Slide

1-DNEVNI OBRED S CEREMONIALNIM KAKAVOM

Želite začutiti notranji mir, ki je vaše naravno stanje zavesti?

Spoznajte moč meditacije s ceremonialnim kakavom.

Najdite vaše poslanstvo in z meditacijo prebudite ravnovesje med umom ter srcem.

Obred s ceremonialnim kakavom je namenjen vsem, ki želite stopiti v svet sebe ter odkriti svoje osebne in poslovne cilje. S soočenjem z vašo bolečino, izzivi in strahovi si odpirate pot k lastni sreči in uspehu.

Ceremonialni kakav je sveta rastlina, ki pomaga pri odpuščanju in odpravljanju čustvenih blokad ter vam pokaže pot naprej. Omogoča dostop do vaših skritih čustev, vzorcev vedenja in odvisnosti, ki so zakopane globoko v nezavednem delu vaše osebnosti. 

Zakaj obiskati 1-DNEVNI OBRED S CEREMONIALNIM KAKAVOM?

 • Stopite v svet sebe in spoznajte moč meditacije.
 • Odkrijete svoj notranji jaz in ranjenega otroka.
 • Omogočite si dostop do čustev in vzorcev vedenja iz vašega nezavednega jaza.
 • Povežete se sami s seboj in z drugimi okoli vas.
 • Odprite in začutite svojo intuicijo.
 • Spoznajte moč hvaležnosti.
 • Naučite se sprejemati in odpuščati.
 • Povečate lastno koncentracijo in motivacijo.
 • Dovolite si začutiti, kako navigirati skozi življenje.
 • Vodi vas k prevzemu kontrole nad svojim življenjem in usodo.
 • Začutite lastne uvide, jasnost, iskrenost in ljubezen.
 • Z afirmacijami spremenite svoja lastna prepričanja in pridobite orodja za svoj dnevni ritual.

Ste pod vplivom mnenja okolice? 

Ob tem vas prevzamejo občutki kot so krivda, strah in nezaupanje. Prvi korak je, da odprete srce in prepoznate svoje srčne želje.

»Sam obred je bil fantastičen, po 3 mesecih sem uspela sprostiti svoja čustva in končno sem lahko zajokala, občutek je bil, da se mi je odvalila skala od srca in spet sem začutila ljubezen do sebe in sveta okoli sebe. Neverjetno toplino v srcu in ljubezen. Predvsem pa se mi je veliko dogajalo šele v tednih po obredu, najpomembnejša stvar je bila ta, da sem iz svoje globine odložila čustva, ki jih sploh nisem čutila kot moja, neverjetno žalost in strah. Ko so prišla iz mene sem jih čutila kot oklep na mojem telesu. Ko sem jih ozavestila in jih predihala so odšla in pustila lahkotnost in ljubezen v mojem srcu. Hvala Mirjani in Tanji za čudovit obred.«

Mateja

»Spraševala sem se, ali naj grem tudi jaz na obred s kakavom... Zakaj naj bi šla?! Imam se rada, se spoštujem in doma nimam nobenih težav. Pa bom vseeno šla... Mirjana me je tako lepo povabila zraven, da sem si rekla:" Ajde, pa da vidim, kaj vse je še lahko ljubezen! In sem šla. Šla sem brez posebnih pričakovanj. Že po prvem srečanju sem občutila srečo, še več sreče! Pa smo se samo pogovarjali. Postavili smo si namero. Seveda sem se jo morala naučiti na pamet. Ker je še nisem čutila. Potem se je zgodil obred... obred s kakavom. "

 

