Darilni paket Spremembe vredna

Dragi kreatorji svojega življenja, pripravila sem paket, s katerim lahko spremenimo svoje življenje, prevzamete odgovornost za svoje odločitve, si postavite temelje in vpeljete jutranjo rutino. Darilni paket vsebuje: knjigo Spremembe vredna in afirmacijske kartice, za uspešen začetek dneva.

Darilni paket Spremembe vredna

Sreče in zadovoljstva ne moremo iskati zunaj sebe. Če želite izkoristiti svoje potenciale v življenju, se posvetite svoji osebni rasti.  

Prevzemite odgovornost za svoje življenje in vpeljite jutranjo rutino, ki nas napolni s pozitivnimi mislimi. V omejeni ponudbi, za vse spremembe vredne. Knjiga Spremembe vredna in afirmacijske kartice za uspešno življenje, 49,99 €.

Pričnimo s prvo vajo, afirmacijami za lepše življenje.

  • Hvala za čudovit, ustvarjalen in produktiven dan, poln ljubezni, sreče in zdravja.
  • Hvala, ker se imam rada verjamem vase, vem, da zmorem in se cenim.
  • Pripravljena sem na nove in čudovite spremembe.

Afirmacijske kartice za uspešen dan

Zgolj 21 dni je potrebnih, da s pomočjo afirmacij napolnimo svoja jutra z notranjim mirom, ljubeznijo in pozitivnimi mislimi. S pomočjo pozitivnih misli so naši cilji lažje dosegljivi. To je 45 mojih afirmacij. Predlagam, da si po 21 dneh napišete svoje. Takšne, ki so vam blizu in ljube. In naj vedno velja: »Po jutru se dan pozna.«.

Knjiga Spremembe vredna

Knjiga nas povabi v svet osebne rasti, odkrivanja in zavedanja svojih potencialov.
Preko najbolj osebnih in iskrenih zgodb, nas Tanja Skaza spodbuja, da vzamemo življenje v svoje roke. Da energijo usmerimo v iskanje dobrega in drug drugemu pomagamo, da vsaka postane najboljša različica sebe.
Knjiga nam odpre oči in srce, da je bogastvo življenja v nas. Da je vse mogoče. Kot bi rekla Tanja Skaza: »Vse se da!«

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.