Končana akademija

AKA- Maja

AKA- Maja 150 150 Ines Gorničec

“Poti do spremembe so različne. Akademija nudi pestro paleto tehnik za spoznavanje sebe in za odkrivanje svojih resničnih želja, po drugi strani pa nekaj izrazito praktičnih orodij za izboljšanje kvalitete življenja tako z osebnega, kot poslovnega vidika. Vse to ob izjemni srčnosti voditeljice, v varnem okolju, kjer je nivo občutka sprejetosti maksimalen. Zavedanje, da smo si ženske lahko sestre, sprejete točno takšne kot smo, da si lahko ponudimo roko, pomoč in odprto srce namesto zavisti, obsojanja, tekmovalnosti ali izločanja je neprecenljivo.”

AKA- Valerija

AKA- Valerija 150 150 Ines Gorničec

“VSE SE DA, le dovolj pogumne moramo biti in si priznati svojo temo in svetlobo. Žal res ni napredka, dokler ne počistimo vsega, ker če ni zdravega temelja, zdravih osnov, bomo težko gradile trdnost. Samo priznati si moramo da ne glede na vse smo SPREMEMBE VREDNE, in da je vse odvisno samo od nas, da sKREIRAMO svoje življenje same.”

AKA-Tjaša

AKA-Tjaša 150 150 Ines Gorničec

“Našla sem svojo iskrico in samo spoštovanje. Sem bolj umirjena in mnenje okolice mi ne zamaje več mojih misli. Spremenil se mi je način življenja in (nekoč) prijatelji so pokazali svoje prave obraze. Našla sam balans med delom, svojim časom in družino.”

AKA Polona

AKA Polona 150 150 Ines Gorničec

“Ženska moč je brezmejna in lahko spreminja naš mikro svet v želeno smer. Seveda pa je to mogoče samo, če si dovolimo svojo notranjo moč začutiti in jo v polnosti živeti :). Moč povezanih in srčnih žensk, pa lahko počasi spreminja svet na bolje.  Zavej se svoje notranje moči z Akademijo spremembe vredna.”

AKA Alenka

AKA Alenka 150 150 Ines Gorničec

“Osebna rast naj postane stalnica v življenju, kot so to prav vse spremembe. Dobiš 3 v 1: postati boljša oseba, poslovno uspešna in bolj ženstvena.”

AKA Sabina

AKA Sabina 150 150 Ines Gorničec

“Dovolite si to kar čutite v sebi izraziti navzven – svojim domačim, tistim, s katerim ste dnevno v stiku… bodite preproste in si zaupajte, da se vse da!”

AKA Simona

AKA Simona 150 150 Ines Gorničec

“Hvala draga Tanja, da tako srčno opravljaš svoje poslanstvo. Moja pot do spremembe je bila velik izziv in koraki so zelo majhni. Prav zato sem izbrala tebe, ker se s teboj vse da in ker ti uspe da naredi korak iz cone udobja še najbolj umska ženska.”

AKA Mirjana

AKA Mirjana 150 150 Ines Gorničec

“Akademijo spremembe vredna bi resnično priporočila prav vsaki ženski. Kako živimo življenje je naša odgovornost. Če se odločimo, da bomo srečni je prav da odkrijemo, kaj nas omejuje, ovira pri tej poti. Če si začutila klic po srečnem življenju in željo, spoznati sebe, odkriti vse svoje skrite potenciale, čutiti lastno vrednost in ljubezen do sebe in v sebi je to zate res najboljša izbira. Sama lahko rečem samo to, da je življenje res čudovito, če ga razumemo in živimo vsak trenutek iz ljubezni.”

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.