4mes-osebnicoach

Osebni coaching, Darja Marinšek

Osebni coaching, Darja Marinšek 150 150 savina

Draga Tanja, delo s teboj me polni, bogati in mojstri v mojem poslanstvu. Neizmerna hvala  za tvojo brezpogojno ljubezen in podporo, ki jo nudiš, ko se znajdem na razpotju ali brezpotju. Hvala za strokovne nasvete in usmeritve. Za neposrednost in iskrenost, ki jo včasih težko sprejmem, vendar vedno zelo cenim. Hvala za učinkovit in konkreten proces, v katerem so cilji najinega dela nedvomno zelo opazni. Dolgo sem iskala svojega življenjskega učitelja, Hvala, da si to zdaj TI. Rada te imam.

O skupinskem coachingu, Z. L.

O skupinskem coachingu, Z. L. 150 150 savina

Vsako orodje, aparat, naprava… Ima navodila za uporabo, le življenjska pot je potovanje brez navodil. In zato iščem in sledim ljudem, v katerih vidim luč, potencial za svojo rast, to ste mi dali vi na spletnem skupinskem coachingu. Hvala, Tanja.  Z. L.

O skupinskem coachingu, D. H.

O skupinskem coachingu, D. H. 150 150 savina

Z vašo pomočjo sem spoznala kaj si sploh želim, hvala za napotke in orodja, ki jih lahko uporabim, da ostajam na pravi poti..poti napredka. D. H.

O skupinskem coachingu, V. Ž.

O skupinskem coachingu, V. Ž. 150 150 savina

Upala, sem, da dobim še določene ključe, ki mi bi pomagali
priti do ugotovitve, kdo zares sem.
In sem jih dobila!!!
Hvala za čudovit coaching, draga Tanja. 🙂

O skupinskem coachingu, M.K.

O skupinskem coachingu, M.K. 150 150 savina

Sem bila prvič na spletnem coachingu in bila sem navdušena in res mi je dalo veliko energije za naprej. Hvala zlata ste. M. K.

Martina

Martina 150 150 savina

Trud in dobro delo se vedno poplača. Hvala, ker delite svoja življenjska spoznanja z nami ?

Katja

Katja 150 150 savina

Vse je mogoče <3 Seveda so sanje/cilji/zamisli prva stvar. Potem pa imamo samo dve možnosti – ali najdemo način ali izgovor. Hvala za inspiracijo <3

Špela

Špela 150 150 savina

Hvala gospa Tanja za vsakodnevno motivacijo ter spodbudo za skok v “mrzlo vodo”, kjer s previdnimi koraki stopam novim izzivom in dogodivščinam naproti. ❤ Kakšen vzorček o nisem dovolj dobra še razrešim in akcija. Poklon za to, kar počnete, za vrednote, ki jih širite, za spodbude, ki jih dajete na osnovi lastnih izkušenj, znanja in modrosti. Srčna hvala za vaše ideje in pogum. Vse dobro.

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.