Predavanje o Svetih medicinah in doživetje zdravilnih pesmi ali icarov

 

ALI STE KDAJ SLIŠALI O SVETIH MEDICINAH IN RAZMIŠLJALI, DA BI TUDI SAMI DOŽIVELI IZKUŠNJO POTOVANJA V ONOSTRANSTVO? DA BI SE SREČALI S SVOJIM RESNIČNIM JAZOM IN S SVOJO DUŠO?

ALI KDAJ RAZMIŠLJATE, DA BI POSKUSILI SPOZNATI SEBE, V NAJVEČJIH GLOBINAH, IN POZDRAVITI DOGODKE, KI IZ NEZAVEDNEGA BLOKIRAJO VAŠA ČUSTVA? SI ŽELITE SPOZNATI SVOJ RESNIČNI JAZ?

Vabimo vas na predavanje o svetih medicinah. Seznanili vas bomo o tem, kako svete medicine delujejo in kaj lahko pričakujemo od izkustvenega obreda. Pogovarjali se bomo o tem, kaj svete medicine sploh pomenijo za človeka – kaj so pomenile nekoč in kaj pomenijo danes.

 

V prvem delu našega srečanja boste spoznali zdravilne pesmi, ki se imenujejo icari. Z njihovo pomočjo na obredih kličemo energije višjih bitij, ki pomagajo pri zdravljenju. Icari vas vodijo, da varno potujete skozi vaše notranje svetove, vse do popolne združitve z vesoljem, enostjo in razsvetljenjem.

 

V nadaljevanju bodo predavali Gaia in Alan Asta ter Luka Lešnik, ki imajo opravljen izpit za vodenje obredov. Slednjega so opravili pri pomembnem mojstru Enriqueju Floresu iz plemena Shipibo, v Peruju.

Predavatelje odlikujejo bogate izkušnje, ki so jih pridobili z vodenji več kot štiristo obredov.

 

Na dogodku boste prisluhnili tudi Tanji Skaza, življenjski motivatorki, ki z Gaio, Alanom in Luko sodeluje že skoraj štiri leta. Tanja ima pomembno vlogo pri predpripravi na obred. Z individualnim pogovorom vam pomaga ugotoviti pravi izziv, ki vas ovira na poti sreče in uspeha ter skupaj z vami določi namero za obred. Zakaj je to pomembno? Zato, da je obred zares učinkovit. Več o tem bo na predavanju povedala tudi sama.


Kje?

Lokacija: M hotel, Derčeva ulica 4, 1000 Ljubljana


Kdaj?

12. 10. 2022, od 18.00 do 20.00


Cena

Prostovoljni prispevek, s katerim bomo pokrili stroške dogodka, je zaželen in znaša 30 EUR. Poravnate ga ob prihodu na predavanje.


Prijava

Število mest je omejeno, zato vas prosimo, da oddate prijavo preko prijavnega obrazca.


NOV DATUM KMALU.

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.