Audio knjiga Spremembe vredna

»Ko prebereš knjigo, se zgodba vsekakor zgodi v tvoji glavi. Ko poslušate, se zdi, da se to zgodi v majhnem oblačku naokrog, kot mehka pletena kapa, ki se vam potegne čez oči. “

Kratka predstavitev

Sreče in zadovoljstva ne moremo iskati zunaj sebe. Če želite izkoristiti svoje potenciale v življenju, se posvetite svoji osebni rasti.  

Izstopite iz cone udobja. Vsa novo pridobljena znanja in izkušnje, ki vas polnijo s svežo energijo, so prvi korak do vaše rasti, osebne in poslovne. Posvetite se sebi, svojim iskrenim potrebam in željam. In uživajte v vsakem dnevu. To je največje darilo, ki si ga lahko poklonite.

Vaša Tanja

Audio knjiga Spremembe vredna

Knjigo Spremembe vredna, smo za vas spremenili tudi v audio obliko, tako je z nami tudi na poti v službo, med rekreacijo, sproščujočim sprehodom. Popelje nas skozi življenjsko pot Tanje Skaza, čez največje osebne in poslovne preizkušnje, preko katerih nas inspirira, motivira in uči brezpogojno ljubiti sebe in druge.
Knjiga nas povabi v svet osebne rasti, odkrivanja in zavedanja svojih potencialov.
Preko najbolj osebnih in iskrenih zgodb, nas Tanja Skaza spodbuja, da vzamemo življenje v svoje roke. Da energijo usmerimo v iskanje dobrega in drug drugemu pomagamo, da vsaka postane najboljša različica sebe.
Knjiga nam odpre oči in srce, da je bogastvo življenja v nas. Da je vse mogoče. Kot bi rekla Tanja Skaza: »Vse se da!«

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.