Kako (z)gradimo odnose z drugimi?

Kako (z)gradimo odnose z drugimi?

Kako (z)gradimo odnose z drugimi? 1244 1920 skrbnik

… tako, ga najprej (z)gradimo sami s seboj.

Če torej želimo ustvarjati lepše in boljše odnose, je prva oseba, ki si to zasluži, tista, ki gleda iz našega ogledala.

Prenehajmo se obsojati, pozabimo na preteklost in ozavestimo vse, kar smo do sedaj dosegli. Pohvalimo se za majhne in velike dosežke, bodimo hvaležni za vse, kar imamo.

Ne obsojajmo se za naše odločitve, kakorkoli smo se v preteklosti odločili, je bilo v danem trenutku prav in zato smo naredili korak, ki nas je pripeljal od sem. Ko si bomo odpustili svoje napake, takrat bomo lahko prenehali obsojati druge in bomo začeli graditi zares pristen, ljubeč in krasen odnos. Ne vzgajamo svojih otrok, svojega partnerja ali drugih – vzgajamo sebe. Bolj kot smo sami srečni, bolj kot se zavedamo, da smo sami kreatorji svojega dneva, svoje sreče in svojega življenja, lahkotnejši in lepši bodo naši odnosi z drugimi.

Ko se tega zavemo, sprejmemo odgovornost za svoja dejanja in odločitve. Smo iskreni, sledimo sebi in ne množici in smo trdni v svojem stebru. To nam omogoča, da zaživimo eno najpomembnejših vrednot; SVOBODO.

Čisto na kratko, torej:

  1. Sprejmemo se in si odpuščamo, ne obsojamo ne sebe ne drugih
  2. Sprejmemo odgovornost zase, za svoje življenje
  3. Smo hvaležni za vse, kar imamo in kar smo dosegli
  4. Se nikoli ne počutimo krive za svoje odločitve
  5. Smo iskreni in stojimo za svojimi odločitvami

Narediti premike v svojem življenju pa vam lahko pomagam tudi sama. Najkonkretneje, z vodenjem, navodili in vsem potrebnim, kar potrebujete za osebno rast, s svojim 4-mesečnim online tečajem, ki vam poda odgovore na številna, tudi nezastavljena vprašanja in vam pomaga na poti do sr(e)čnejšega in uspešnejšega življenja.

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.