Slide
Šamanski obredi

2-dnevni obred SPOZNAVANJA SEBE

(CEREMONIALNI OBRED S KAKAVOM)

Strah je naš največji sovražnik. Ko ga premagamo, postanemo zmagovalci.

Dovolite si pogledati globoko vase in odkriti svoje vzorce, kajti to vas bo privedlo k svobodi in lahkotnosti, ki prihaja v vaše življenje. Soočenje z vsako bolečino, izzivom, strahom… je nujno potrebno. Če se z njimi ne soočimo, si zapiramo pot k sreči in uspehu. 

Kako to uresničiti?

  • Stopite v svet sebe in spoznajte moč meditacije. 

  • Odkritje moč namere in realizirajte svoje zastavljene cilje. 

  • Z afirmacijami spremenite svoja lastna prepričanja. 

  • Pridobite orodja za svoj dnevni ritual. 

  • Skupina vam daje moč in poglobljeno spoznavanje, “kdo sem”.

Z namenom boljšega spoznavanja, razumevanja in prebujanja sebe smo pripravili 2-dnevni obred Spoznavanja sebe, ki vključuje dva srečanja, na prvem srečanju se učimo z razumevanjem afirmacij ter namerami ustvariti ravnovesje med umom in srcem ter spoznamo moč naše intuicije. Na drugem srečanju pa naše namere prebudimo s ceremonialnim obredom kakava.

Zakaj kakav?

Kakav je sveta rastlina, ki pomaga odpraviti tiste čustvene blokade, ki nam ne služijo več. Med obredom častimo svete zdravilne moči kakava. Omogoča nam, da se znova povežemo sami s seboj in z drugimi okoli nas. Podpira zdravljenje, kreativnost, čuječnost in srečo. Na splošno so kakavovi obredi predvsem individualna duhovna potovanja ljudi, namenjena k jasnosti in razsvetljenju. Po obredu ljudje lažje razumemo, kako navigirati skozi življenje. Mnogi pravijo, da jim obred pomaga zares odpreti oči in ceniti stvari, ki jih imajo v življenju. Daje koncentracijo in motivacijo, da se končno spravijo k sebi ter prevzamejo kontrolo nad svojim življenjem in usodo. Namen obreda je prinesti v življenje jasnost, iskrenost in ljubezen.

Vsi poznamo občutek, ko nam ena misel v sekundi prinese popoln mir in nas hkrati napolni z neustavljivo energijo in entuziazmom. To je prvi odziv naše intuicije, da je nekaj tisto pravo za nas. Vendar, ali znamo tem občutkom slediti?

Kako hitro nas okolica prepriča, da nekaj ni mogoče? Da ni prav za nas? Ob tem nas prevzamejo občutki kot so krivda, strah in nezaupanje. Prvi korak je, da odpremo srce in prepoznamo svoje srčne želje.

Kaj dosežemo

z 2-dnevnim obredom?

Spoznamo, kaj je moč afirmacij.

Spoznamo, kaj je moč namere.

Bolje spoznamo in razumemo sami sebe.

Odpremo srce, premagamo blokade in se uskladimo s tem, kdor v resnici smo.

Začutimo, kako pomembna je v življenju hvaležnost.

Naučimo se sprejemati in odpuščati.

Začutimo svoje poslanstvo, dosežemo notranji mir ter uravnovesimo svojo žensko in moško energijo.

Skozi pogovor implementiramo uvide v naša življenja: zakaj delam, to kar delam, in kako lahko bolj sledim svoji intuiciji.

Komu je namenjen obred?

Vsakemu, ki želi spoznati, kaj ga ovira v življenju, da sprejme, kdor je.

Vsakemu, ki si želi zaupati, verjeti vase in delovati iz srca.

Kako poteka obred?

Obred vodiva skupaj z Mirjano Pungartnik. Obred poteka ločeno v dveh dneh, obakrat v Velenju. Med prvim in drugim dnem je en teden časa, da ponotranjimo namero.

Prvi dan obreda: SPOZNAVANJE SEBE (od 17.00 do 20.00 ure)

Cilj srečanja je ozavestiti vedenjske vzorce, moč pozitivnih izjav in spoznanje, zakaj je pomembno določiti namero za obred. Skozi delavnico, ki jo ob moji pomoči vodi Mirjana Pungartnik, se spoznate s skupino, prav tako pa spoznate sebe kot bitje ljubezni. Prebudite se na globlji način, kar pomeni, da ugotovite kako lahko ustvarite ravnovesje med umom in srcem ter spoznate moč svoje intuicije.

