Tridnevni obred ljubezni s svetimi medicinami

Dragi lastnik, manager, vodja, zdaj je čas, da začnemo delati na svoji sreči.
Povežite se s svojo notranjostjo in spoznajte, kaj je v resnici vaše POSLANSTVO.
Želite biti SREČNI in USPEŠNI? LAHKO STE OBOJE. Obljubim.


Naše najmočnejše orodje so naše misli, zato bodimo pozorni, kaj govorimo in kako.

Obredi so celostne izkustvene delavnice osebnostne rasti, fizičnega in čustvenega zdravljenja ter ponovne povezave.
Spoznali boste svojo pravo naravo in videli svojo pot, smisel in pomen bivanja. Z neposredno izkušnjo se boste osvobodili strahov in vseh nejasnosti in se lažje predali čudežu življenja.
Če se soočamo z nezadovoljstvom, težavami, tekmovalnostjo, nesrečo, nezadovoljstvom, takrat je obred tisti, ki nam lahko pomaga pri vzpostavitvi harmoniji s seboj.

 

Delavnice se izvajajo na najvišji kakovostni ravni s kvalitetnimi vsebinami in v sodelovanju z najboljšimi strokovnjaki. V tridnevno delavnico je vključeno:

  • 30 min individualno srečanje s Tanjo, v katerem se določi namera (namen, kaj želimo v našem življenju izboljšati, oplemenititi; kje imamo izziv, da poskušamo z njo priti do rešitve).
  • Srečanje z drugimi udeleženci preko zooma ali v živo (se spoznamo in pogovorimo; pomembna je skupna klima vseh 12 udeležencev, saj skupaj preživimo tri dni). Tanja je vse tri dni z udeleženci, ki so vodeni skozi vnaprej določen program in ves čas smo obdani s strokovnjaki. Do sedaj imamo od preteklih udeležencev same 100% povratne informacije. Ob intenzivnih obredih dela na sebi s svetimi medicinami se izvaja tudi jutranji sharing s strokovnjaki in celotno ekipo, ki služi temu, da si olajšamo dušo in začnemo lepo živeti.
  • Teden dni po delavnici sledi ponovno skupno srečanje z udeleženci in pogovor – seansa tudi s strokovnjakom.

Hrana je vse tri dni izključno ekološkega izvora, jemo zdravo, cilj obreda je integracija namere oziroma namena v življenje.

Kaj boste pridobili s 3-dnevnim zdravljenjem?

Odkrili boste vso svojo notranjo lepoto, ljubezen in vse svoje potenciale, ki jih mogoče sploh še ne poznate. Spoznali boste svojo pravo energijo.


Iskanje naše notranje ljubezni.


Izdelava astrološke karte in ugotovitev vašega poslanstva


Moč meditacije in glasbe


Zdravljenje genetike, odpuščanja in sprejemanja


Zvočna masaža z gongi in tibetanskimi skledami


Šering, kjer vsak predstavi svoje trenutno stanje in podeli z nami dogajanje zdravljenja

Zaupanje v to, da se imamo radi in smo SPREMEMBE VREDNI

Kdo vodi 3 dnevni obred s svetimi medicinami

Tanja Skaza

3 strokovnjaki z več kot 20 let izkušnjami, da vas kakovostno podpirajo pri vašem zdravljenju, osebnostni rasti in transformaciji.

Vrhunski terapevt, ki s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in znanjem pomaga delati preboj.


Cena?

Izobraževanje in integracija 300 €

Obred s svetimi medicinami 700 €

3 dnevna nastanitev je všteta v ceno.

Prehrana: 6 polnih obrokov + sadje 120 €

Cena 3 dnevnega dogodka: 1.120 € + ddv


Kdaj?

PROSTI TERMINI:
11.-13. marec 2022 (še pet prostih mest)
20.-22. maj 2022
2.-4. september 2022
4.-6. november 2022

Za dodatne informacije prosim pišite na info@tanjaskaza.si.

Plačilo se lahko izvede v 2 obrokih; 1. obrok ob prijavi, 2. obrok teden dni pred odhodom. Vaša prijava je sprejeta in mesto na delavnici rezervirano šele s plačilom prvega obroka. Ko vplačate prvi obrok, dobite natančno razdelan program in tudi klic, da vam osebno razložim potek dogodka. 3 dni pred dogodkom se povežemo preko Zooma, da se malce spoznamo.
Pri prijavi je potrebno, da za izdelavo astrološke karte navedete vaš rojstni dan, kraj  in uro rojstva.

