Vikend za dvig ženske energije

postani SPREMEMBE VREDNA

Ko si dovolimo čutiti s srcem, šele takrat v naš svet spustimo resnico, luč in ljubezen. Vse smo lahko uspešne z žensko energijo, ki je naša moč do srečnega, zdravega in izpolnjenega življenja.

Kaj boš pridobila v 3 dnevni investiciji?

Lahko smo uspešne in še vedno polne ljubezni do sebe in drugih. Dovolimo si stopiti iz povprečja.


Odkrila svoje potenciale
Prebudi otroka v sebi


Začutila svoj pogum in strast.
Spoznala novodoben način razmišljanja in čustvovanja.


S plesom se bomo nasmejale.
Spoznala moč ženske energije in lepote.


Meditacija & Joga& Gongi
Pripravljala zdrave obroke, ki nam dvignejo vibracijo.


Odkrila svoje prednosti in priložnosti.
Spoznala Boginjo v sebi.


Zaključile z Manifestacijo.

Druženje s podobnimi boginjami, kot si sama.

Zakaj je pomembno dvigniti žensko energijo?

Kdo vodi 3 dnevni treatment

Tanja Skaza ustanoviteljica Inštituta Skaza in Gibanja spremembe vredna

7 ambasadork Gibanja spremembe vredna

Helena Poličnik
Alexandra Pi Bachel
Armina Džafić
Darija Račnik
Petra Cunder
Tina Orter
Savina Premzel

Gostja presenečenja
Rebeka Dremelj

pevka, podjetnica, ustanoviteljica spletnega mesta Nepremagljiva, pristna dama, ki nam bo s pomočjo petja pomagala pri dvigu ženske energije.

Kaj ti želim predati draga moja:

 • Spoznaj se, začuti strast, odkrij svoje potenciale. Razmišljaj ustvarjalno, prisluhni svojim mislim in naredi spremembo. Dovoli si na svet pogledati drugače in sprejmi, da so ovire priložnost za rast in da so napake kapital za učenje.

  Bodi uspešna v tem kar počneš. Zaupaj si, da zmoreš. Vsak cilj je lahko dosežen, če verjameš vanj. Vse svoje želje usmeri v cilj, kaj bi želela v prihodnosti.

  Na primer: imeti krasno službo, čudovito družino, več obilja, več srečnih, zdravih, zadovoljnih in uspešnih ljudi. Tem ciljem boš dodala svojo namero.
  Namera je pot. Je stanje, kako do cilja potujemo. Je vibracija, kako se želimo počutiti, ko hodimo proti svojemu cilju. Si dovolimo čutiti s srcem, v svoj svet spustimo luč in ljubezen. Cilje postavljam vsako jutro, ampak največ pet. Zapišem jih kot zahvalo, kajti šele takrat se počutim izpopolnjeno.

  Dovoli mi, da skupaj poiščeva potenciale in napiševa namero, ki jo bova kasneje manifestirali.

 • Ko mati ostane sama s tremi otroci, je organizacija časa, ter dnevne, oziroma večerne rutine, še toliko bolj pomembna, kot v družini, ki sta prisotna oba, mama in oče.Mamici samohranilki prinaša dobra organizacija, ki je zelo povezana z našo dobro samopodobo, več časa za njo, njene potrebe, za ustvarjanje, kreativnost in tudi za njen prosti čas, ki ga nujno potrebuje za ohranjanje svojega zdravja, za OSEBNO RAST in sprejemanje in procesiranje novega znanja, zavestnosti in zbranosti.

 • Želim vam približati življenjski slog, v katerem najdete čas za šport in ljubezen do gibanja. Delavnico sem pripravila na podlagi nekajletnega testiranja različnih vadb. Odkrila sem takšno, ki deluje.

  Kaj pomeni deluje? Te zanima? Ne iščem več izgovorov. Vzamem si čas zase.
  Ni pomembna dolžina in kraj vadbe. Pomembno je, da sem aktivna, pa čeprav samo 15 mininut. To mi prinaša rezultate. Imam več energije, volje in kondicije.

  Počutim se bolj samozavestna na osebnem in poslovnem področju. Upam, si več.

  Vadbo sem oblikovala tako, da jo lahko prilagodim vsaki udeleženki, na kakršnikoli stopnji fizične pripravljenosti.

  #Savinašvica

 • Vsak problem ima svojo rešitev. Si jo želiš najti?

  Ste notranje nemirne? Imate zdravstvene probleme? Težavne odnose? Ste odvisne od hrane? Na delavnici Postavitev družine boste dobile odgovore, kje nastaja zaplet in kje obstaja rešitev. Zanimiva metoda, s katero lahko prepoznate in razrešite nesporazume v partnerskih ali starševskih odnosih – pravzaprav najdete vzroke vaših težav v vseh življenjskih situacijah. Dobite vpogled v vaše probleme na drugačen način in iz drugega zornega kota.

  Rešitev je končno pred vami. Spoznajte metodo, ki podira mostove in gradi nove temelje v vašem življenju.

