Vabljeni na spletni dogodek »Vaša vprašanja – moje izkušnje«

Dragi moji, v zadnjem času smo se precej družili: na dveh brezplačnih webinarjih, vsak četrtek ob 20:20 se javim v Facebook Live, veliko pa vas je izrazilo željo po še bolj intenzivnem stiku, po pogovoru in osebni interakciji z mano. Tudi meni se zdi osebna povezava pomembna in presrečna sem nad vašim pozitivnim odzivom. Vsi, ki bi želeli še bolj direktnega stika in odgovorov na vaša vprašanja, se lahko prijavite na spletni dogodek »Vaša vprašanja – moje izkušnje«
Ker si želim, da vam s svojimi izkušnjami zares pomagam in bi želela, da bi od tega odnesli kar največ, je število udeležencev omejeno na 30. Tako se bomo lahko kakovostno družili kar dve šolski uri, v tem času pa se bomo pogovarjali, odgovarjala bom na vaša vprašanja, razpravljali bomo o izzivih in dilemah, ki jih premagujete na svoji poti do uspeha.
Ker se zavedam, da je včasih prvi korak najtežje storiti, hkrati pa vem, da je pri veliko mojih strank potreben le en majhen »push«, da stopijo na pot osebne preobrazbe, bomo kotizacijo za spletni pogovor, ki znaša 33 evrov, štela v kupnino za moj 4-mesečni online tečaj. To je moja spodbuda in darilo vsem, ki se odločate narediti naslednji korak.
Vsi, ki si želite poseči po zvezdah in imeti življenje, od katerega ne boste bežali, pač pa v njem z vso strastjo uživali – vabljeni na pogovor z mano, v torek, 1. junija, ob 19. uri.

Na spletni dogodek se prijavite z izpolnitvijo naslednjega obrazca:

Inštitut Skaza si prizadeva zaščititi in spoštovati vašo zasebnost. Vaše osebne podatke bomo uporabili le za namene obveščanja o novih vsebinah na spletni strani www.tanjaskaza.si, dogodkih, voščila in izobraževalne vsebine. Če se strinjate vas prosimo, da označite spodaj, kako želite, da vas kontaktiramo.

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.