3-DNEVNI NADALJEVALJNI OBRED


Naše najmočnejše orodje so naše misli, zato bodimo pozorni, kaj govorimo in kako.

Ko postane naša energija pretočna in odstranimo stare vzorce, se v življenju začnemo uresničevati kot avtentična bitja ter zaživimo svoje dušno poslanstvo, ki predstavlja srečo za nas in za vse okoli nas. Tako izkoristimo maksimum naših potencialov ob minimalni porabi energije.

Po začetnem tridnevnem obredu s svetimi medicinami za sledenje sebi se lahko podate na nadaljevanje poti. Skozi obred postanete samostojni in neodvisni, prebudite svojega notranjega zdravnika, svojo notranjo zavest in se naučite živeti v ljubezni in radosti. Spoznate moč nenasilne komunikacije in postanete svetla bitja luči, uspešni v svojem poslovnem življenju in ljubeči v čustvenem.

Delavnice se izvajajo na najvišji kakovostni ravni s kvalitetnimi vsebinami in v sodelovanju z najboljšimi strokovnjaki.

V  PAKET tridnevne delavnice je vključeno:

  • 30 min individualno srečanje s Tanjo, v katerem se določi namera (namen, kaj želimo v našem življenju izboljšati, oplemenititi; kje imamo izziv, da poskušamo z njo priti do rešitve).
  • Srečanje z drugimi udeleženci preko zooma ali v živo (se spoznamo in pogovorimo; pomembna je skupna klima vseh 12 udeležencev, saj skupaj preživimo tri dni). Tanja je vse tri dni z udeleženci, ki so vodeni skozi vnaprej določen program in ves čas smo obdani s strokovnjaki. Do sedaj imamo od preteklih udeležencev same 100% povratne informacije. Ob intenzivnih obredih dela na sebi s svetimi medicinami se izvaja tudi jutranji sharing s strokovnjaki in celotno ekipo, ki služi temu, da si olajšamo dušo in začnemo lepo živeti.
  • Teden dni po delavnici sledi ponovno skupno srečanje z udeleženci in pogovor – seansa tudi s strokovnjakom.

Hrana je vse tri dni izključno ekološkega izvora, jemo zdravo, cilj obreda je integracija namere oziroma namena v življenje.

Kaj boste pridobili v 3 dnevni investiciji?


Iskanje naše notranje ljubezni.


Zaživeli z namenom izpolnjeno in srečno življenje, z ljubeznijo v vseh odnosih.


Moč meditacije in glasbe


Zdravljenje genetike, odpuščanja in sprejemanja


Zvočna masaža z gongi in tibetanskimi skledami


Šering, kjer vsak predstavi svoje trenutno stanje in podeli z nami dogajanje zdravljenja

Kdo vodi 3 dnevni obred s svetimi medicinami

Tanja Skaza

3 strokovnjaki z več kot 20 let izkušnjami, da vas kakovostno podpirajo pri vašem zdravljenju, osebnostni rasti in transformaciji.

Vrhunski terapevt, ki s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in znanjem pomaga delati preboj.


Cena?

Obred s svetimi medicinami, namestitev in polni penzion 600 €

Coaching, prisotnost na obredih in pomoč pri implementaciji 250 €

Administracija in pripomočki 50 €

Cena  3 dnevnega nadaljevalnega obreda: 900 € + ddv


Kdaj?

PROSTI TERMINI:

10.-12. februar 2023 – VSA MESTA SO POLNA

3.-5. marec 2023 – VSA MESTA SO POLNA

23.-25. februar 2023 (nov termin, zaradi velikega povpraševanja)

31. marec – 2. april 2023

28. april – 30. april 2023

2. junij- 4. junij 2023

Za več informacij prosim pišite na info@tanjaskaza.si.

Število mest je omejeno, sprejmemo največ 14 oseb.

Plačilo lahko izvedete v dveh obrokih, in sicer prvi obrok ob prijavi, drugi obrok teden dni pred odhodom na obred. Vaša prijava je sprejeta in mesto na delavnici rezervirano, ko je urejeno plačilo prvega obroka.


Prijavni obrazec

Vaša prijava je sprejeta in mesto na delavnici rezervirano šele s plačilom prvega obroka.

Inštitut Skaza si prizadeva zaščititi in spoštovati vašo zasebnost. Vaše osebne podatke bomo uporabili le za namene obveščanja o novih vsebinah na spletni strani www.tanjaskaza.si, dogodkih, voščila in izobraževalne vsebine. Če se strinjate vas prosimo, da označite spodaj, kako želite, da vas kontaktiramo.

Mnenja udeležencev obreda

»Obred je bil popotovanje po samem sebi, uvidi, strahovi, vizije so bili zelo jasni in tudi moje osebno poslanstvo se mi je čisto skristaliziralo.«

M.T.

