Skaza Cup Creator LJUBEZEN

Življenje je tvoje, zato nikoli ne pozabi, da si KREATOR SVOJEGA ŽIVLJENJA.

“Lonček je nastal iz zgodbe o ljubezni, zdravju in obilju, ki jih z željo po lahkotnosti in radosti prinašamo v vaš dom. Je več kot le zgodba; je pripomoček, ki obogati vaše življenje.

Pot od ideje do nastanka je bila dolga in temeljita, v želji vseh nas, da vam dvignemo življenjsko energijo in izboljšamo vaše počutje.”

Inštitut Skaza, Tanja in Igor Skaza

49.60 

Certifikat energijskega vpliva na človeka

Skaza Cup Creator se ponaša s Certifikatom energijskega vpliva na človeka. Testiranje energijskega vpliva simbola LJUBEZEN na človeka je bilo izvedeno na Inštitutu BION.

Znanstveno testiranje energijskega vpliva simbolov preko vode, spite iz lončka Skaza Cup Creator LJUBEZEN je pokazalo statistično značilne razlike pri merjenih fizioloških parametrih, glede na meritve z uporabljenim kontrolnim lončkom.

Razlike pri prostovoljcih so se pokazale pri mišični aktivnosti, prevodnosti kože, periferni temperaturi na roki, spremembah srčnega ritma in pri relativni globini dihanja. V splošnem so se po pitju iz testiranega lončka Skaza Cup Creator LJUBEZEN prostovoljci sprostili bolj kot po pitju iz kontrolnega lončka.

Slovenski izdelek iz okolju prijaznega materiala

Skaza Cup Creator je proizveden v Sloveniji, v podjetju Plastika Skaza. Narejen je iz bio-osnovane plastike, ki je varna za pripravo različnih pijač. Ne vsebuje BPA in melamina. Izdelan je iz varnih in okolju prijaznih materialov. Kar 94 % tega materiala je rastlinskega izvora.

Z uporabo izdelka Skaza Cup Creator lahko tudi vi izkažete spoštovanje, ki ga imate do sebe, družine, gostov in navsezadnje do narave.

Uporaba in učinki lončka Skaza Cup Creator

Skaza Cup Creator je primeren za vsakogar. Uporablja se za katerokoli brezalkoholno tekočino s temperaturo, nižjo od 60 °C.

Aktivacija se začne dogajati takoj. Ko začnemo uporabljati lonček, se zavestno odpremo pozitivnim energijam. To pomeni, da so naše misli pozitivno naravnane, usmerjene v željo in rezultat, ne v težave in probleme. Delujejo na vseh ravneh, kar preprečuje vmešavanje uma v procese, to pa izjemno zviša njihovo učinkovitost in delovanje.

Simbol ne deluje sam po sebi, zato je pri uporabi pomembna namera. Pri nekaterih osebah je učinek viden takoj, pri drugih lahko traja dlje časa. S tem ko lonček uporabljamo redno, poglobimo delovanje energetskega simbola. Rezultat je odvisen od našega fokusa, torej od energijske vibracije naših misli.

Lonček vpliva na celotno biopolje človeka. Z redno uporabo postanemo bolj zavestni in ustvarjalni. Pomaga nam, da vzpostavimo stik s svojo notranjostjo in prebudimo vero v življenje.

Z afirmacijo do ljubezni

Pri pitju iz lončka Skaza Cup Creator LJUBEZEN svetujemo ponavljanje afirmacije "Odpiram se za ljubezen".

Verjemite, ljubezen vas bo objela. Ko jo boste začutili, nikoli več ne boste pozabili tega občutka. Kajti ljubezen ste vi. Ljubezen smo mi. Ljubezen smo vsi.

Nakup Skaza Cup

49.60 

Pogosta vprašanja

Prijavite se na prejemanje naših novičk.

Obveščamo vas o novostih, aktivnostih Inštituta, rezultatih naših strank, modrujemo in raziskujemo... ❤️

*S prijavo na novice se strinjate s politiko zasebnosti.

Inštitut Skaza © 2024 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.

12. – 14. 9. 2024

STARODAVNE MODROSTI

Potujte v Visoko s Tanjo Skaza

Dragi moji, dovolite si spoznati terapevtski učinek bosanskih piramid Visoko.

Na potovanju bomo prek meditacije spoznavali procese sprejemanja in prišli korak bližje v stik s samim seboj.