TV oddaja, Vse se da, s Tanjo Skaza in gostom Zoranom Jankovićem

Pozdravljene drage gledalke in dragi gledalci,

Ponovno z vami  v  oddaji VSE SE DA  in z najboljšimi gosti , ki vodijo z zgledom in to kar govorijo, to tudi živijo. Srčno si želim, da skozi oddajo spoznate, da vsak od vas lahko naredi v svojem življenju spremembo in živi srečno, uspešno ter izpopolnjeno življenje. Sem Tanja Skaza, solastnica podjetja Skaza, avtorica knjige Spremembe vredna  in afirmacij za pozitiven začetek dneva, ustanoviteljica Gibanja Spremembe vredna in direktorica Inštituta Skaza. Danes sem s čudovito osebo, ki mi  je prva pokazala,  na moji poslovni poti, kako lahko postaneš pravi voditelj ali voditeljica.

Skozi njegovo vodenje, sem spoznala, da ne vodiš organizacije, ampak ljudi in jih spodbujaš, da delajo napredke, odkrivajo svoje potenciale in si želijo dosegati rezultate.

Po moje za njega besedna zveza SE NE DA, ne obstaja. To smo lahko spoznali vsi in srčno upam, se tega vsaj malce nalezli.

Danes sem z županom Zoranom Jankovičem, ampak bi želela, da ga danes spoznate točno takšnega, kot sem ga jaz že pred 20.leti.

Tanja

Nazaj na vse zapise

FB Live

Moj Youtube kanal

Všeč ti bo tudi

Prijavite se na prejemanje naših novičk.

Obveščamo vas o novostih, aktivnostih Inštituta, rezultatih naših strank, modrujemo in raziskujemo... ❤️

*S prijavo na novice se strinjate s politiko zasebnosti.

info@tanjaskaza.si

Inštitut Skaza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.