CELOSTNA PREOBRAZBA S SVETIMI MEDICINAMI

Obredi so celostne izkustvene delavnice osebnostne rasti, fizičnega in čustvenega zdravljenja ter ponovne povezave.

Zakaj skrivamo svojo bolečino in se pretvarjamo, da je naše življenje tako zelo urejeno, če pa v resnici ni?

 

S pomočjo obreda spoznate svojo pravo naravo ter vidite svojo pot, smisel in pomen bivanja. Z neposredno izkušnjo se osvobodite strahov in vseh nejasnosti ter se lažje predate čudežu življenja. Če se soočate z nezadovoljstvom, težavami, tekmovalnostjo, nesrečo, potem je obred tisti, ki vam lahko pomaga pri vzpostavitvi harmonije s samim seboj.

Leto in pol do popolne preobrazbe.

Po izkušnjah sodeč potrebuje vsaka oseba, ki želi narediti korenito spremembo na svoji življenjski poti, kontinuirano delo na sebi v trajanju 18 mesecev. Z namenom celovitega pristopa smo pripravili Šamansko akademijo, skozi katero zdravimo vzorce prednikov, kar nas vrne v zdravo življenje, notranji mir in srečo. Program je zasnovan tako, da vključuje vse komponente, ki so potrebne, da se povežete sami s seboj, si dovolite pogledati vase, govoriti in delati na svojih bolečinah.

Naša bolečina odpre druge.

S tem, ko odpremo sebe, lahko pomagamo odpreti tudi druge. Program je zasnovan na skupinskem delu, kajti izkušnje so pokazale, da takrat, ko sami pokažete svojo ranljivost, dovolite tudi drugim, da storijo enako. Verjemite, ko svoje bolečine delite z drugimi, hitreje pridete do vseh odgovorov. Po letu in pol zares zaživite izpolnjeno in srečno življenje, z ljubeznijo v vseh odnosih.

Delavnice se izvajajo na najvišji kakovostni ravni, s kvalitetnimi vsebinami, in v sodelovanju najboljšimi strokovnjaki.

 

Celostna preobrazba s svetimi medicinami vključuje:

3-dnevni Obred ljubezni v vrednosti 900 EUR + DDV

3 x 3-dnevni Obred z Ayahuasco v vrednosti 2.700 EUR + DDV

4x predpriprava na obred s Tanjo

v vrednosti 800 EUR + DDV. 4 x individualno online srečanje ali telefonski klic s Tanjo, v katerem določite namero pred vsakim obredom. Pogovorite se o tem, kaj želite izboljšati v svojem življenju. S pomočjo pogovora odkrijete vaš pravi izziv ter določite namero, s katero boste poskusili priti do rešitve.

4x srečanje z drugimi udeleženci obreda, online ali v živo.

Spoznate udeležence obreda in se skupaj pogovorite o svojih izzivih. Zelo pomembna je povezanost celotne skupine, saj skupaj rastemo in se spreminjamo 18 mesecev.

Interpretacija astrološke karte.

Diplomirana astrologinja s 30-letno prakso skozi pogovor razloži vašo astrološko karto. Pregleda v čem se izraža vaše poslanstvo in poda smernice za poslovno pot, hkrati pa se dotakne tudi vseh odnosov ter svetuje kako izboljšati njihovo kvaliteto.

12 dni (4×3 dni) nastanitev v čudovitih sobah.

Sobe so tro- ali štiri-posteljne, kopalnica je skupna. Poskrbljeno je za vedno svežo posteljnino in brisače.

Polni penzion.

Veganski obroki so vseh dvanajst dni izključno ekološke predelave. Odličen kuharski mojster pripravlja hrano z ljubeznijo.

Delovni zvezek, kristal za zaščito in ostali pripomočki.

Delovni zvezek za dnevni ritual Postanimo spremembe vredni, ki ga je posebej za vas sestavila Tanja. Kristal, ki vas ščiti in vsi ostali pripomočki, ki jih potrebujete za obred.

3x delavnica v vrednosti 720 EUR + DDV, vsaka v trajanju 3 šolske ure:

  • Kako implementirati zastavljene cilje v življenje
    • Vse uvide, s katerimi se srečate na poti vaše osebnostne preobrazbe, se naučite implementirati v svoje življenje.
  • Kako se sprejemati in si odpuščati
    • Naučite se sprejemati in odpuščati. Za vašo osebno rast je pomembno, da znate najprej odpustiti sami sebi. Ko sprejmete sebe, znate odpuščati tudi drugim.
  • Kako postati stabilen in odločen
    • Ustvarite tablo vizij (vision board), ki vam služi kot pripomoček za vizualizacijo. Ko veste, kaj si v življenju želite, si lažje zastavite aktivnosti za dosego svojih ciljev.
Cena Celostne preobrazbe s svetimi medicinami znaša 200 EUR + DDV/ mesec

Redna cena vseh navedenih delavnic v sklopu 18-mesečnega programa znaša 4.320 EUR + DDV.

Paketna cena vseh navedenih delavnic v sklopu 18-mesečnega programa znaša 3.600 EUR + DDV.

Število mest je omejeno, sprejmemo največ 14 oseb.

Plačilo lahko izvedete v poljubnem številu obrokov, preko sistema Leanpay: Še ni na voljo

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.