Akademija

Špela

Špela 150 150 ideja21

Hvala gospa Tanja za vsakodnevno motivacijo ter spodbudo za skok v “mrzlo vodo”, kjer s previdnimi koraki stopam novim izzivom in dogodivščinam naproti. ❤ Kakšen vzorček o nisem dovolj dobra še razrešim in akcija. Poklon za to, kar počnete, za vrednote, ki jih širite, za spodbude, ki jih dajete na osnovi lastnih izkušenj, znanja in modrosti. Srčna hvala za vaše ideje in pogum. Vse dobro.

Vesna

Vesna 150 150 ideja21

Upala, sem, da dobim še določene ključe, ki mi bi pomagali priti do ugotovitve, kdo zares sem.

In sem jih dobila!!!

Hvala za čudovit coaching, draga Tanja. ?

Monika

Monika 150 150 ideja21

Sem bila prvič na spletnem coachingu in bila sem navdušena in res mi je dalo veliko energije za naprej. Hvala zlata ste.

Darja

Darja 150 150 ideja21

Draga Tanja, delo s teboj me polni, bogati in mojstri v mojem poslanstvu. Neizmerna hvala  za tvojo brezpogojno ljubezen in podporo, ki jo nudiš, ko se znajdem na razpotju ali brezpotju. Hvala za strokovne nasvete in usmeritve. Za neposrednost in iskrenost, ki jo včasih težko sprejmem, vendar vedno zelo cenim. Hvala za učinkovit in konkreten proces, v katerem so cilji najinega dela nedvomno zelo opazni. Dolgo sem iskala svojega življenjskega učitelja, Hvala, da si to zdaj TI. Rada te imam.

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.