Hvala, dragi vodje.
Se veselim druženja z vami in lepega popotovanja. <3

Mi smo ogledalo našim otrokom in zgled našim sodelavcem.

Mnenja udeležencev obreda s svetimi medicinami za sledenje sebi

»Celoten vikend, predpriprave in vse povezano z obredom je potekalo čudovito, saj nam je Tanja vse lepo razložila, vedno nas je vse spremljala, opazovala, se z nami povezovala, pogovarjala, nam svetovala in pomagala, če je kdo imel kakšno vprašanje… Obreda sem se zelo veselila, saj sem zaupala Tanji in čutila, da mi bo ta izkušnja resnično spremenila življenje. In res mi ga je, seveda na boljše. Prvič v življenju sem sebe in druge videla in občutila v popolnoma drugačni luči, kot sem jih pred to izkušnjo.«

S.T.

»Zahvaljujem se Tanji, ki nam je omogočila, da smo skupaj odprli srca. V svetu danes sijemo v kot resnične in pristne osebe polne ljubezni. Obred nam je dal moč, da živimo svoje poslanstvo in to počnemo z ljubeznijo.«

J.H.

»Izredno kompetenten in dober team šamanov, pomočnikov, spiritualnih vodji, kljub zelo osebnim temam sem imel 100% občutek zaupanja, pozitivizma in profesionalnosti s strani celotne ekipe.«

M.T.

»Pri obredu čutiš, kaj ni prav in to tudi poveš, ne pusti te, da držiš v sebi. Srečen si, ker se ti odpro čustva; jaz sem bil vesel, da sem se odprl in začel govoriti vse svoje občutke, ki sem jih prej tlačil.«

R.A.

»Obred mi je dal vpogled v preteklost in prikaz slik iz otroštva ter vpoglede v prihodnost. Potovanje je bilo lepo, vendar imam občutek, da je potem piko na I dodala ekipa šamanov. Spoznala sem, da si moram vzeti čas samo zase in se poslušati. Znala sem se umiriti.«

b.v.

Moja izkušnja

Ko sem se prvič srečala s tem, sem mislila, da se mi je odprl svet in da sem končno začela živeti.

Končno sem spoznala vse svoje strahove in ugotovila, da jih prenašam tudi v podjetje.

Za te obrede sem dobila sporočilo, da je na čiščenje blokad potrebno pripeljati vse lastnike, managerje in vodje.

Garantiram vam, da se boste vsi imeli lepo.

Kaj pridobiš?

Skozi proces boste spoznali novega sebe, najbolj pristnega sebe.

Prepoznali boste svojo strast in začutili svoje poslanstvo.

Končno boste začutili moč povezanosti, začutili boste, kaj pomeni prijateljstvo.

Vse je lepo in vse vidite lepo.

Odpirate svojo srčno čakro.

Odpirate svojo spolno čakro.

Kako?

Povezali se boste z naravo, brez sodobnih motilcev, brez make upa, v udobni trenerki.

Priložnost boste imeli spoznati meditacijo v polnem pomenu, s postavljeno namero pa kako postati srčni vodja, imeti se rad.

Zdravljenje z gongi je dodana vrednost celotnega obreda.

Spoznati vegansko prehrano.


Prijavni obrazec

(Vaša prijava je sprejeta in mesto na delavnici rezervirano šele s plačilom prvega obroka.)

Inštitut Skaza si prizadeva zaščititi in spoštovati vašo zasebnost. Vaše osebne podatke bomo uporabili le za namene obveščanja o novih vsebinah na spletni strani www.tanjaskaza.si, dogodkih, voščila in izobraževalne vsebine. Če se strinjate vas prosimo, da označite spodaj, kako želite, da vas kontaktiramo.

Kaj je najbolj pomembno?

Investicija v vas oz. v 3-dnevni dogodek znaša 1.120,00 € + 22 % ddv, za tri dni. Znesek velja za eno osebo in vključuje organizacijo 3-dnevnega dogodka za vsem,  kar je pripisano zgoraj.

Plačilo lahko poravnate v dveh obrokih. Prvi obrok je potrebno poravnati  ob prijavi in 2. obrok dan pred predvideno delavnico na transakcijski račun: INŠTITUT SKAZA, raziskovanje in izobraževanje, Selo 22, 3320 Velenje, ki je odprt pri NLB banki, številka SI56 0284 3026 3098 130, v sklic navedite svojo davčno številko. Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo  na elektronski naslov info@tanjaskaza.si. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunati del vplačila za administrativne stroške. Do dva delovna dni pred izvedbo dogodka odjava od udeležbe z vračilom denarja ni mogoča.

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.