Drugi dan obreda: PREBUJENJE S CEREMONIALNIM KAKAVOM (od 18.00 do 23.00 ure)

Obred vodim s pomočjo Mirjane Pungartnik. Pričnemo ga s spoznavanjem s kakavom. Ponovimo namero in pričnemo s pretočno meditacijo vseh 7 čaker. Nadaljujemo s pitjem kakava, pri čemer se osredotočamo na glasbo. Med sabo se ne pogovarjamo. Ko se proces zaključi, se pogovorimo o pridobljenih uvidih in vsakemu posebej svetujemo, kako le-te implementirati v življenje.

Moja iskrena izpoved o šamanskih obredih.

Naučimo se ljubiti sebe in uresničevati naše poslanstvo.

Življenje je samo učenje in pot, ki nas vodi do čiste ljubezni. Po to, kar smo se prišli učiti na naš planet. Ne iščimo krivcev, iščimo odgovore v sebi. Za izgovore in rešitve potrebujemo enako potreben čas. Usmerimo ga tja, kjer nam lahko prinese več sreče, notranjega miru in ljubezni.

Paket 2-dnevnega obreda vključuje:

1x delavnico pod vodstvom Mirjane Pungartnik

1x obred s ceremonialnim kakavom pod mojim vodstvom

Delovni zvezek

Kristal za zaščito

Obrok po obredu

Število mest je omejeno, sprejmemo največ 14 oseb.

»Sam obred je bil fantastičen, po 3 mesecih sem uspela sprostiti svoja čustva in končno sem lahko zajokala, občutek je bil, da se mi je odvalila skala od srca in spet sem začutila ljubezen do sebe in sveta okoli sebe. Neverjetno toplino v srcu in ljubezen. Predvsem pa se mi je veliko dogajalo šele v tednih po obredu, najpomembnejša stvar je bila ta, da sem iz svoje globine odložila čustva, ki jih sploh nisem čutila kot moja, neverjetno žalost in strah. Ko so prišla iz mene sem jih čutila kot oklep na mojem telesu. Ko sem jih ozavestila in jih predihala so odšla in pustila lahkotnost in ljubezen v mojem srcu. Hvala Mirjani in Tanji za čudovit obred.«

- Mateja

»Spraševala sem se, ali naj grem tudi jaz na obred s kakavom... Zakaj naj bi šla?! Imam se rada, se spoštujem in doma nimam nobenih težav. Pa bom vseeno šla... Mirjana me je tako lepo povabila zraven, da sem si rekla:" Ajde, pa da vidim, kaj vse je še lahko ljubezen! In sem šla. Šla sem brez posebnih pričakovanj. Že po prvem srečanju sem občutila srečo, še več sreče! Pa smo se samo pogovarjali. Postavili smo si namero. Seveda sem se jo morala naučiti na pamet. Ker je še nisem čutila. Potem se je zgodil obred... obred s kakavom. "

- P.F.

»Kuhali smo kakav, vsak je povedal svojo namero.  Potem smo poslušali pesmi, boben.. vse je tako lepo dišalo. Pa se je prikradla misel, ne vem od kje, ampak... hvaležna zanjo, hvaležna, ker me je rešila omejujočega prepričanja. Potem pa je Tanja zapela, vsakemu posebej. In meni je bila namenjena ikara "Ide were were". Iz mene je izvabila solze... bile so solze sreče, čiste ljubezni. Omg, kakšni občutki! Noro. No, pa sem mislila, da je to to. No pa ni!!! Dogaja se, še kar naprej, tudi poslovno. In kar mi je še zelo zanimivo. Tole mojo namero, ki sem se jo prej morala naučiti na pamet, zdaj čutim. Verjamem v njo. Vem, da si zaupam, vem, da sem vredna ljubezni, sreče, uspeha in obilja!!! Vem! Srečna sem! Hvala Mirjana in Tanja.«

- P.F.

