Tridnevni obred s svetimi medicinami za sledenje sebi za pare

Če želimo, da nas partner ali partnerica sprejme in ljubi, sprejmimo in ljubimo tudi mi njega ali njo. Prava družina izvira iz ljubezni in sprejema vsakega, kot edinstvenega. Naše najmočnejše orodje so naše misli, zato bodimo pozorni, kaj govorimo in kako.
Obredi so celostne izkustvene delavnice osebnostne rasti, fizičnega in čustvenega zdravljenja ter ponovne povezave.
Spoznali boste svojo pravo naravo in videli svojo pot, smisel in pomen bivanja. Z neposredno izkušnjo se boste osvobodili strahov in vseh nejasnosti in se lažje predali čudežu življenja.
Če se soočamo z nezadovoljstvom, težavami, tekmovalnostjo, nesrečo, nezadovoljstvom, takrat je obred tisti, ki nam lahko pomaga pri vzpostavitvi harmoniji s seboj.

 

Delavnice se izvajajo na najvišji kakovostni ravni s kvalitetnimi vsebinami in v sodelovanju z najboljšimi strokovnjaki. V tridnevno delavnico je vključeno:

– 30 min individualno srečanje s Tanjo, v katerem se določi namera (namen, kaj želimo v našem življenju izboljšati, oplemenititi; kje imamo izziv, da poskušamo z njo priti do rešitve).

– Srečanje z drugimi udeleženci preko zooma ali v živo (se spoznamo in pogovorimo; pomembna je skupna klima vseh 12 udeležencev, saj skupaj preživimo tri dni). Tanja je vse tri dni z udeleženci, ki so vodeni skozi vnaprej določen program in ves čas smo obdani s strokovnjaki. Do sedaj imamo od preteklih udeležencev same 100% povratne informacije. Ob intenzivnih obredih dela na sebi s svetimi medicinami se izvaja tudi jutranji sharing s strokovnjaki in celotno ekipo, ki služi temu, da si olajšamo dušo in začnemo lepo živeti.

– Teden dni po delavnici sledi ponovno skupno srečanje z udeleženci in pogovor – seansa tudi s strokovnjakom.

Hrana je vse tri dni izključno ekološkega izvora, jemo zdravo, cilj obreda je integracija namere oziroma namena v življenje.

Kaj boste pridobili v 3 dnevni investiciji?


Iskanje naše notranje ljubezni.


Izdelava astrološke karte in ugotovitev vašega poslanstva


Moč meditacije in glasbe


Zdravljenje genetike, odpuščanja in sprejemanja


Zvočna masaža z gongi in tibetanskimi skledami


Šering, kjer vsak predstavi svoje trenutno stanje in podeli z nami dogajanje zdravljenja

Kdo vodi 3 dnevni obred?

Tanja Skaza

3 strokovnjaki z več kot 20 let izkušnjami.

Vrhunska terapevtka, ki s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in znanjem pomaga delati preboj.


Cena na osebo:

Izobraževanje in integracija znanja 300 €

Obred 700 €

3 dnevna nastanitev je všteta v ceno.

Prehrana; 6 polnih obrokov + sadje 120 €

Cena 3 dnevnega dogodka, je 1.120 € + ddv


Kdaj?

November 2021


Mi smo ogledalo našim otrokom in zgled našim sodelavcem. Smo svetloba luč in ljubezen, vemo veliko več kot si mislimo.

Plačilo se lahko izvede v 2 obrokih;
1. obrok ob prijavi, 2. obrok v tednu pred odhodom.
Ko vplačate prvi obrok, dobite natančno razdelan program in tudi klic, da vam osebno razložim potek dogodka.
3 dni pred dogodkom se povežemo preko Zooma, da se malce spoznamo.
Ob prijavi za izdelavo astrološke karte, prosim navedite vaš rojstni dan, kraj  in uro rojstva.

Hvala, ker mi zaupate. Se veselim druženja z vami in lepega popotovanja. <3

Moja izkušnja

Ko sem se prvič srečala s tem, sem mislila, da se mi je odprl nov svet in da sem končno začela živeti.

Vsa SREČNA in uspešna partnerstva, ki jih poznamo, temeljijo na tem, da se partnerja cenita, sprejemata in ljubita. Pomeni, če želimo, da nas partner ljubi in sprejema, je prav, da tudi mi ljubimo in sprejemamo njega.

Moj dragi mož mi je včeraj rekel: “Zakaj pari tako dolgo potrebujemo, da se uravnamo, ko v resnici potrebujemo drug drugega. Zato smo se tudi odločili za skupno pot. Lažje se učita, hitreje rasteta in širita to ljubezen do svojih najbližjih, najdražjih in v okolico.”

Da danes počnem, kar počnem, imam 100% podporo pri mojemu možu in ponosen je name, ker pomagam ljudem spoznati pravo srečo.

Kaj pridobite?

Skozi proces boste spoznali novega, najbolj pristnega sebe.

Prepoznali boste svojo strast in začutili poslanstvo.

Končno boste začutili moč povezanosti in kaj pomeni partnerstvo.

Odpirali boste svojo srčno čakro.

Odpirali boste svojo spolno čakro.

Kako?

Povezani boste z naravo, brez sodobnih motilcev, v udobni trenerki.

Priložnost, da spoznate meditacijo, v polnem pomenu, s postavljeno namero poglobiti partnerski odnos, skupaj rasti in se imeti rad.

Zdravljenje z gongi.

Spoznavanje veganske prehrane.


Prijavni obrazec

Inštitut Skaza si prizadeva zaščititi in spoštovati vašo zasebnost. Vaše osebne podatke bomo uporabili le za namene obveščanja o novih vsebinah na spletni strani www.tanjaskaza.si, dogodkih, voščila in izobraževalne vsebine. Če se strinjate vas prosimo, da označite spodaj, kako želite, da vas kontaktiramo.

Investicija v vaju oz. v 3 dnevni dogodek znaša 2.240,00 € + 22 % ddv, za tri dni. Določena investicija velja za par in vključuje organizacijo 3 dnevnega dogodka in vse kar je pripisano zgoraj.

Plačilo lahko poravnate v dveh obrokih, prvi obrok je potrebno poravnati  ob prijavi in 2. obrok dan pred predvideno delavnico na transakcijski račun: INŠTITUT SKAZA, raziskovanje in izobraževanje, Selo 22, 3320 Velenje, ki je odprt pri NLB banki, številka SI56 0284 3026 3098 130, v sklic navedite svojo davčno številko. Prijave (in morebitne odjave) sprejemamo, preko spletnega obrazca ali pisno na elektronski naslov info@tanjaskaza.si. Pri morebitnih kasnejših odjavah si pridružujemo pravico zaračunati del kotizacije za administrativne stroške. Do dva delovna dni pred izvedbo dogodka, odjava od udeležbe na seminarju ni mogoča.

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.