»Naučil sem se gledati na svet iz druge perspektive.
Boljši človek sem lahko tudi tako, da vsak dan živim kot da sem Bog.
Vse imam jaz pod kontrolo in če mi kdo kaj reče je moja odločitev ali ga ubogam ali ne.
Imam svobodno voljo, izbiram mir, sem hvaležen medicini in prednikom…«

 

 

P. F.

»Priporočam obred, tistim, ki so pripravljeni narediti korak naprej in se soočiti s svojo resnico. S svojo bolečino in s svojo močjo. Sama sem doživela oboje, na mnogo globlji ravni, kot sicer v meditaciji ali obredih. 

Hvaležna sem shamanom in rastlini za učenja in spoznanja ter Tanji, da nas je povezala in pripravila. 

Je nepozabna izkušnja preobrazbe.«

 

Milena

»Čudovito popotovanje v svojo notranjost, ki ti omogoča globoko čiščenje vzorcev, prepričanj, načinov delovanj, za katere morda niti ne veš, da obstajajo. Globoka in bogata duhovna izkušnja. Toplo priporočam.«

 

P. R.

»Ayahuasca je zame najlepše potovanje v življenju. Potovanje, ki nam odpira srce in oči, da spregledamo kako lep je svet, ko ga doživljamo z odprtim srcem, sprejemanjem in stiku s seboj v slehernem trenutku. Odpre nas, da se na ljubeč način soočimo s svojimi strahovi, vzorci, temo in to sprejmemo kot izkušnjo na naši poti. Oznaka dobro/slabo kar naenkrat izgubi svoj pomen, s tem odvržemo težko breme, ki  nas je oviralo na naši poti. Osvobodimo se in vse je mogoče, vse kar nas zanima, veseli, kar bi radi doživeli, pa si nismo upali ali znali. Hvaležen sem, hauš, hauš!«

 

Matic

»Obred je bil zame neprecenljiva izkušnja, saj sem prišla do nekaterih odgovorov v enem vikendu in ozdravila mojega raka, ki so ga prebolevale že moje prednice in s tem osvobodila svoji dve hčeri in naslednje rodove. Priporočam.«

 

Simona K.

»Aya mi je odprla tretje oko, spoznala sem, da se lahko sprejmem in si zaupam. Najprej moram pogledati v globino svojega srca in narediti inventuro življenja. Dogodki kar vrejo iz mene in mi prinašajo mir v srcu in svobodo v duši.« “Obred z Ayahuasco je še eno izmed orodij, ki mi pomaga na moji osebni rasti, globjem spoznavanju sebe in “gašenju” mojih notranjih bitk ter strahov. Pot, ko mi je dala možnost vpogleda v mojo temo, je pot, ki sem jo nujno potrebovala, da v življenju stopim v svetlobo oz. še močnejšo svetlobo.”

 

D. P.

“Obred z Ayahuasco je še eno izmed orodij, ki mi pomaga na moji osebni rasti, globjem spoznavanju sebe in “gašenju” mojih notranjih bitk ter strahov. Pot, ko mi je dala možnost vpogleda v mojo temo, je pot, ki sem jo nujno potrebovala, da v življenju stopim v svetlobo oz. še močnejšo svetlobo.”

 

Vesna L.

»Močno se zavedam, kaj je prav in kaj ni, sem izredno umirjen; poslušam in po potrebi pomagam, ne oddelam za druge. In verjamem, da bo to veljalo za naprej … kot pravijo; po obredu se spremeniš oz. nisi nikoli več isti kot prej.« 

R.A.

»Po obredu sem bila mirna. Z nogami na tleh, ampak mirna, zaupam si, ne čutim potrebe, da se dokazujem, da potrebujem potrditev. Še danes sem mirna, odločitve, ki jih sprejemam prihajajo iz mene. Zaupam v svoje odločitve in ne porajajo se mi več toliko dvomi glede odločitev, ki jih sprejmem.«

B.V.

Moja izkušnja

Ko sem se prvič srečala s tem, sem mislila, da se mi je odprl nov svet in da sem končno začela živeti.

Končno sem spoznala vse svoje strahove in ugotovila, da jih prenašam tudi v podjetje.

Za ta trening sem dobila sporočilo, da je potrebno pripeljati vse lastnike, managerje in vodje na čiščenje blokad.

Garantiram vam, da se boste vsi imeli lepo.

Kaj pridobiš?

Skozi proces boste spoznali novega, najbolj pristnega sebe.

Prepoznali boste svojo strast in začutili poslanstvo.

Končno boste začutili moč povezanosti in kaj pomeni prijateljstvo.

Vse je lepo in vse vidite lepo.

Odpirate svojo srčno čakro.

Kako?

Povezali se boste z naravo, brez sodobnih motilcev, brez make upa, v udobni trenerki.

Priložnost imate spoznati meditacijo in sveto medicino ter v polnem pomenu, s postavljeno namero postati srčni vodja, se imeti rad.

Spoznate odločno ekološko vegansko prehrano.

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.