Paket Celostne Preobrazbe

Ekskluzivni paket "Celostne preobrazbe" združuje tri izjemne izdelke, ki so zasnovani, da vam pomagajo pri osebni preobrazbi in vam nudijo orodja za vsakodnevno prakso pozitivnosti in samozavedanja. Vsak element tega paketa je skrbno izbran, da vas podpre na vaši poti k bolj izpolnjenemu življenju:

  1. Knjiga "Spremembe vredna": Navdihujoča knjiga je vaš vodnik k osebni rasti, ki vas spodbuja, da izstopite iz cone udobja, se posvetite svojim iskrenim potrebam in željam ter najdete zadovoljstvo znotraj sebe.
  2. Skaza Cup Creator LJUBEZEN: Inovativen izdelek simbolizira zgodbo o ljubezni, zdravju in obilju. Je več kot le pripomoček; je vsakodnevni opomnik, ki prinaša lahkotnost in radost v vaš dom, dvigne življenjsko energijo in izboljša vašo počutje.
  3. Afirmacije za lep začetek dneva: Zbirka afirmacij, ki vam pomagajo ustvariti pozitivne dnevne rituale. Z vztrajnostjo in doslednostjo lahko v samo 21 dneh napolnite svoja jutra z notranjim mirom, ljubeznijo in pozitivnimi mislimi, ter tako postanete boljša verzija sebe in lažje dosežete svoje cilje.

Inštitut Skaza, Tanja

95.70 

Pogosta vprašanja

Prijavite se na prejemanje naših novičk.

Obveščamo vas o novostih, aktivnostih Inštituta, rezultatih naših strank, modrujemo in raziskujemo... ❤️

*S prijavo na novice se strinjate s politiko zasebnosti.

Inštitut Skaza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.