Šamanski obredi

Drage dame, dragi gospodje, zdaj je čas, da se soočite s svojo resnico. Spoznate, kdo ste, začutite svoje poslanstvo in se odprete za ljubezen.
Želite biti srečni in uspešni? Lahko ste oboje. Obljubim.

 

Vas zanima, kdaj ste zares pripravljeni na obred? Vabimo vas, da si najprej preberete vsebino te strani. Preden se boste odločili za obred, si oglejte še video, v katerem Tanja podrobneje razloži, kako se odvija proces – pred, med in po obredu.

Največkrat delujemo iz uma, kar pomeni, da verjamemo, kako se nam godi krivica oziroma krivimo druge za naš neuspeh. V kolikor želimo biti v življenju srečni in uspešni, je pomembno predvsem to, da najdemo izvor sreče in uspeha v sebi.

Pa se to da? Seveda, VSE SE DA!

Izvor sreče in uspeha lahko najdemo tako, da se opolnomočimo, sebe spoznamo v najlepši luči in pridobljene uvide implementiramo v življenje.

» Vsaka srečna oseba si je podobna z drugo, vsaka nesrečna oseba pa je nesrečna na svoj način.«

– Lev N. Tolstoj –

Obredi so celostne izkustvene delavnice osebnostne rasti, fizičnega in čustvenega zdravljenja ter ponovne povezave. S pomočjo obreda spoznate svojo pravo naravo ter vidite svojo pot, smisel in pomen bivanja. Z neposredno izkušnjo se osvobodite strahov in vseh nejasnosti ter se lažje predate čudežu življenja. Če se soočate z nezadovoljstvom, težavami, tekmovalnostjo, nesrečo, potem je obred tisti, ki vam lahko pomaga pri vzpostavitvi harmonije s samim seboj.

»Moj starejši sin pravi takole: Mami, pa daj napiši svojo zgodbo, kako si ti vse svoje izgovore in »nimam časa« zamenjala za priložnosti ter se iz žrtve spremenila v zmagovalko. Sem prepričan, da ljudje ne vedo, da je potrebno stopiti iz cone udobja, če želijo narediti spremembo.«

 

Komu in kdaj predlagamo Obred ljubezni?

Obred ljubezni predlagamo, ko:

niste srečni v osebnem življenju,

ne veste, kaj je vaše poslanstvo,

niste zadovoljni na delovnem mestu,

neprestano dvomite v svoje odločitve,

se vam večkrat pojavljajo enaki izzivi (izbira partnerja, izbira službe…),

vedno najdete izgovore, zakaj vam nekaj ni uspelo,

imate odpor do bogatih, uspešnih in srečnih ljudi.

»Od 16. leta služim svoj denar, za svojo družino skrbim še danes. Prihajam iz skromne družine, kar pomeni, da mi podjetništvo ni bilo položeno v zibelko. Kot mala punčka sem se odločila, da bo moje življenje drugačno. Da bom srečna in uspešna tako na osebnem kot tudi na poslovnem področju. Da sem prišla do tega, sem izgovore spremenila v priložnosti za rast. Na moji poti mi ni bilo posejano z rožicami, ampak danes s ponosom gledam na to, kakšne izzive sem prehodila, da sem postala to, kdor sem.

Veliko ljudi povezuje denar s srečo, a iskreno povem, da sem bila v času največje prepoznavnosti in uspešnosti ter v obdobju največjega finančnega bogastva, najmanj srečna. Kvečjemu sem čutila odgovornost, da se dokažem celemu svetu.

Po prvem obredu sem vedela, da bo to moja nova pot. Pot, po kateri bom stopala in ljudem pomagala odpirati srca ter spoznavati, kdo v resnici so. Uvidela sem, da se premalo zavedamo, da smo sami odgovorni za svoja življenja.

Moja želja je, da vsak sleherni človek vsaj enkrat letno začuti ljubezen do sebe in se opolnomoči v spoznanju, da zares vse zmore. Obred ljubezni je klic, ki ga začutiš sam pri sebi. Tako tudi mene najdejo ljudje, ki me sicer ne poznajo niti ne gledajo mojih oddaj . Preprosto pridejo. Sami od sebe.

Če se najdete v katerem izmed zgoraj naštetih razlogov, potem je to prav gotovo klic, da se mi pridružite. Verjemite mi, po obredu se spremenite, postanete boljša oseba. Predlagam, da si preberete testemoniale udeležencev obreda in sami začutite njihove spremembe.«

Več o posameznem obredu si lahko preberete v nadaljevanju.

Mnenja udeležencev obredov s svetimi medicinami

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.