Dovoli si biti ženska, dovoli si biti boginja. Skupaj nam bo uspelo hitreje. Si za? Saj veš, da vse se da.

Konec septembra je 35 boginj na polno zasedeni luksuzni ladji za nekaj dni pozabilo na na svet številk, uspeha, posla in (po)iskale tisto, kar je zares pomembno za izpolnjeno življenje – svojo ženskost, zdravilno zavedanje svoje lastne vrednosti, sprejemanje sebe in drugih v popolnosti. V celovitem tretmaju, za katerega so se že več kot mesec dni pred odhodom zapolnila vsa prosta mesta, smo izstopile iz svoje cone udobja in uživale v druženju, spoznavanju, vsakodnevnih meditacijah, telovadbi, obredih hvaležnosti, sprejemanja in odpuščanja, predavanjih in delavnicah ter se skozi smeh, petje in zabavo predajale visokim vibracijam, ki so nas povezale, da smo v duhu sestrstva med seboj stkale pristne vezi.

Prepustile smo se, se predale ter si brez tekmovalnosti in zavidanja dovolile spustiti druge boginje v svoje življenje. Na ta način smo sprejele in okrepile zavedanje, da vse osebe, ki vstopijo v naše življenje, tja pridejo z namenom.

Z brezpogojnim sprejemanje drugih se je (o)krepilo tudi brezpogojno sprejemanje sebe. Kajti – dokler v celoti ne sprejmemo sebe in s tem odgovornosti za svoja dejanja in svoje življenje, ne moremo sprejeti drugih; ne njihovih vlog niti njihovih odgovornosti. In dokler nismo hvaležni za to, kdor smo, kaj imamo in kar smo dosegli, se ne sprejmemo in še vedno želimo biti popolni.

In v resnici tudi smo – POPOLNI V SVOJI NEPOPOLNOSTI. To je postal skoraj skriti moto tega čudovitega popotovanja, katero se za nobeno od 35 dam s povratkom ni končalo, temveč se je, s hvaležnostjo za vsa nova (spo)znanja, vezi in prijateljstva, ki bodo temelj za dobra nadaljnja osebna in poslovna sodelovanja, pravzaprav šele začelo.

Spoštovanje

Začnemo pri sebi, z iskrenostjo do svojih potreb, želja in pričakovanj v življenju. Ko spoštujemo sebe, lahko izkažemo spoštovanje tudi drugim.

Avtentičnost

Rastemo takrat, ko odkrijemo, kdo v resnici smo. V pretvarjanju dolgoročno iskanje zadovoljstva in sreče ne obrodi sadov.

Odgovornost

Sami smo odgovorni za svoje življenje. Ker smo vpeti v okolje in družbo, pa naše odločitve vplivajo tudi na ostale. Razmišljajmo trajnostno in ohranjajmo lep planet.

Znanje

Bodimo odprti za nove izkušnje v življenju in sprejemajmo novo znanje. Bodimo se pripravljeni učiti od drugih in deliti znanje naprej.

Zaupanje

Zaupanje je eden od pomembnih temeljev dobrega, zdravega odnosa brez katerega ne moremo graditi odnosa in brez katerega odnos ne more rasti.

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.