline, okolje, sam obred...) zame dokaj pomembno. Ker ni negotovosti pred neznanim, se mi je lažje sprostiti in umiriti možgane. Zagotovo je k izkušnji prispevalo tudi dejstvo, da smo bile "zaključena" skupina. Tokom akademije smo se spoznale, se spreminjale in to spremljale. Prav nobena mi ni bila na obredu več "tuja", torej ne v slabem smislu, ampak v smislu, da z njo še nisem imela kontakta.»

Maja

»Glede samega obreda pa se mi je zgodilo enako kot prvič - mislila sem, da sem prišla po nekaj, dobila pa drugo. Verjetno je eno z drugim tudi povezano. Vse se je nekako bolj vrtelo okoli karte, ki sem jo potegnila, na samem obredu in potem kasneje. Karta je med drugim povedala, da se bom nekaj časa vračala v preteklost in da se mi bo resnica pokazala skozi sanje. In to se res dogaja. Sanjam stvari, na način, kot jih prej nisem, sanjam stvari in prostore, kot jih prej nisem - npr. hiša mojega otroštva je bila v tokratnih sanjah prvič osvetljena, svetla.»

Maja

»Sem se prej (zadnji dve leti) večkrat trdno odločila, da bom stvari spremenila. Vedno sem se vrnila na stare tirnice. Sem timski človek (pri delu), ampak sem mislila, da more na osebnem področju vsak sam delati. Hvala Tanja, hvala akademija, sedaj vidim da to ni res: tim, složnost, podpora, potrpežljivost, vzpodbuda: ti da moč, energijo, veselje, da predelaš vse, si začneš zaupati, spoštovati in se odpirati za ljubezen. Hvala iz srca vsem.»

 Nataša

Kako poteka 2-dnevni Obred Ljubezni in Zaupanja? 

Dobimo se v prostorih Avallinia (Stari trg 26, Velenje) ob 17:00. 

Kako poteka predpriprava na obred? 

Celoten proces obreda vodiva skupaj z Mirjano Pungartnik. Sprva izvedemo skupinsko srečanje prek aplikacije Teams. Pred obredom se preko 15 minutnega telefonskega pogovora z Mirjano Pungartnik postavi namera in afirmacija. Pred tem prejmete tudi vprašalnik z namenom dobre predpriprave na obred. Prejeli boste vsa potrebna navodila.

Prvi dan obreda:

Obred poteka v spiritualnem studiu Avaiinia (Stari trg 26, Velenje), kjer tudi prespimo. Zberemo se 15 min pred 17. uro. Najprej Mirjana s kadili in razpršili energijsko prečisti vaše energijsko polje. Nato sledi pogovor s predstavitvijo poteka obreda. Ko se skupina ob meditativni glasbi poveže v ljubezni in nameri, je čas za obred. Ponovimo namero obreda in pričnemo s pretočno meditacijo vseh 7 čaker. Nadaljujemo s procesom obreda, pri čemer se osredotočamo na zdravilno glasbo (ikare).  

Drugi dan obreda:

Proces obreda se zaključi naslednji dan ob 10:00. Pogovorimo se o pridobljenih uvidih in občutkih samega obreda. Vsakemu posebej preko pogovora svetujemo, kako vse uvide in nova spoznanja implementirati v življenje. 

2-dnevni paket vključuje:

Sporočilo-logo

Individualna predpriprava pred obredom in določitev namere

Sproscanje

Voden obred pod vodstvom Mirjane Pungartnik in Tanje Skaza

Pribor

Lahka malica, prigrizki in zajtrk – veganska prehrana

Knjiga

Delovni zvezek pripravljen posebej za vas

Prenosnik

Online srečanje po obredu z vsemi udeleženci

Vhod

Nočitev v čudovitem templju Avaliinia v Velenju

Obvestilo

PRIJAVA na obred


Prijavite se na prejemanje naših novičk.

Obveščamo vas o novostih, aktivnostih Inštituta, rezultatih naših strank, modrujemo in raziskujemo... ❤️

*S prijavo na novice se strinjate s politiko zasebnosti.

[email protected]

Inštitut Skaza © 2024 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.

12. – 14. 9. 2024

STARODAVNE MODROSTI

Potujte v Visoko s Tanjo Skaza

Dragi moji, dovolite si spoznati terapevtski učinek bosanskih piramid Visoko.

Na potovanju bomo prek meditacije spoznavali procese sprejemanja in prišli korak bližje v stik s samim seboj.

LJUBEZEN – Moje srce je vir moje moči. V svoje življenje privabljam srčne ljudi, ki želijo delovati v dobro vseh.

ISKRENOST – Vedno govorim iskreno in odprto. S tem, ko spoštujem sebe, spoštujem tudi druge. Vem, da so vse priložnosti moj dokaz, da zmorem in se vse da.

SREČA – Vsak je svoje sreče kovač. Samo odločiti se moramo. Svet je lahko lep, če ga tako vidimo.

PRISTNOST – Ne bodi kopija drugih, bodi svoj unikat. Deluj z resnico, s srcem in zmeraj pozitivno naravnan.

USPEH – Vem, zakaj sem tukaj. Vem, kaj je moja lastna vrednost. Vem, kako služiti ljudem.