 • Sem raziskovalka človeka, hrane in življenja. Skozi svojo osebno izkušnjo te želim navdihniti, da izbiraš, kaj vnašaš v svoje telo. Na poti spremembe ne boš sama, tokrat boš vedela, kako začeti in kje najti prave informacije.

 • DIHANJE je prva stvar, na katero bi moral biti pozoren vsak človek IN PRVI KORAK NA POTI K OSEBNI RASTI. Ne samo, da nam omogoča bivanje in življenje na tem planetu, omogoča nam predvsem kvalitetno, polno in zavedno življenje, ter ponovni stik, da odkrijemo in zares začutimo sebe, svoje telo in svoje misli, ter kasneje tudi svoje POSLANSTVO. S pravilnim dihanjem naši možgani in tudi vse celice v našem telesu, dobijo veliko več kisika, ki je nujno potreben za dolgo in zdravo življenje. Na podlagi tega, pa se krepi tudi naša ODPORNOST, VITALNOST, ZMANJŠA SE TVEGANJE ZA raznorazne BOLEZNI IN INFEKCIJE. Postanemo bolj zbrani, umirjeni, kreativni, ustvarjalni in zavestni.

  ČUJEČNOST je proces spoznavanja, sprejemanja in spremembe. Je način zavedanja svojega doživljanja, ki ga spremljata odnos sprejemanja in odprtosti. ČUJEČNOST je neke vrste tehnika, ki ni samo tehnika in ponazarja stanje biti v TRENUTKU TUKAJ IN ZDAJ. Izvajanje čuječnosti, mi pomaga osvojiti POPOLNI NOTRANJI MIR, ki ga z ničemer do tedaj še nisem uspela osvojiti in sem skorajda že obupala nad seboj. Po nekaj tedenskem izvajanju ene izmed zelo pomembnih vaj ČUJEČNOSTI, mi je prvič v življenju postalo jasno, kako lahko v popolnosti spoznam samo sebe in o sebi dobim čisto drugačno predstavo, kot sem jo imela do sedaj.

  Znatno sta se mi izboljšala POČUTJE in SAMOZAVEST, STRAH IN PANIKA STA ZAČELA POSTOPOMA IZGINJATI, raven STRESA IN TESNOBE pa sta se občutno zmanjšala.  

 • Ste imele kdaj občutek, da vas problemi vedno najdejo?
  Se vam zdi, da težave vplivajo na vsa področja vašega življenja?
  Na delavnici boste spoznale tehniko, s katero lahko dosežete svoj cilj. Naučile se boste prepoznati prepričanja, ki vam ne služijo in kako jih spremeniti.
  Dovolile si boste občutiti in sprejeti svoje vzorce ter misli. Verjemite, da lahko s to metodo uresničite svoje sanje!

  Srčno vam bom predala dolgoletne izkušnje, znanja in tehnike, ki mi pomagajo živeti življenje, ki si ga želim.

 • Se je v tvojih mislih naselil strah? Ne pusti mu, da usmerja tvoje življenje! Reci mu STOP!  Naučila se boš preusmeriti svoje misli, skozi vaje na osnovi zakona privlačnosti in afirmacij. Spoznala boš, da je vse kar potrebuješ, da ga premagaš – že v tebi.

Galerija

Ustvarjaj z nami

Gostja presenečenja Rebeka Dremelj

Ob zgodnji prijavi: do 30. septembra prejmeš, kot darilo mojo knjigo Spremembe vredna.


Cena?

12 delavnic v 3 dneh, zvezek za Spremembe vredne dame,
2 dni bivanja v  luksuznem, novem hotelu Bled Rose + uporaba Rose wellnessa: bazen, fitnes, zunanji jacuzzi, parkirišče in wi-fi.
2 rastlinska obroka,
Kraljevska zajtrka;
Večerja za prave Boginje;
4 malice;

DARILO: S prijavo do 20.9. prejmeš izvod moje knjige Spremembe vredna.

690 € brez koriščenja bona za bivanje v hotelu (vavčer), Možnost plačila na 2 obroka, do 10.10.2020.

oz

550 € s plačilom razlike do 690 € s koriščenjem bona v vrednosti do 140 € (vavčer) za nočitev z zajtrkom v Bledrose hotelu.


Kdaj?

Od petka, 16.10.2020, 17.00,

do nedelje, 18.10.2020, 12.30.


Kje?

Bledrose Hotel.

Mogoče plačilo na 2 obroka. Prijave sprejemam na mail naslov: info@tanjaskaza.si

Kako?

Biti Boginja pomeni prevzemanje polne odgovornosti za svoje življenje in vse odločitve v njem.

Skozi proces, bomo prebudile naše občutke in uživale v našem notranjem miru. Skozi vsako vajo, boste spoznavale pristno sebe, uživale v čudoviti živi, veganski, hrani, ki se je bomo skupaj na delavnici naučile pripraviti, hitro, lepo in hranilno. S plesom, jogo, meditacijo pa bomo delale premike tako na zavednem kot nezavednem umu. Končale bomo z manifestacijo naših ciljev.

