TV oddaja, Vse se da, s Tanjo Skaza in gostjo Neno Veber

Pozdravljene drage gledalke in dragi gledalci,

Ponovno z vami  v  oddaji VSE SE DA  in z najboljšimi gosti , ki vodijo z zgledom in to kar govorijo, to tudi živijo. Sem Tanja Skaza, solastnica podjetja Plastike Skaza , Direktorica Inštituta Skaza in ustanoviteljica gibanja SV.

Zakaj delim z vami te zgodbe?

Ker vse preveč sledimo drugim in premalo sebi. Pozabimo, da so vsi odgovori v nas, samo čas potrebujemo, da slišimo naše misli, telo in zaznamo, kar v resnici želimo in kdo v resnici smo. Včasih si rečem, kako so lahko minila vsa ta leta, da se nisem zavedala mojega največjega orodja, ki ga nosim v sebi. Zakaj me niso naučili tega moji starši? Zakaj ne v šoli?

Niso znali, tako kot mogoče še marsikdo ne zna, zato je prav, da slišimo in se učimo od ljudi, ki z zgledom in dejanji danes živijo zdravo, srečno in uspešno življenje. No, ena takšna je moja draga gostja, ki je bogate izkušnje s pedagoškega področja in iz gospodarstva združila v svoje sedanje delo na področju poslovnega, športnega in osebnostnega izobraževanja, mentalnega trenerstva in coachinga.

Kaj v resnici dela? Sodeluje s posamezniki, podjetji in timi ter jim pomaga aktivirati in izkoristiti vse svoje potenciale tako na osebnem, kot poslovnem področju.

Tanja

1080x1080px afirmacije5 300x300 1

Moj dnevni ritual

Če sem se spremenila jaz, se lahko tudi vi. Samo odločite se in vztrajajte. Vsak dan je priložnost za spodbudo in hvaležnost do sebe ter drugih. Potrebno je biti vztrajen, dosleden in se tega rituala držati vsaj 21 dni. Garantiram vam, da se boste spremenili, postali boste BOLJŠA VERZIJA SEBE.

Če je uspelo meni, bo tudi vam. Z vami sem.

Nazaj na vse zapise

FB Live

Moj Youtube kanal

Všeč ti bo tudi

Prijavite se na prejemanje naših novičk.

Obveščamo vas o novostih, aktivnostih Inštituta, rezultatih naših strank, modrujemo in raziskujemo... ❤️

*S prijavo na novice se strinjate s politiko zasebnosti.

info@tanjaskaza.si

Inštitut Skaza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.