Obdajmo se s krasnimi, uspešnimi in pozitivnimi ljudmi

Obdajmo se s krasnimi, uspešnimi in pozitivnimi ljudmi

Obdajmo se s krasnimi, uspešnimi in pozitivnimi ljudmi 1244 1920 skrbnik

Drage moje, dragi moji,
včasih pride dan oziroma trenutek v življenju, splet okoliščin ali pa obdobje, ki od nas terja dodatno moč in energijo, da se prebijemo, da (ponovno) najdemo smisel in se poženemo po poti do svojih ciljev.

Zato je nadvse pomembno, da smo ves čas obdani s pravimi ljudmi.

Nehote povzemamo prepričanja, način delovanja in razmišljanja od ljudi, s katerimi si delimo skupen čas. Zato izbirajmo skrbno. Imate ob sebi zmagovalce, ki vas spodbujajo tudi na poti do uspeha? Ali imate ob sebi žrtve, ki si z vami želijo deliti trenutke objokovanja in obrekovanja drugih? Imate ob sebi ljudi, ki stalno rastejo in se razvijajo, iz dneva v dan postajajo boljša oseba? Ali imate ob sebi ljudi, ki že zadnjih deset let niso naredili nobenega premika na kateremkoli področju življenja? Imate ob sebi ljudi, ki razmišljajo pozitivno in iščejo rešitve? Ali imate ob sebi ljudi, ki v vsem vidijo slabo?

Ko nam je težko in se nam zdi, da je pot prestrma in bi najraje obupali, ob sebi ne želimo ljudi, ki bodo razumeli, kako smo ubogi in nas bodo podprli v vlogi žrtve. Takrat potrebujemo nekoga, ki bo rekel: »Daj, zmoreš. Vstani in pojdi dalje. Vse se da!«

Resnično, vse se da! Ko se odločimo, da bomo stopili iz cone udobja, se obrnili k sebi in naredili prvi korak. In tukaj vam lahko pomagam.

S 4-mesečnim online tečajem vas lahko opolnomočim, da naredite spremembo v življenju in da spoznate, kdo v resnici ste oziroma kaj je vaše poslanstvo. Da začnete zaupati vase in da se zavedate, da lahko živite sr(e)čno, uspešno in izpopolnjeno življenje.

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.