P. F.

»Kuhali smo kakav, vsak je povedal svojo namero.  Potem smo poslušali pesmi, boben.. vse je tako lepo dišalo. Pa se je prikradla misel, ne vem od kje, ampak... hvaležna zanjo, hvaležna, ker me je rešila omejujočega prepričanja. Potem pa je Tanja zapela, vsakemu posebej. In meni je bila namenjena ikara "Ide were were". Iz mene je izvabila solze... bile so solze sreče, čiste ljubezni. Omg, kakšni občutki! Noro. No, pa sem mislila, da je to to. No pa ni!!! Dogaja se, še kar naprej, tudi poslovno. In kar mi je še zelo zanimivo. Tole mojo namero, ki sem se jo prej morala naučiti na pamet, zdaj čutim. Verjamem v njo. Vem, da si zaupam, vem, da sem vredna ljubezni, sreče, uspeha in obilja!!! Vem! Srečna sem! Hvala Mirjana in Tanja.«

P. F.

»Bilo je naporno, trudila sem se premagati zadržanost ali zaprtost, želela sem odgovor in ga dobila, bila sem utrujena. Od prve do druge seanse sem občasno začutila ostro bolečino v predelu jajčnikov in tudi na obredu. Po obredu sem bila utrujena, ampak so se dogodki odvijali pozitivno v moje dobro. Edino kar zaznavam je to, da videvam veliko policistov in v službi včasih izbruhnem v jezi. Lep dan ❤️«

»Obred je bil za mene balzam za dušo. Spoznala sem skupino močnih, lepih, srčnih in ranjenih žensk. Spoznala, da smo vse "sestre", vsaka s svojimi življenjskimi izzivi, željne sprememb, borke in da se v svoji biti zavedamo, da je življenje nekaj več, kot samo površinsko bivanje z dneva v dan. Koristno je slišati različne življenjske zgodbe, ker tako spoznaš da nisi sam, da nisi edini, ki se soočaš z bolečino, žalostjo, jezo,..... predvsem pa spoznaš, da je lahko drugače, da obstaja rešitev, če le zaupaš in se povežeš s seboj, se soočiš s svojimi strahovi in se odločiš ŽIVETI.«

»Med samim obredom sem čutila MIR, najbolj sem bila navdušena nad bobni - celo telo mi je oživelo in nekaj je kričalo v meni: ŽIVI, ŽIVI Jana 🙏. Kakšnih uvidov ni bilo, ampak pri meni to enostavno ne gre. Pri nobeni meditaciji, gongih, nič posebnega ne doživim 😟. Sem se pa sprostila, občutila mir in se "ustavila". Moja duša in srce sta bila polna sreče in ljubezni. Neskončno sem hvaležna za to izkušnjo, ki verjamem ni edina, še pridem 🥰. Naslednji korak je "obred ljubezni" ...manifestiram 😉. HVALA Tanja, Mirjana in vsem ostalim dušicam, ki so bile prisotne na obredu. Tanja, Mirjana nadaljujte to lepo poslanstvo. OBJEM 🤗«

Jana

» Za obred sem se odločila, ker me je pritegnila Tanja s svojo karizmatičnostjo, načinom komuniciranja, dajanja dobrega občutka... Priporočala bi jo vsem, ki razumejo duhovnost, se s tem vsaj malo ukvarjajo in delajo na sebi. Uvida nisem dobila nobenega, pridobila pa sem kar nekaj "sester", s katerimi bomo sigurno ostale v stikih in mogoče že oktobra 2023 prišle na 3-dnevni obred ljubezni. Vsem iskrena hvala za vašo prijaznost, zanesljivost in skrb za sočloveka. S prijaznimi pozdravi.«

 Karmen

»Resnično sem srečna, da sem bila del te skupine, kjer sem začutila, kako smo ženske ranjene, pa si upamo, in imamo pogum, da o tem spregovorimo. Med samim srečanjem mi je prišlo na misel, kakšne zgodbe imajo ženske, morda še težje kot jaz. Pa smo pogumne, se soočamo z izzivi, jih predelujemo in gremo naprej. Dobila sem več jasnosti in zavedanja, da s svojo življenjsko zgodbo lahko navdihnem več žensk in delim svoje darove v svet. Samo korake, majcene, je potrebno narediti. Za sebe sem dobila uvide, ki jih bom vnesla v življenje.«

 A. V.

Kako poteka 1-dnevni Obred s ceremonialnim kakavom?