»Bilo je naporno, trudila sem se premagati zadržanost ali zaprtost, želela sem odgovor in ga dobila, bila sem utrujena. Od prve do druge seanse sem občasno začutila ostro bolečino v predelu jajčnikov in tudi na obredu. Po obredu sem bila utrujena, ampak so se dogodki odvijali pozitivno v moje dobro. Edino kar zaznavam je to, da videvam veliko policistov in v službi včasih izbruhnem v jezi. Lep dan ❤️«

»Obred je bil za mene balzam za dušo. Spoznala sem skupino močnih, lepih, srčnih in ranjenih žensk. Spoznala, da smo vse "sestre", vsaka s svojimi življenjskimi izzivi, željne sprememb, borke in da se v svoji biti zavedamo, da je življenje nekaj več, kot samo površinsko bivanje z dneva v dan. Koristno je slišati različne življenjske zgodbe, ker tako spoznaš da nisi sam, da nisi edini, ki se soočaš z bolečino, žalostjo, jezo,..... predvsem pa spoznaš, da je lahko drugače, da obstaja rešitev, če le zaupaš in se povežeš s seboj, se soočiš s svojimi strahovi in se odločiš ŽIVETI.«

»Med samim obredom sem čutila MIR, najbolj sem bila navdušena nad bobni - celo telo mi je oživelo in nekaj je kričalo v meni: ŽIVI, ŽIVI Jana 🙏. Kakšnih uvidov ni bilo, ampak pri meni to enostavno ne gre. Pri nobeni meditaciji, gongih, nič posebnega ne doživim 😟. Sem se pa sprostila, občutila mir in se "ustavila". Moja duša in srce sta bila polna sreče in ljubezni. Neskončno sem hvaležna za to izkušnjo, ki verjamem ni edina, še pridem 🥰. Naslednji korak je "obred ljubezni" ...manifestiram 😉. HVALA Tanja, Mirjana in vsem ostalim dušicam, ki so bile prisotne na obredu. Tanja, Mirjana nadaljujte to lepo poslanstvo. OBJEM 🤗«

- Jana

» Za obred sem se odločila, ker me je pritegnila Tanja s svojo karizmatičnostjo, načinom komuniciranja, dajanja dobrega občutka... Priporočala bi jo vsem, ki razumejo duhovnost, se s tem vsaj malo ukvarjajo in delajo na sebi. Uvida nisem dobila nobenega, pridobila pa sem kar nekaj "sester", s katerimi bomo sigurno ostale v stikih in mogoče že oktobra 2023 prišle na 3-dnevni obred ljubezni. Vsem iskrena hvala za vašo prijaznost, zanesljivost in skrb za sočloveka. S prijaznimi pozdravi.«

- Karmen

»Resnično sem srečna, da sem bila del te skupine, kjer sem začutila, kako smo ženske ranjene, pa si upamo, in imamo pogum, da o tem spregovorimo. Med samim srečanjem mi je prišlo na misel, kakšne zgodbe imajo ženske, morda še težje kot jaz. Pa smo pogumne, se soočamo z izzivi, jih predelujemo in gremo naprej. Dobila sem več jasnosti in zavedanja, da s svojo življenjsko zgodbo lahko navdihnem več žensk in delim svoje darove v svet. Samo korake, majcene, je potrebno narediti. Za sebe sem dobila uvide, ki jih bom vnesla v življenje.«

- A. V.

PRIJAVA na obred


Pogosta vprašanja

Za dodatne informacije prosim pišite na info@tanjaskaza.si.

Prijavite se na prejemanje naših novičk.

Obveščamo vas o novostih, aktivnostih Inštituta, rezultatih naših strank, modrujemo in raziskujemo... ❤️

*S prijavo na novice se strinjate s politiko zasebnosti.

info@tanjaskaza.si

Inštitut Skaza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.

LJUBEZEN – Moje srce je vir moje moči. V svoje življenje privabljam srčne ljudi, ki želijo delovati v dobro vseh.

ISKRENOST – Vedno govorim iskreno in odprto. S tem, ko spoštujem sebe, spoštujem tudi druge. Vem, da so vse priložnosti moj dokaz, da zmorem in se vse da.

SREČA – Vsak je svoje sreče kovač. Samo odločiti se moramo. Svet je lahko lep, če ga tako vidimo.

PRISTNOST – Ne bodi kopija drugih, bodi svoj unikat. Deluj z resnico, s srcem in zmeraj pozitivno naravnan.

USPEH – Vem, zakaj sem tukaj. Vem, kaj je moja lastna vrednost. Vem, kako služiti ljudem.