3-DNEVNI OBRED LJUBEZNI

Obredi so celostne izkustvene delavnice osebnostne rasti, fizičnega in čustvenega zdravljenja ter ponovne povezave.

S pomočjo obreda spoznate svojo pravo naravo ter vidite svojo pot, smisel in pomen bivanja. Z neposredno izkušnjo se osvobodite strahov in vseh nejasnosti ter se lažje predate čudežu življenja. Če se soočate z nezadovoljstvom, težavami, tekmovalnostjo, nesrečo, potem je obred tisti, ki vam lahko pomaga pri vzpostavitvi harmonije s samim seboj.

 

Komu in kdaj predlagamo Obred ljubezni?

Obred ljubezni predlagamo, ko:

 

niste srečni v osebnem življenju,

ne veste, kaj je vaše poslanstvo,

niste zadovoljni na delovnem mestu,

neprestano dvomite v svoje odločitve,

se vam večkrat pojavljajo enaki izzivi (izbira partnerja, izbira službe…),

vedno najdete izgovore, zakaj vam nekaj ni uspelo,

imate odpor do bogatih, uspešnih in srečnih ljudi.

Delavnice se izvajajo na najvišji kakovostni ravni, s kvalitetnimi vsebinami, in v sodelovanju z najboljšimi strokovnjaki.

Paket 3-dnevne delavnice vključuje:

30-minutno individualno online srečanje ali telefonski klic s Tanjo, v katerem določite namero. Pogovorite se o tem, kaj želite izboljšati v svojem življenju. S pomočjo pogovora odkrijete vaš pravi izziv ter določite namero, s katero boste poskusili priti do rešitve.

Spoznate udeležence obreda in se skupaj pogovorite o svojih izzivih. Zelo pomembna je povezanost celotne skupine, saj skupaj preživimo tri dni.

Tanja in šamani z več kot 25-letnimi izkušnjami so prisotni vse tri dni. Šamani pomagajo tekom obredov ozdraviti vzorce in blokade, ki vas ovirajo na vaši poti. S petjem ikar ali zdravilnih pesmi vodijo potovanje vaše duše. Ob intenzivnih obredih dela na sebi s svetimi medicinami izvajamo jutranji sharing s strokovnjaki, kar služi temu, da si olajšamo dušo in začnemo lepo živeti.

Sobe so tro- ali štiri-posteljne, kopalnica je skupna. Poskrbljeno je za vedno svežo posteljnino in brisače.

Veganski obroki so vse tri dni izključno ekološke predelave. Odličen kuharski mojster pripravlja hrano z ljubeznijo.

Delovni zvezek za dnevni ritual Postanimo spremembe vredni, ki ga je posebej za vas sestavila Tanja.

Teden dni po delavnici sledi skupinsko online srečanje. Skozi pogovor o prvih preizkušnjah in implementaciji pridobljenih uvidov v življenje ste deležni Tanjine pomoči.


Cena?

3 obredi (Obred ljubezni, Kakavov obred, Namaskal obred), namestitev in polni penzion 600 €

Coaching, prisotnost na obredih in pomoč pri implementaciji 250 €

Administracija in pripomočki 50 €

Cena 3-dnevnega Obreda ljubezni : 900 € + ddv


Kdaj?

PROSTI TERMINI:

13. – 15. januar 2023 – VSA MESTA SO POLNA

17. – 19. februar 2023 – VSA MESTA SO POLNA

17. – 19. marec 2023 – VSA MESTA SO POLNA

6. – 7. april 2023 – VSA MESTA SO POLNA

19. – 23. maj 2023: NOVO: 5 – dnevni poglobljen OBRED LJUBEZNI

26. – 28. maj 2023 – VSA MESTA SO POLNA

8. – 9. junij 2023 – VSA MESTA SO POLNA

22. – 24. september 2023

6. – 8. oktober 2023

 

Za dodatne informacije prosim pišite na info@tanjaskaza.si.

Število mest je omejeno, sprejmemo največ 14 oseb.

Plačilo lahko izvedete v dveh obrokih, in sicer prvi obrok ob prijavi, drugi obrok teden dni pred odhodom na obred. Vaša prijava je sprejeta in mesto na delavnici rezervirano, ko je urejeno plačilo prvega obroka.


Prijavni obrazec

(Vaša prijava je sprejeta in mesto na delavnici rezervirano šele s plačilom prvega obroka.)

Inštitut Skaza si prizadeva zaščititi in spoštovati vašo zasebnost. Vaše osebne podatke bomo uporabili le za namene obveščanja o novih vsebinah na spletni strani www.tanjaskaza.si, dogodkih, voščila in izobraževalne vsebine. Če se strinjate vas prosimo, da označite spodaj, kako želite, da vas kontaktiramo.

