Romana Pogorelčnik

Numerologija, astrologija in osebna rast

– Poslovno in osebno svetovanje.
– Ugodni datumi za začetke in podpise pogodb.
– Postavitev timov.
– Pomoč pri izbiri imena firme.

041 463 908
info.sangrila@gmail.com

O MENI

Ko sem se pred dvajsetimi leti spoznala z numerologijo, me je le-ta prevzela in sem jo pričela raziskovati. Sedaj lahko popolnoma samozavestno rečem, da vidim v globine človeka, da znam odkriti tisto lastnost, ki osebi povzroča največje izzive in hkrati vidim, kateri so človekovi najboljši potenciali. Pri numerologiji govorim o vibracijah, saj vse v vesolju niha in sovpliva ter tako tudi ljudje vplivamo drug na drugega. Vibracije v nas povzročajo specifično razmišljanje, povzročajo določena čustva, posledično pa je takšna tudi naša komunikacija in naše odzivanje. Vibrira pa tudi ime našega podjetja, tako kratko kot dolgo, in kadar je to dobra vibracija in je poleg tega še v sozvočju z nami, ki smo lastniki podjetja, potem je uspeh podjetja zagotovljen. Študirala sem tudi astrologijo in si s tem znanjem še dodatno pomagam pri svetovanju. 

Podjetniki, s katerimi sodelujem, sprašujejo po ugodnih dnevih za podpise pogodb, kdaj odpreti še kakšno podjetje, kakšno ime dati podjetju, kako ustvariti dober tim, ki bo deloval harmonično, kako v podjetju doseči dobre odnose, kdo od zaposlenih ima najboljšo vizijo, disciplino, kdo je najbolj delaven ipd. Nekatere podjetnike zanima, zakaj jim uhaja denar in kaj narediti, da ga zadržijo. 

Reševanja izzivov se vedno lotim tako, da najprej naredim analizo stanja in nato predlagam rešitve. Prvi stik je vedno osebni, da se spoznamo, kasneje pa se lahko svetovanje opravi tudi prek drugih kanalov. 

Svoje izsledke raziskovanja numerologije sem pred leti napisala tudi v knjigi Numerologija, Tvoje ime – tvoja osebnost, ki jo je izdala Mladinska knjiga. Učim pa tudi duhovne zakone, manifestacijo, vizualizacijo in meditacijo. Sem tudi redna gostja oddaje Klepet ob kavi, pišem članke za Nedeljski dnevnik, za revijo Nika ter spletne portale. 

Več o meni in mojem delu najdete na spletni strani SANRILA.SI

Tanja z veseljem odgovori na tvoje vprašanje