STRAH JE NAŠ NAJVEČJI ZAVIRALEC OSEBNE IN POSLOVNE RASTI

STRAH JE NAŠ NAJVEČJI ZAVIRALEC OSEBNE IN POSLOVNE RASTI

STRAH JE NAŠ NAJVEČJI ZAVIRALEC OSEBNE IN POSLOVNE RASTI 1244 1920 ideja21

Pozdravljeni dragi prijatelji

Zadnja 2 meseca imam prav krizo, ker vam ne uspem odpisati na vaša sporočila.

Verjemite mi, da Tanja Skaza nima čudežne paličice in ne znam vsakemu pomagati na način kot bi vi želeli. Vem, kje vam lahko pomagam, ampak samo če ste pripravljeni delati z menoj. Nič se ne bo spremenilo samo z mojo pomočjo.

Če sem danes kjer sem, pomeni, da sem zelo zahtevna do sebe in posledično potem tudi do vas. Od mojega 16.leta služim denar in ga zelo spoštujem. Vsak, ki se odloči plačati, želim, da narediti premik in ne, da se samo druži z menoj. Zato ne rabite mene, ampak najprej, da najdete najboljšega prijatelja v sebi in se obdate z ljudmi, ki vas imajo radi TOČNO TAKŠNI KOT STE.

Sprašujete me, če bi bila vaša osebna coachinja in sem iz srca počaščena, ampak mislim, da vam najbolj lahko pomagam v skupini.

Če mislite, da smo zelo drugačni, vam želim povedati, da se žal motite. Vsi , ki rastemo gremo skozi enako težke zgodbe, samo razlika je v tem, koliko od vas je bolj pogumnih, vztrajnih in verjame, da obstaja luč na koncu tunela.

Vam bom povedala moj primer.

Kot direktorica uspešnega podjetja Plastika Skaza nisem mogla komu osebno potožiti, če mi kaj ni šlo oz. da česa ne znam, kaj šele to javno povedati na kakšni delavnici. Vsaj ne v Sloveniji, ker Slovenci smo najbolj kritični do svojih ljudi. Saj veste, da za Američane velja, da je večkrat potrebno doživeti padec, da si lahko uspešen in zgled drugim. Pri nas, pa je vsekakor drugače. Takoj, če padeš, se pripravi, ker si za marsikoga odlična zgodba o neuspehu in pričakuj, da te bodo linčali.

Tako sem si raje najela nekaj individualnih coachov, ker sem želela, da ostane zaupno.

Hvala Bogu, da sem vsa ta leta skrbela za izobraževanje v našem podjetju in se tako lahko tudi zraven učila.

Po nekaj leti sem se opogumila in šla na delavnico, ampak izven Slovenije. Tema je bila; pomagajmo najprej sebi.

Prav spomnim se, da sem sedela v hotelski sobi in razmišljala kakšne ljudi bom srečala na tem srečanju, kdo to potrebuje in bila zelo pozitivno presenečena, da so bili večinoma krasni ljudje, ki vlagajo vase in želijo biti vsak dan boljši.

Na takšni prvi delavnici sem spoznala veliko podobnih ljudi, kot sem sama in še danes sem hvaležna, da sem se opogumila in odšla. Iz te delavnice sem potegnila 3 krat več kot pa iz individualnih coachingov. Se opravičujem vsem tistim, ki niso tega mnenja. Zakaj? Ker sem slišala, videla, začutila, da skoraj vsi imamo podobne izzive, samo vmes smo se zgubili in potrebujemo nekoga, ki nam reče; VSE SE DA, VZTRAJAJ, TI TO ZMOREŠ. In ko to slišiš vsaj 30 x od različnih oseb v enem dnevu, si tako napolnjen z energijo, da res verjameš, da vse zmoreš. IN TO JE MOČ, POVEZOVANJE, SODELOVANJE IN NAVDIH SKUPNIH DELAVNIC.

Kaj je zanimivo? Mislimo, da smo vsi nekaj več in da se bomo osramotili, če bomo iskali svoje poslanstvo, iskali sebe, ampak , šele takrat prvič odstranimo svojo masko in se odločimo živeti svobodno.

Zavedamo se, da je življenje prekratko, da bi vsem ugajali in pozabili zakaj sploh smo prišli na ta planet.

Dragi moji zakaj vam to pišem? Ker sem šla skozi razne delavnice Louise Hay, Deepak, Joe Despanza, Robin Sharma, Bruce Lipton… in spoznala, da je vsa moč v nas, samo dovoliti si jo moramo videti in poslušati svoje občutke.

Ne odkrivam tople vode, samo učljiva sem, sem se pustila voditi, biti ponižna in si dovoliti slišati, kako si lahko naredim življenje lepše.

Danes me ni strah mnenj drugih, pogledov drugih… Danes stojim v svojem stebru in vem kdo sem in kaj znam ter kaj vam lahko dam.

Moja pot je že morala biti takšna, da sem se odločila to znanje deliti z vami.

Res si iz srca želim, da smo samo takšni kot smo in da si dovolimo začutiti naše občutke in slišati notranje glasove.

Pridite na moje delavnice, obljubim, da vam bo lepo in boste z dneva v dan živeli srečno, uspešno in bogato življenje.

Vaša Tanja

https://www.tanjaskaza.si/sl/events/delavnica-spremembe-vredna/

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.