Kako se sanjačica spremeni v vizionarko

Draga  Spremembe vredna,

Upam, da uživaš čudovite avgustovske dni. Priznam, od vseh letnih časov imam najraje poletje. Večeri me takrat kličejo po sanjarjenju in postavljanju novih ciljev.

Na poti do svojih ciljev uživam življenje z mojo družino, se družim s krasnimi ljudmi, se izobražujem in srkam novo znanje, ki ga dobim iz poučnih knjig in bistrih glav.  

Upam, da se to dogaja tudi kateri izmed vas. Naj ti pomagam, da se tvoje želje spremenijo v cilje in da se sanjačica preobrazi v vizionarko, ki je stopila izven cone udobja.

Kako?

Vse svoje želje usmeri v cilj, kaj bi želela v prihodnosti. Na primer; imeti krasno službo. Imeti čudovito družino. Imeti več obilja. Več srečnih, zdravih, zadovoljnih in uspešnih ljudi. Tem ciljem dodaj svojo namero.

Kaj je torej namera?

Namera je pot. Je stanje, kako do cilja potujemo. Je vibracija, kako se želimo počutiti, ko hodimo proti svojemu cilju. Si dovolimo čutiti s srcem, v naš svet spustimo luč in ljubezen. Cilje postavljam vsako jutro, ampak  največ pet. Zapišem jih, kot zahvalo, kajti šele takrat se počutim izpopolnjeno.

Tanja Skaza Kako na enostaven nacin postavimo namero 300x200 1

 

 

 

 

 

»Hvala, da sem obdana s krasnimi ljudmi. Delam z njimi in za njih.«

Da najdemo namero je pomembno, da se sprostimo in povežemo sami s seboj, zgodilo se bo, ko bomo najmanj pričakovali. Namera se pojavi sama in zaupaj mi, je tisto, kar resnično potrebujemo.

Kako si postavim cilje, da namere same pridejo? Poskusi tudi ti, draga Spremembe vredna.

  1. Jutro začni z meditacijo. Po navadi traja moj obred minimalno od  petnajst minut do pol ure. Povežem  se z današnjim dnem, si ga vizualiziram. To je res tako malo časa, da noben izgovor ni na mestu. Saj veš, kaj pravijo – vsakdo bi moral meditirati pol ure na dan. Če pa nimaš časa, bi morala meditirati eno uro na dan. 🙂 Tako se miselno pripraviš dan.
  2. Nadaljuj s pozitivnimi afirmacijami. Če se ne spomniš svojih, je teh afirmacij kar nekaj tudi na moji spletni strani. Za kaj vse si ta trenutek hvaležna? Pomisli na družino, prijatelje, na svoje delo, svoje telo, pomisli na talente, občutke, dosežke in na tiste, očem nevidne čarobnosti. Zapiši si jih. Vzemi si, kolikor časa potrebuješ.
  3. Poslušaj vsaj en motivacijski video, ki ti pomaga, da je tvoj dan izpopolnjen. V zadnjem času vsako jutro poslušam tehnike Hooponopono in zdravilne pesmi Icarosi.
  4. Zraven lahko izvajaš jogo, telovadiš ali greš na zrak.
  5. Čas za tvojih 5 ciljev za današnji dan. Napiši jih v zvezek, ali kar v telefon in piši jih vsak sleherni dan. Obljubim ti, da boš naredila veliko spremembo pri sebi.

To je tako enostavno, hitro in sladko.

V poletnih časih imam svoje rituale še malce bolj romantične in sproščene. Naredim papirnate ladjice, napišem na njih namere in jih spuščam v morje.

Ladjice z namero, ki  plujejo in se obdržijo na gladini, pregovorno prinašajo srečo in izpolnitev želja.

Draga moja, meni pomaga. Kaj pa tebi? Boš poskusila? Odpri si vrata k obilju in spoznaj, da je vsa sreča, ljubezen in radost v tebi.

Tvoja Tanja 

Nazaj na vse zapise

FB Live

Moj Youtube kanal

Všeč ti bo tudi

Prijavite se na prejemanje naših novičk.

Obveščamo vas o novostih, aktivnostih Inštituta, rezultatih naših strank, modrujemo in raziskujemo... ❤️

*S prijavo na novice se strinjate s politiko zasebnosti.

info@tanjaskaza.si

Inštitut Skaza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.