CELOSTNA PREOBRAZBA S SVETIMI MEDICINAMI

Obredi so celostne izkustvene delavnice osebnostne rasti, fizičnega in čustvenega zdravljenja ter ponovne povezave.

Zakaj skrivamo svojo bolečino in se pretvarjamo, da je naše življenje tako zelo urejeno, če pa v resnici ni?

 

S pomočjo obreda spoznate svojo pravo naravo ter vidite svojo pot, smisel in pomen bivanja. Z neposredno izkušnjo se osvobodite strahov in vseh nejasnosti ter se lažje predate čudežu življenja. Če se soočate z nezadovoljstvom, težavami, tekmovalnostjo, nesrečo, potem je obred tisti, ki vam lahko pomaga pri vzpostavitvi harmonije s samim seboj.

Leto in pol do popolne preobrazbe.

Po izkušnjah sodeč potrebuje vsaka oseba, ki želi narediti korenito spremembo na svoji življenjski poti, kontinuirano delo na sebi v trajanju 18 mesecev. Z namenom celovitega pristopa smo pripravili Celostno preobrazbo s svetimi medicinami, skozi katero zdravimo vzorce prednikov, kar nas vrne v zdravo življenje, notranji mir in srečo. Program je zasnovan tako, da vključuje vse komponente, ki so potrebne, da se povežete sami s seboj, si dovolite pogledati vase, govoriti in delati na svojih bolečinah.

Naša bolečina odpre druge.

S tem, ko odpremo sebe, lahko pomagamo odpreti tudi druge. Program je zasnovan na skupinskem delu, kajti izkušnje so pokazale, da takrat, ko sami pokažete svojo ranljivost, dovolite tudi drugim, da storijo enako. Verjemite, ko svoje bolečine delite z drugimi, hitreje pridete do vseh odgovorov. Po letu in pol zares zaživite izpolnjeno in srečno življenje, z ljubeznijo v vseh odnosih.

Delavnice se izvajajo na najvišji kakovostni ravni, s kvalitetnimi vsebinami, in v sodelovanju najboljšimi strokovnjaki.

 

Investicija vase za Celostno preobrazbo s svetimi medicinami znaša 183,33 EUR + DDV/ mesec
Celostna preobrazba s svetimi medicinami vključuje:

3-dnevni Obred ljubezni v vrednosti 900 EUR + DDV

3 x 3-dnevni Obred z Ayahuasco v vrednosti 2.700 EUR + DDV

4 x predpriprava na obred s Tanjo

4 x individualno online srečanje ali telefonski klic s Tanjo, v katerem določite namero pred vsakim obredom. Pogovorite se o tem, kaj želite izboljšati v svojem življenju. S pomočjo pogovora odkrijete vaš pravi izziv ter določite namero, s katero boste poskusili priti do rešitve.

4 x srečanje v živo z drugimi udeleženci obreda.

Spoznate udeležence obreda in se skupaj pogovorite o svojih izzivih. Zelo pomembna je povezanost celotne skupine, saj skupaj rastemo in se spreminjamo 18 mesecev.

Interpretacija astrološke karte.

Diplomirana astrologinja s 30-letno prakso skozi pogovor razloži vašo astrološko karto. Pregleda v čem se izraža vaše poslanstvo in poda smernice za poslovno pot, hkrati pa se dotakne tudi vseh odnosov ter svetuje kako izboljšati njihovo kvaliteto.

12 dni (4 x 3 dni) nastanitev v čudovitih sobah s polnim penzionom.

Sobe so tro- ali štiri-posteljne, kopalnica je skupna. Veganski obroki so vseh dvanajst dni izključno ekološke predelave. Odličen kuharski mojster pripravlja hrano z ljubeznijo.

Delovni zvezek, kristal za zaščito in ostali pripomočki.

Delovni zvezek za dnevni ritual Postanimo spremembe vredni, ki ga je posebej za vas sestavila Tanja. Kristal, ki vas ščiti in vsi ostali pripomočki, ki jih potrebujete za obred.

4 x individualni pogovor s Tanjo po obredu, v vrednosti 800 EUR + DDV

Individualno svetovanje pri integraciji pridobljenih uvidov v življenje.

Investicija vase za Celostno preobrazbo s svetimi medicinami znaša 183,33 EUR + DDV/ mesec

Redna cena vseh navedenih delavnic v sklopu 18-mesečnega programa znaša 4.400 EUR + DDV.

Paketna cena vseh navedenih delavnic v sklopu 18-mesečnega programa znaša 3.300 EUR + DDV.

Število mest je omejeno, sprejmemo največ 14 oseb.

Plačilo lahko izvedete v poljubnem številu obrokov, preko sistema Leanpay: Še ni na voljo

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.