TV oddaja, Vse se da, s Tanjo Skaza in gostom Zoranom Jankovićem

TV oddaja, Vse se da, s Tanjo Skaza in gostom Zoranom Jankovićem

TV oddaja, Vse se da, s Tanjo Skaza in gostom Zoranom Jankovićem 894 512 savina

Pozdravljene drage gledalke in dragi gledalci,

Ponovno z vami  v  oddaji VSE SE DA  in z najboljšimi gosti , ki vodijo z zgledom in to kar govorijo, to tudi živijo. Srčno si želim, da skozi oddajo spoznate, da vsak od vas lahko naredi v svojem življenju spremembo in živi srečno, uspešno ter izpopolnjeno življenje. Sem Tanja Skaza, solastnica podjetja Skaza, avtorica knjige Spremembe vredna  in afirmacij za pozitiven začetek dneva, ustanoviteljica Gibanja Spremembe vredna in direktorica Inštituta Skaza. Danes sem s čudovito osebo, ki mi  je prva pokazala,  na moji poslovni poti, kako lahko postaneš pravi voditelj ali voditeljica.

Skozi njegovo vodenje, sem spoznala, da ne vodiš organizacije, ampak ljudi in jih spodbujaš, da delajo napredke, odkrivajo svoje potenciale in si želijo dosegati rezultate.

Po moje za njega besedna zveza SE NE DA, ne obstaja. To smo lahko spoznali vsi in srčno upam, se tega vsaj malce nalezli.

Danes sem z županom Zoranom Jankovičem, ampak bi želela, da ga danes spoznate točno takšnega, kot sem ga jaz že pred 20.leti.

 

Tanja

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.