Poiščite stvari, ki vas osrečujejo in naučili se boste reči NE

Poiščite stvari, ki vas osrečujejo in naučili se boste reči NE

Poiščite stvari, ki vas osrečujejo in naučili se boste reči NE 1244 1920 skrbnik

»Bolj ko boš poznala, zares poznala sebe,
lažje boš živela pristno srečo in mir.
To je seveda vseživljenjski proces,
a trudi se vsak dan, iz dneva v dan,
da se temu čimbolj približaš.«
Zapis je iz moje knjige Spremembe vredna, zares toplo vam jo priporočam v branje.

Vsi, ki želite narediti spremembo v svojem življenju, stopiti stopničko višje in se naučiti, kako reči NE; pomembno je, zelo zelo pomembno, da najprej spoznamo sebe.

Spoznamo to, kar imamo imamo radi, kar nas veseli. Poiščemo svojo srečo, naj bo to v službi ali doma. Najdemo radost – naš »joy«.

Sama sem začela s tem, da sem si predstavljala in zapisala svoj idealen dan in teden.

Kako naj bi potekal, kaj želim početi, kaj doživeti. Kaj je tisto, kar me navdihuje, kam me vodi srce. kaj me danes osrečuje? Kaj rada delam? Ob čem se mi zalesketajo oči in nariše nasmešek? Kaj mi je všeč?

Zazrite se vase in najdite te stvari.

Pod drobnogled postavite sebe in svoje življenje. Katere knjige radi berete? Kaj vas razveseljuje, kaj bremeni? Kateri filmi se vas globoko dotaknejo? Ob čem vam zaigra srce?

Ko boste našli svojo radost, to, kamor vas vodi srce, boste z lahkoto rekli ne stvarem, ki vas ne osrečujejo. Tistim, ki si jih ne želite, ki vas omejujejo. Ker boste iskreni.

In še nekaj: ko smo iskreni, ko govorimo in delujemo iz srca, takrat v svoje življenje privlačimo popolnoma drugačne ljudi. Takšne, ki so sami iskreni, radostni, pozitivni. In naš svet se začne vrteti drugače.

Verjemite mi, vse se da! ? 

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.