Naj bo letošnje poletje čas, ko želje spremenimo v cilje

»Življenje te bo vedno podpiralo,
če ne boš stala na mestu. Podpiralo bo tvoje želje,
da izraziš svoje talente in zaživiš svoje poslanstvo.
A izpite moraš opraviti sama.«

Iz knjige Spremembe vredna

Dragi moji, ali imate tudi vi tako radi poletje? Dolgi dnevi in topli večeri, ki kar kličejo po sanjarjenju in postavljanju novih ciljev.

To je zame čas za uživanje z mojo družino in za druženje s prijatelji, za plavanje, sprostitev in polnjenje baterij. Pa tudi čas in priložnost za izobraževanje, za zajemanje novega znanja, prebiranja poučnih knjig in poslušanja zanimivih predavanj.

Verjamem, da je pri vas podobno. Kajti zdaj je čas, da stopimo v akcijo. Trenutek, ko svoje želje začnemo spreminjati v cilje.
Meni je uspelo. Uspelo mi je udejanjiti večino tega, kar sem si zamislila, in spremeniti pogled na svet. Dragi moji, kako zelo osvobajajoče je to.

Kolikokrat ste zase rekli, da vi pa tega ne zmorete, vam to ne gre, tega ne znate? Da si česa tudi ne zaslužite?
To, kar zase mislimo, da smo (ali še bolje, kar nismo), sploh ni res. Na podlagi nekih zakoreninjenih vzorcev, mitov ali izkušenj, ki smo jih pridobili davno nazaj, ali pa zaradi mnenja okolice oziroma lastnega prepričanja smo omejeni v svoji kletki, v naši varni coni.

Vendar ni res, da smo vredni le, ko to (drugim) dokažemo z dejanji. Ni res, da si ne zaslužimo predaha, dokler ni vse postorjeno (ker, itak si nalagamo zmeraj več in več). Včasih se vrtimo kot v začaranem krogu in se pehamo za novimi in novimi cilji ali stvarmi, ki nam bodo omogočile srečno življenje. Hkrati se pa ne zavedamo, da tega, kar nas lahko osreči in izpopolni, ne bomo našli zunaj nas, temveč moramo iskati v sebi.

Šele takrat, ko se v popolnosti sprejmemo, si odpustimo in smo hvaležni za vse, kar smo v življenju ustvarili, korak za korakom stopamo po poti sprememb k sr(e)čnejšemu in izpopolnjenemu življenju.

Dragi moji, naj vam pomagam, da se vaše sanje in srčne želje spremenijo v cilje in da se preobrazite v vizionarja/vizionarko, ki je stopil/a izven svoje kletke, izven te cone udobja.

  1. Jutro začnite z meditacijo, povežite se s prihajajočim dnem, si ga vizualizirajte, miselno se pripravite nanj.
  2. Nadaljujte s pozitivnimi afirmacijami. Če svojih še nimate, jih je na moji spletni strani na voljo kar nekaj. Zapišite si v zvezek ali pa kar v telefon vse, za kar ste hvaležni (družina, doma, prijatelji, služba, svoje telo, narava …).
  3. Poslušajte en motivacijski video ali zdravilne pesmi, lahko med sprehodom, izvajanjem joge, telovadbo …
  4. V zvezek (ali telefon) zapišite 5 ciljev za današnji dan. Zapisujte jih vsak dan, in obljubim vam, da boste pri sebi naredili veliko spremembo.

Začnite že danes in izkoristite kreativnost in svobodo toplih poletnih dni ter se pridružite 4-mesečnemu online tečaju, ki vam bo pomagal izkoristiti svoje prednosti, obrniti slabosti sebi v prid in stopiti na pot do uspeha. Začnite danes.

Nihče vas ne more osrečiti, kot lahko sami osrečite sebe.

Naj bo letošnje poletje čas vaših sprememb, izkoristite ga zase in počnite samo to, kar imate najraje.

Nazaj na vse zapise

FB Live

Moj Youtube kanal

Všeč ti bo tudi

Prijavite se na prejemanje naših novičk.

Obveščamo vas o novostih, aktivnostih Inštituta, rezultatih naših strank, modrujemo in raziskujemo... ❤️

*S prijavo na novice se strinjate s politiko zasebnosti.

info@tanjaskaza.si

Inštitut Skaza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.