Kako verjeti vase in živeti sr(e)čno, uspešno življenje

On line tečaji

Dobrodošli dragi moji, na 4 mesečnem Online treningu.

Prepričana sem, da se vsak izmed nas srečuje z vsaj enim izmed izzivov:

kolikokrat se vam je zgodilo, da ste šli v službo s kepo v grlu ali

kolikrat ste že v nedeljo zvečer bili slabe volje, ker je konec vikenda in prihaja ponedeljek,

ste nesrečni na delovnem mestu,

nezadovoljni v partnerskem odnosu,

ne najdeš rešitev, kako in kam naprej,

ste neorganizirani in v konstantni podganji dirki….

Odlično, potem smo na pravem mestu.

Saj imam za vse naštete izzive preizkušeno formulo, s katero bomo naredili največjo preobrazbo v življenju. Samo 4 meseci so dovolj, da začnete ponovno verjeti vase in živeti srečno, uspešno življenje. Dragi moji, nihče vas ne more osrečiti, tako kot vi lahko osrečite sebe. Potrebujete vizijo, poslanstvo, jasno razdeljene vloge, plan, strast in akcijo.
Vse to se lahko naučite skozi 4 mesečni ON line tečaj, začnete slediti in zaupati sebi.

Če boste upoštevali predloge, ki sem jih pripravila za On line tečaj, boste naredili osebno in poslovno preobrazbo. Za seboj imam več 22 let vodenja zaposlenih in na tem mestu sem imela priložnost videti največ napredkov.

Najdite svoj prostor

On line tečaje je najbolje spremljati v tišini, brez motenj.

 • On line tečaje je najbolje spremljati v tišini, brez motenj. Zagotovite si udobno mesto, kjer vas naslednjih 90 minut nihče ne bo motil. Predlagam, da se udobno oblečete, pripravite PDF izroček, ki ga najdete, ko se svojim mailom in geslom vpišete na portal (lahko si ga natisnete ali si ga prenesete na računalnik in v PDF formatu vpisujete vanj), natočite si kozarec vode, prijetno se namestite.

  Prav tako priporočam, da si ob meditaciji prižgete svečko ali dišečo paličko, da ustvarite intimen, zatemnjen prostor in ustvarite še bolj podpirajoče okolje, ki vas bo spodbujalo na poti spremembe.

 • Ko se odločite zase, za svoj osebni napredek, se programu popolnoma posvetite in s pomočjo vsebine in vaj odnesite čim več. Od trenutka, ko ga začnete izvajati, traja 4 mesece, vsakih 14 dni prejmete nov On line tečaj v trajanju 90 minut. Vsak On line tečaj združuje teoretični in praktičen del ter meditacijo, katero predlagam, če vam ustreza med enim in drugi On line tečajem, ponovite trikrat, priporočam ob jutrih (v trajanju cca. 20 minut).

  Tečaj in delovni materiali sem zasnovala tako, da vam omogočajo enostavno, preprosto in predvsem učinkovito učenje, ob reševanju nalog ter zastavljanju sprotnih ciljev. Ob vsakem ogledu videoposnetka vam svetujem, da si vzamete čas, poglobite vase in izpolnite dane naloge iz dokumenta PDF, ki so v vsaki izmed devetih lekciji. Posamezni On line tečaj je končan, ko pridete do konca 90 minut, izpolnite vaje in opravite meditacijo.

  Dragi ustvarjalci srečnega in uspešnega življenja, pred vami je video dobrodošlice in prvi On line tečaj, s pripadajočim PDF zvezkom z nalogami za osebni preboj.

  Korak za korakom, vas bom peljala po poti so sr(e)čnega in uspešnega življenja. Lekcije se bodo nalagale na 14 dni, po vrstnem redu programa. Samo zaupajte mi in se prepustite toku, da vas vodi. On line tečaj lahko poslušate tolikokrat, kolikor potrebujete, naloge dopolnjujete in vsakič znova spoznavate sebe in odkrivate svoje rane in osveščate svoje vzorce. Zelo pomembno je, da izvajate vse vaje, ki so vam predstavljene v programu.

  On line tečaj izvajajte sistematično in po zaporedju, priporočam, da ste pri tem dosledni in si v urnik splanirate na 14 dni 90 minut zase in se tega držite. Rutina je pri tem zelo pomembna, želim vam pokazati, da si boste na ta način zgradili nove navade, organizirali svoj čas in začeli spoštovali in ceniti sebe in svoj čas. Priporočam vam, da tečajev ne prehitevate in redno izpolnjujete naloge, katere vam dodelim. Obljubim vam, da bomo v 90 minutah končali vsako izmed njih. Koliko lekcij boste opravili v enem dnevu, je odvisno izključno od vas. Veliko bolj pomembno je, da vsako vajo in nalogo opravite predano, kot pa da ste pod pritiskom, da se skozi program čim prej prebijete. Sledite svojemu notranjem ritmu.
  Vsako jutro preden vstanete se poslužite afirmacij, Afirmacije za lepši dan, ki ste jih prejeli ob nakupu On line tečaja in spoznajte izjemno močno orodje, ustvarjeno na podlagi mojih izkušenj, s pomočjo katerega se boste lahko vsak dan ‘resetirali,’ svoje misli nastavili na pozitivno frekvenco, se znebili dnevnega stresa, povečali fokus, si zastavili jasen namen za prihajajoč dan. Že ena sama pozitivna misel na dan lahko spremeni potek našega dne, kar bo pozitivno vplivalo na disciplino in vztrajnost ter ustvarilo dovolj energije, potrebne za dosego vsega, kar ste si s tem postopkom zadali za svoj cilj.

  Ves material vam bo na voljo eno leto od nakupa, da boste lahko skozi program po želji šli večkrat. Moj predlog je, da po treh mesecih pregledate zastavljene cilje, si iskreno priznate kje so ostale bolečine in še enkrat poslušate On line tečaje. Ta postopek lahko uporabite vsakič, ko ste na novem mejniku.

  To je učna platforma, sestavljena iz zelo pomembnih vaj in tehnik, ki vam vsaka na svoj način omogočajo napredek. Vse so zasnovane s ciljem, da pričnete verjeti vase in zaživite srečno in uspešno življenje.

Želim vam, da s tem izobraževanjem pridobite veliko več, kot pričakujete.
Hvala, draga dama in hvala dragi gospod, da ste se odločili postaviti na prvo mesto.

Tanja
Pot k sebi je pot do uspeha

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.