Naj bodo pozitivne afirmacije rdeča nit vašega življenja

Naj bodo pozitivne afirmacije rdeča nit vašega življenja

Naj bodo pozitivne afirmacije rdeča nit vašega življenja 1244 1920 skrbnik

Veliko od vas se sprašuje, kako ostati pozitiven. Kako v teh dneh, ko je veliko vsakodnevnih novic, ki niso pozitivne ali prijetne, ko je okoli nas kaos in so stvari neznane, prihodnost pa nesigurna, najti tisto, kar nas ohrani pri pozitivnem razmišljanju.

Sama iskreno verjamem, da so pozitivne afirmacije tiste, ki lahko vaš vsakdan in vaše življenje spremenijo na bolje.

Vsak dan skozi naše možgane potuje od 60.000 do 95.000 misli in kar 95 % teh misli je enakih kot prejšnje dni. Le 5 % teh misli je novih, drugačnih. Potem veste, kakšen potencial imajo vaše misli, in kako zelo pomembno je, da so misli pozitivne.

Kako lahko torej ostanete pozitivni?

  • Vsako jutro začnite s pozitivnimi afirmacijami. Lahko začnete tudi z mojimi, ki jih najdete na tej povezavi. Ponavljajte to vsaj 21 dni in verjemite, začutili boste spremembo.
  • Odstranite iz svojega vsakdanjika vse ovire, motilce in izgovore – izbirajte novice, članke, oddaje … ki so pozitivne, v katerih najdete dodano vrednost in ki vas pomirijo, obogatijo.
  • Sprejmite sebe. Šele, ko boste sprejeli sebe, boste lahko sprejeli tudi druge in boste lahko začeli delati premike. Z delom na sebi lahko zase naredite največ.

Naj bo letošnje leto leto vaše preobrazbe. Odločite se in začnite že danes!

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.