Mnenja udeležencev obreda s svetimi medicinami za sledenje sebi

“Obred ljubezni je nekaj najlepšega kar sem kdajkoli doživela. To doživetje ti resnično da več ljubezni do sebe. Ko smo mi v ljubezni do sebe, šele zares lahko ljubimo druge. Izboljšali so se moji odnosi, čutim veliko več notranjega miru. Delujem bolj lahkotno in bolj zaupam življenju. Hvaležna sem, da sem si podarila to izkušnjo, hvaležna celotni ekipi. Tanja draga, hvala da si to doživela ti in še nas popeljala na to potovanje – potovanje do sebe . Se vidimo na naslednji stopnji ?.”

 

Darja

“Obred ljubezni je odprl moje zaprto srce, ki je posledica travm v otroštvu. Začutila sem sebe kot žensko, ki je vredna vsega lepega, predvsem pa ljubezni. Hvaležna sem, da je bil z menoj tudi partner, s katerim sva se povezala na nivoju, ki se ga ne da ubesediti. Sedaj je pogovor med nama iskrenejši, bolj odprt in brez vsakih strahov, odnos pa poln sočutja, ljubezni in razumevanja.”

Janja

“Obred ljubezni s Tanjo je bila ena mojih najboljših odločitev v življenju! Že prvi sestanek s Tanjo me je prepričal, da sem se prav odločila.  Izpostavila bi tudi srčnost, iskrenost, dober namen, to občutiš ko si ob Tanji. To je tisto zaradi česar zaupaš v proces in se popolnoma odpreš in predaš zdravljenju in rasti. Čeprav sem bila pred tem že 2 krat na šamanskih obredih, je bil ta s Tanjo daleč najboljši, zaradi same priprave in vodenja obreda. Napredek, ki sem ga naredila v enem vikendu je naredil večji preskok v mojem življenju kot desetletje branja duhovnih knjig. ”

M. Š.

»Udeležba na obredu ljubezni, je nekaj kar bi se morala udeležiti vsaka oseba, ki čuti da mora na sebi graditi in delati spremembe. Jaz sem prerojena! Na ljubezen, odnose in naravo gledam s srcem. Um in srce morata biti skladna, takrat pridemo do pravih odločitev, na vseh področjih našega življenja.«

Š. G.

»Na obred ljubezni sem se podal drugič, a tokrat prvič z ženo. Izkušnja obreda v paru je nekaj prečudovitega, ogromno ljubezni se je spletlo v že tako lepem partnerstvu,  nova svežina zaveje. Prevzela naju je čista ljubezen, radost in svoboda. Tudi drugi dan ob ognju s ceremonialnim kakavom je bil prekrasen in pa še posebej obredna savna, ki je imela ogromno zdravilnih učinkov na celotno skupino. Hvala Tanja in ekipa inštituta za to božansko poslanstvo, hvala ker nam kažete pot, da prebujam​o svetost v sebi. Jaz sem ljubezen! ?«

Matic G.

“Na obredu ljubezni s sveto medicino sem dobila popolno osvoboditev moje biti. Kakšni nori občutki, ko enostavno veš, kaj je prav in kaj resnica. Ko občutiš, da je vse kar šteje, ljubezen. Obred je prikazal uvid situacije v kateri se nahajam in kaj moram v življenju spremeniti. Počasi, zavestno in disciplinirano.”

 

NUG

»Celoten vikend, predpriprave in vse povezano z obredom je potekalo čudovito, saj nam je Tanja vse lepo razložila, vedno nas je vse spremljala, opazovala, se z nami povezovala, pogovarjala, nam svetovala in pomagala, če je kdo imel kakšno vprašanje… Obreda sem se zelo veselila, saj sem zaupala Tanji in čutila, da mi bo ta izkušnja resnično spremenila življenje. In res mi ga je, seveda na boljše. Prvič v življenju sem sebe in druge videla in občutila v popolnoma drugačni luči, kot sem jih pred to izkušnjo.«

S.T.

Moja izkušnja

Ko sem se prvič srečala s tem, sem mislila, da se mi je odprl svet in da sem končno začela živeti.

Končno sem spoznala vse svoje strahove in ugotovila, da jih prenašam tudi v podjetje.

Za te obrede sem dobila sporočilo, da je na čiščenje blokad potrebno pripeljati vse lastnike, managerje in vodje.

Garantiram vam, da se boste vsi imeli lepo.

Kaj pridobiš?

Skozi proces boste spoznali novega sebe, najbolj pristnega sebe.

Prepoznali boste svojo strast in začutili svoje poslanstvo.

Končno boste začutili moč povezanosti, začutili boste, kaj pomeni prijateljstvo.

Vse je lepo in vse vidite lepo.

Odpirate svojo srčno čakro.

Odpirate svojo spolno čakro.

Kako?

Povezali se boste z naravo, brez sodobnih motilcev, brez make upa, v udobni trenerki.

Priložnost boste imeli spoznati meditacijo v polnem pomenu, s postavljeno namero pa kako postati srčni vodja, imeti se rad.

Zdravljenje z gongi je dodana vrednost celotnega obreda.

Spoznati vegansko prehrano.

Kaj je najbolj pomembno?

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.