Kaj menijo o obredih naši udeleženci?

»Obred ljubezni mi je pomagal, da sem odprla svoje srce in spoznala svoj namen obstoja. Vodil me je, da sem ozavestila dejanja, ki jih sicer že počnem, a se jih ne zavedam. Spoznala sem, katerim stvarem se želim v življenju posvetiti. Izkušnjo se zelo težko ubesedi, jo pa prav vsi sodelujoči močno čutimo s srcem. Hvala moji Tanji in čudoviti ekipi šamanov.« V. K.

“Obred s sveto medicino Ayahuasca mi je dal ogromno in še več. Namera in afirmacije, ki sem jih sestavila s pomočjo Tanje, so se 100 % (kaj 100, 1000 %) uresničile. Doživela sem zdravljenje in dobila uvide oziroma nova spoznanja. Osvobodila sem se vsega, kar me je oviralo na moji poti do sreče, zdravja in ljubezni. Obred zelo priporočam. Resnično sem hvaležna.” Danica

“Spremembe po Obredu ljubezni so bile opazne in očitne. Tudi to, kar sem si zastavil, in na tem, kar bom delal, intenzivno blagodejno vpliva na moj “jaz”. Zadevo so komentirali doma kot tudi v službi. Postal sem bolj siguren in prepričan v to kar vem/ počnem.” B. B.

“Obred z Ayahuasco mi je dal uvid vase, da sem lahko brez strahu začutila, kje se skriva bolečina iz preteklosti, prepoznala vzorce in jih ozavestila. Kar mi je bilo najbolj všeč je, da četudi je bila izkušnja zelo intenzivna, zares močna in v določenih trenutkih celo boleča, v vsem času nisem čutila strahu ali bila v kakršnihkoli dvomih. Od tam sem odšla brez dvomov, povsem mirna, v svojem stebru in z obilico notranje moči ter večjega zaupanja vase.”  M. L.

“Izkušnja Obreda ljubezni me je soočila z Resnico. Lahko sem prepoznala blagoslov v svoji situaciji in z na novo obujeno ljubeznijo v trenutku pričela s transformacijo situacije, sebe in svojega življenja.” M.

“Naučila sem se, da se mi ni potrebno nikjer dokazovati. Da sem v svojem stebru in da lahko zaupam svojim notranjim občutkom. Ayahuasca mi je dala odgovor, da si lahko zaupam, da sem prizemljena in da znam sprejeti pravo odločitev.« Andreja

“Pri Obredu ljubezni čutiš, kaj ni prav in to tudi poveš, ne pusti te, da držiš v sebi. Srečen si, ker se ti odpro čustva. Jaz sem bil vesel, da sem se odprl in začel govoriti vse svoje občutke, ki sem jih prej tlačil.” R. A.

“Močno se zavedam, kaj je prav in kaj ni. Sem izredno umirjen. Poslušam in po potrebi pomagam, ne oddelam za druge, kar pomeni, da sem začel delegirati stvari. Res velja, kot pravijo šamani: po Ayahuasci se spremeniš oziroma nisi nikoli več isti kot prej.”  R. A.

” Na Obred ljubezni smo šli z ekipo iz službe. Zelo smo se povezali, kar je tudi meni pomagalo, da sem se na nek način odprla. Od takrat bolj izrazim svoje mnenje. Bolj zaupam svojim občutkom in se jih ne bojim izraziti.” A. F.

“Team – človek težko najde besede – absolutna podpora, pred, med in po obredu. Počutila sem se popolnoma varno, preskrbljeno in maksimalno podprto. Glasba, ikari, pesmi, zvoki inštrumentov, njihovi glasovi… vse to te dobesedno objame in vodi. Dviga, spušča, pelje, polni, udarja, poboža, pomirja. Težko je opisati. V glavnem krasen team, vse do chefa, ki čara v kuhinji. In to z izključno veganskimi sestavinami. Ne verjameš, dokler ne vidiš in poskusiš. Če bi mi kdo kdaj rekel, da je lahko obrok brez soli ne le užiten, ampak presneto okusen, ne bi verjela. Iskrena hvala vsem, vključno z mano, da sem se odločila in podala na pot Ayahuasce.” M. S.


Več o OBREDU LJUBEZNI si preberite tukaj: https://tanjaskaza.si/tridnevni-zacetni-intenzivni-trening-za-sledenje-sebi/
 
 

“Celoten 3 dnevni Obred ljubezni je zasnovan naravnost popolno. Tanja in šamani so neverjetno dobro uravnoteženi. Za vse nas so ves čas držali varen prostor, izjemno fokusirano usmerjali energijo in nas vodili skozi 3 različne obrede, ki so se na koncu sestavili v magično celoto. Dobila sem uvide, kdo sem, kdo so moji predniki in kakšne zapise nosi moja duša.” M.