PREBUJENJE S CEREMONIALNIM KAKAVOM poteka v prostorih Avallinia (Stari trg 26, Velenje) od 17.00 do 22.00 ure.

Da bo vaša izkušnja s ceremonialnim kakavom globlja, predlagamo, da se prijavite na 2-urno dušno seanso z Mirjano Pungartnik - Avaliinia (031-510-727 - SMS), kjer tudi določite namero obreda. V kolikor na seanso ne uspete, boste ob prijavi na obred prejeli termin za 15-minutni telefonski pogovor z Mirjano. 

Obred vodiva skupaj z Mirjano Pungartnik, dušno terapevtko Avaliinia. Še pred svetim ritualom priprave ceremonialnega kakava Mirjana s kadili in razpršili energijsko prečisti vaše energijsko polje. Predstavimo vam ceremonialni kakav in sveti ritual njegove priprave.

Ko se skupina ob meditativni glasbi poveže v ljubezni in nameri, je čas za skupno pripravo ceremonialnega kakava. Ponovimo namero oz. vaš cilj obreda in pričnemo s pretočno meditacijo vseh 7 čaker. Nadaljujemo s pitjem kakava, pri čemer se osredotočamo na glasbo. Med sabo se ne pogovarjamo.

Ko se proces zaključi, se pogovorimo o pridobljenih uvidih in vsakemu posebej svetujemo, kako le-te implementirati v življenje.

1-dnevni Obred s ceremonialnim kakavom vključuje:

knjiga

Delovni zvezek

diamant

Kristal za zaščito

obrok

Obrok po obredu

Obvestilo

Kaj je ceremonialni kakav?

Ceremonialni kakav je posebna vrsta kakava, ki se od industrijskega kakava poleg načina pridelave razlikuje tudi v namenu, s katerim ga užijemo. V svetem procesu priprave ceremonialnega kakava pripravimo napitek, ki je bogat z vitamini in minerali ter je polnega okusa. Ob zaužitju napitka se povežemo s spiritom kakava, ki odpira naše srce, prebuja ljubezen in zdravi.

Že tisočletja se v starih kulturah uporablja v obredne namene - za meditacijo, zdravljenja in druge duhovne rituale. Mnogi pravijo, da jim obred pomaga odpreti oči za hvaležnost do vsega kar jih obdaja v življenju. Poveča koncentracijo in motivacijo, da prevzamete kontrolo nad svojim življenjem. Kakav daje občutek segrevanja srca, kar pomaga pri povezovanju s seboj. Namen obreda s kakavom je prinesti v življenje jasnost, iskrenost in ljubezen.

PRIJAVA na obred


Prijavite se na prejemanje naših novičk.

Obveščamo vas o novostih, aktivnostih Inštituta, rezultatih naših strank, modrujemo in raziskujemo... ❤️

*S prijavo na novice se strinjate s politiko zasebnosti.

[email protected]

Inštitut Skaza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.

12. – 14. 9. 2024

STARODAVNE MODROSTI

Potujte v Visoko s Tanjo Skaza

Dragi moji, dovolite si spoznati terapevtski učinek bosanskih piramid Visoko.

Na potovanju bomo prek meditacije spoznavali procese sprejemanja in prišli korak bližje v stik s samim seboj.

LJUBEZEN – Moje srce je vir moje moči. V svoje življenje privabljam srčne ljudi, ki želijo delovati v dobro vseh.

ISKRENOST – Vedno govorim iskreno in odprto. S tem, ko spoštujem sebe, spoštujem tudi druge. Vem, da so vse priložnosti moj dokaz, da zmorem in se vse da.

SREČA – Vsak je svoje sreče kovač. Samo odločiti se moramo. Svet je lahko lep, če ga tako vidimo.

PRISTNOST – Ne bodi kopija drugih, bodi svoj unikat. Deluj z resnico, s srcem in zmeraj pozitivno naravnan.

USPEH – Vem, zakaj sem tukaj. Vem, kaj je moja lastna vrednost. Vem, kako služiti ljudem.