Namen

Draga moja, ko si srečna ti, so srečni ljudje okoli tebe. Ko živiš, kdor v resnici si, s svojo pristnostjo kažeš resnico, luč in ljubezen.

Če bi me pred nekaj leti vprašali, kaj sem naredila na sebi, da sem se tako spremenila in bi jim povedala, da sem dolgo potrebovala, da najdem to kar  mi pomaga na moji osebni poti.

Nisem razumela zakaj je pomembna meditacija, joga, odnos do sebe, staršev, sodelavcev, rituali, plani, glasba, ples, spoznavanje same sebe in si dovoliti biti samo to kar sem.

Danes živim takšno življenje, iz dneva v dan. Danes sem vsak sleherni dan obdana s krasnimi ljudmi, danes verjamem v vse svoje odločitve, danes vem, da se vsak dan želim počutiti prijetno in da je tudi moja naloga, da se ob meni ljudje počutijo dobro.

Pridite drage moje, vse to in še več boste dobile na 3 dnevnem dogodku DVIG ŽENSKE ENERGIJE, kjer vam bomo s pomočjo strokovnjakinj iz različnih področij  pomagala, da spoznate to svojo lepoto.

Krasno bo, se že veselim oktobra in kar vidim nas, kako se smejimo, plešemo, pojemo, meditiramo in postavljamo svoje cilje skupaj.

To je moje poslanstvo, da nas povežem, da sodelujemo in da se zavedamo, kako si je lepo pomagati. Vse ste krasne drage moje boginje. Se vidimo kmalu.

Spoznati srečo in ljubezen v sebi.

S seboj prinesi

Svetla ali barvna oblačila
Blazina (armaflex)

Majhno brisačko (pusti se presenetiti, kdaj in kje jo boš potrebovala)

Tanko odejico za pokrit pri dihalnih vajah in zvočni kopeli
Majhen vzglavnik (po želji, za zvočno kopel)

Ko vplačate prvi obrok, dobite natančno razdelan program in tudi klic, da vam osebno razložimo potek dogodka. 3 dni pred dogodkom se povežemo preko Zooma, da se malce spoznamo.

Hvala drage dame.
Se veselimo druženja z vami. <3

Investicija v vas oz. v 3 dnevni dogodek znaša 690 €  za tri dni. Določena investicija velja za eno osebo in vključuje organizacijo 3 dnevnega dogodka in vse kar je pripisano zgoraj.

Za zgodnje prijave, do 15. septembra prejmete kot darilo tudi izvod moje knjige Spremembe vredna.

Plačilo na 2 obroka, prijave sprejemam na mail naslov: info@tanjaskaza.si

Plačilo lahko poravnate v dveh obrokih, prvi obrok je potrebno poravnati  ob prijavi in 2. obrok dan pred predvideno delavnico na transakcijski račun: INŠTITUT SKAZA, raziskovanje in izobraževanje, Selo 22, 3320 Velenje, ki je odprt pri NLB banki, številka SI56 0284 3026 3098 130, v sklic navedite svojo davčno številko. Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo, preko spletnega obrazca ali pisno na elektronski naslov info@tanjaskaza.si. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunati del kotizacije za administrativne stroške. Do dva delovna dni pred izvedbo dogodka, odjava od udeležbe na seminarju ni mogoča.

Program

 • 16:30

  Prihod in check, nastanitev v sobe

  17:00 – 17:15

  Uvodni govor: Prebudimo našo punčko v sebi

  17.15 – 17.45

  Vaja 1: spoznajmo se

  17.45 – 18.00

  PAVZA

  18.00 – 18.25

  Motivacijska delavnica: otvoritev SPREMEMBA NAČINA RAZMIŠLJANJA IN ČUSTVOVANJA

  18:30 – 20:00

  Plesna delavnica

  20.00 – 21.30

  Večerja

 • 7:00 – 7:30

  1. Meditacija tri faze življenja

  7:40 – 8:40

  1. Joga – začetna

  9:00 – 10:00

  Zajtrk

  10:00 – 11:45

  Kako priti do sebe in svojega poslanstva Postavitev družine

  11.45 – 12.00

  Pavza

  12:00 – 13:00

  Priprava zdravega kosila (vsaka skupina pripravi od predjedi do sladice)

  13.00 – 14.30

  Kosilo

  14.30 – 16.00

  Prosto

  16:00 – 17:00

  Glasbena delavnica z Rebeko Dremelj

  17:00 – 17:15

  Pavza

  17:15 – 17:45

  Dihalne vaje

  17:45 – 18:15

  Vzamem si čas zase

  18.45 – 20.30

  Priprava večerje

  20:30 – 21:30

  Zvočna kopel

 • 8:00 – 8:30

  Joga

  8.30 – 9.30

  Meditacija, povezovanje s predniki

  9.30 – 10.30

  Zajtrk

  10.30 – 11.00

  Priprava na določitev ciljev ali želja

  11.00 – 12.00

  Manifestacija

  12.00 – 12.30

  Pavza

  13:00

  Zaključna beseda od vseh nas

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.