“Po Ayahuasci sem postala nov človek. Na novo sem se rodila, postala sem srečnejša oseba. Odločitve sprejemam hitreje in odločneje, dobila sem potrditev, da se vsi odgovori skrivajo v nas samih in da zmoremo premagati marsikatero oviro, če smo se pripravljeni z njo soočiti. Opažam, da se še več smejim. Sem še bolj srečna.” J. B.

“Globoko hvaležna sem za izkušnjo Obreda ljubezni. Odslej z ljubeznijo, zaupanjem in mirom v srcu stopam na novo pot, ki je skladna z mojim dušnim poslanstvom.” N. N.

“Izkušnja z obredom Ayahuasca je bila popolno spoznanje mojega notranjega jaza in odkritje notranjega miru. Lahko si zaupam in vse odgovore najdem znotraj sebe. Da sem uspešna in cenjena, moram najprej ceniti sama sebe in ne rabim skakati in vpiti, da sem lahko slišana.” B. V.

“Zahvaljujem se Tanji, ki nam je omogočila, da smo skupaj odprli srca. V svetu danes sijemo kot resnične in pristne osebe polne ljubezni. Obred ljubezni nam je dal moč, da živimo svoje poslanstvo in to počnemo z ljubeznijo. Hvala še enkrat.” J. H.

“Ko sem se prepustila Ayahuasci, sem lahko oddelala vse svoje vzorce. Po vsem oddelanem sem čutila pomirjenost in takrat se je še bolj odprlo. Dobila sem še mnogo več odgovorov, kot samo te, po katere sem prišla…” A. F.

“Vse 3 dni sem bila na valu ljubezni, počutila sem se popolnoma varno. Bila sem del čudovite skupine srčnih ljudi, čutila sem njihovo ljubezen, podporo in sprejemanje. Dogajali so se nam čudeži, v skupini smo se med seboj neverjetno lepo povezali. Z izjemno okusno hrano in podpornim ambientom so naši srčni gostitelji celoten Obred ljubezni le še nadgradili.” C. T.

“Prej sem samo divjala iz točke A do točke B, zdaj pa slišim ptičke pet, potoček žuboret… to je pa tisto, kar je nadgradnja vsega. Da pa to čutim, je pa res fenomenalno. Ayahuasco bi priporočila nekomu, ki je izgubil srečo. Nekomu, ki nima radosti. Morda ima vse v življenju – v materialnem pogledu, ampak sreče pa nima. Mogoče tistemu, ki si upa pogledati izza svojih plank.” N. U. G.

” Na Obred ljubezni smo šli z ekipo iz službe. Zelo smo se povezali, kar je tudi meni pomagalo, da sem se na nek način odprla. Od takrat bolj izrazim svoje mnenje. Bolj zaupam svojim občutkom in se jih ne bojim izraziti.” A. F.

“Tako pot v globine bi priporočila vsakemu posamezniku, ker mislim, da bi moral vsak najprej poiskati sebe. Sploh tisti, ki želi narediti spremembo v življenju. Tudi sama sem takšen primer. Jaz sem šla prva na Ayahuasco, za mano je šel brat, ki z mano vodi podjejte, šla je tudi sestra, ki je solastnica podjetja, zdaj sem pa vpletla še mamo in očeta… Tako da bo šla vsa družina, ker potem je lažje za vse. Smo bolj povezani, in smo vsi spremembe vredni.” E. P.

Obred ljubezni mi je pomenil začetek, podporo, jasnost, usmeritev. Izkušnja, ki je mojo željo po spremembi podprla in jo utirila. Izkušnja, ki mi je pokazala pot, pomagala uvideti, začutiti, dojeti… ki mi je pokazala delček sveta, v katerem je um utišan, svet, kjer ima glavno besedo srce. Obred sam mi je poleg tega dal tudi enkratno izkušnjo povezanosti in podpore med ljudmi in s tem zavedanje, da ni treba, da smo sami za vse. Ker nismo. Povezani smo na načine, ki jih niti ne slutimo in res bi želela, da bi to doživelo čim več ljudi.  Še bo potrebno delati, pred mano je še lep kos poti, se je pa s takšno ekipo ob strani veselim prehoditi.” M. S.

Obred ljubezni je nekaj najlepšega, kar se mi je zgodilo v življenju. Neskončno hvaležna Tanji, da me je popeljala na to potovanje, me v nulo pripravila, da sem lahko prvič v življenju odprla srce in utišala svoj glasni um. Kako lepo je bilo občutiti to brezpogojno ljubezen, ki živi v meni. Spoznala svojo vrednost in ugotovila, da ljubezni ne rabim iskati izven sebe, ker je izvor ljubezni v meni. Ta obred mi je popolnoma spremenil življenje, na vse izzive sem pogledala s popolnoma drugačne perspektive in končno spustila vso žalost, zamere in jezo, ki sem jih toliko časa nosila v sebi. Prepričana sem, da je obred ljubezni vstopnica v lepše in srečnejše življenje.” Eva


Več o OBREDU Z AYAHUASCO si preberite tukaj: hhttps://tanjaskaza.si/tridnevni-nadaljevalni-intenzivni-trening-za-sledenje-sebi/
 
 

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.