Slide

2-dnevni Obred modrosti za pare

ŽELITE SKUPAJ S PARTNERJEM NAJTI VAJINO KREATIVNO, ISKRIVO ENERGIJO ZA ŽIVLJENJE?

Naj vaju obred popelje do notranjih uvidov, ki so lahko terapevtski in vam pokažejo, kdo v resnici ste.

Obred modrosti vam daje jasnost in uvide, kako v življenju rešiti določene situacije v življenju, ki vas obremenjujejo in ne najdete pravih rešitev.

Te rastline posedujejo ogromno modrosti, ki vam jo rade predajo, če zaprosite zanjo. Delo na sebi je delo, ki zahteva potrpljenje in konsistenco, obredi vam pomagajo, da lažje sprejemate in hodite po poti učenja in osebne rasti. Če lahko to pot prehodite skupaj s partnerjem, še toliko lepše.

Zakaj obiskati 2-dnevni Obred Modrosti ZA PARE?

  • Da se povežete sami s sabo in s partnerjem.
  • Da se prepustite vašemu notranjemu terapevtu.
  • Da hitreje najdete rešitve za vaše izzive.
  • Da začutite vašo notranjo moč in moč, ki jo imata skupaj kot par.
  • Da začutite hvaležnost ob grajenju trdnega partnerstva.

“Kar se tiče obreda, lahko samo napišem, da je bila to zame čudovita izkušnja. Soočila sem se s svojim nenehnim dvomom, in sicer, da nisem nikoli dovolj dobra. Dobila sem potrditev, da sem vredna, da je z mano in mojo družino vse v najlepšem redu. Dobila sem potrditev, da smo vsi ljudje eno. In res bi si želela, da ta občutek ENOSTI doživi čim več ljudi. 

Uvidela sem, kako močan vzorec manjvrednosti, kritike in sodbe je v meni. Izredno sem vesela, da sem to prepoznala in te vzorce ozavestila ter opustila. S tem sem zagotovila mir ne samo sebi, temveč mojima čudovitima hčerkama in generacijam, ki še prihajajo! Hvaležna sem Tanji in šamanom do neba! ” 

Martina

Obred Modrosti bi opisala kot čisto ljubezen do sebe. Pokazal mi je predvsem na kak način se sočati s težavami in izzivi, kako sprejemati in se soočati z družbo, okoljem, situacijami in na kak način jih reševati in spuščati to kar mi ne služi. Največjo dodatno vrednost vidim v osebni rast. Obred Modrosti bi priporočila vsem, ki se želijo soočiti in najdi rešitve za svoje težave in ponavljajoče vzorce. Po Obredu sem se počutila malce utrujeno, vendar navdušena nad spoznanji in potrditvami. Zelo pomembna je namera in občutki pred Obredom. Kajti ti občutki se med Obredom le poglobijo. Več straha, še več straha. Sama tovrstne medicine sprejemam z ljubeznijo in jih objemam in tako mi tudi vračajo. Z občutkom popolne ljubezni do sebe in sveta 

Tjaša T.

“Sama udeležba je bila iskreno nad pričakovanji. Imel sem predhodno izkušnje z Ayahuasco in Obredom Ljubezni. Pričakoval sem bolj v easy, pogobljeno meditacijo, ampak je bil resen obred, ki je bolj podoben Ayahuasci kot drugim. Osebno sem imel zelo jasen cilj, da si želim kot podjetnik razbiti finančne blokade in moram reči, da mi je tudi uspelo. Obred je zelo močan in lahko rešiš globoko zasidrane izzive. Priporočal bi ga vsakemu, ki dela nekaj na sebi. ” 

Dejan K.

Direktor, Starfiniti

Kako poteka 2-dnevni Obred Modrosti?

Dobimo se v prostorih Avallinia (Stari trg 26, Velenje) ob 17:00. 

Kako poteka predpriprava na obred? 

Celoten proces obreda vodiva skupaj z Mirjano Pungartnik. Sprva izvedemo skupinsko srečanje prek aplikacije Teams. Pred obredom se preko 15 minutnega telefonskega pogovora z Mirjano Pungartnik postavi namera in afirmacija. Pred tem prejmete tudi vprašalnik z namenom dobre predpriprave na obred. Prejeli boste vsa potrebna navodila.

Prvi dan obreda:

Zberemo se 15 min pred 17 uro. Najprej Mirjana s kadili in razpršili energijsko prečisti vaše energijsko polje. Nato sledi pogovor s predstavitvijo poteka obreda. Ko se skupina ob meditativni glasbi poveže v ljubezni in nameri, je čas za obred. Ponovimo namero obreda in pričnemo s pretočno meditacijo vseh 7 čaker. Nadaljujemo s procesom obreda, pri čemer se osredotočamo na zdravilno glasbo (ikare).  

Drugi dan obreda:

Proces obreda se zaključi naslednji dan ob 10:00. Pogovorimo se o pridobljenih uvidih in občutkih samega obreda. Vsakemu posebej preko pogovora svetujemo, kako vse uvide in nova spoznanja implementirati v življenje. 

2-dnevni paket vključuje:

Sporočilo-logo

Individualna predpriprava pred obredom in določitev namere

Sproscanje

Voden obred pod vodstvom Mirjane Pungartnik in Tanje Skaza

Pribor

Lahka malica, prigrizki in zajtrk – veganska prehrana

Knjiga

Delovni zvezek pripravljen posebej za vas

Prenosnik

Online srečanje po obredu z vsemi udeleženci

Vhod

Nočitev v čudovitem templju Avaliinia v Velenju

Obvestilo

PRIJAVA na Obred


Prijavite se na prejemanje naših novičk.

Obveščamo vas o novostih, aktivnostih Inštituta, rezultatih naših strank, modrujemo in raziskujemo... ❤️

*S prijavo na novice se strinjate s politiko zasebnosti.

[email protected]

Inštitut Skaza © 2024 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.

12. – 14. 9. 2024

STARODAVNE MODROSTI

Potujte v Visoko s Tanjo Skaza

Dragi moji, dovolite si spoznati terapevtski učinek bosanskih piramid Visoko.

Na potovanju bomo prek meditacije spoznavali procese sprejemanja in prišli korak bližje v stik s samim seboj.

LJUBEZEN – Moje srce je vir moje moči. V svoje življenje privabljam srčne ljudi, ki želijo delovati v dobro vseh.

ISKRENOST – Vedno govorim iskreno in odprto. S tem, ko spoštujem sebe, spoštujem tudi druge. Vem, da so vse priložnosti moj dokaz, da zmorem in se vse da.

SREČA – Vsak je svoje sreče kovač. Samo odločiti se moramo. Svet je lahko lep, če ga tako vidimo.

PRISTNOST – Ne bodi kopija drugih, bodi svoj unikat. Deluj z resnico, s srcem in zmeraj pozitivno naravnan.

USPEH – Vem, zakaj sem tukaj. Vem, kaj je moja lastna vrednost. Vem, kako služiti ljudem.