Vse smo lahko zmagovalke!

Vse smo lahko zmagovalke!

Vse smo lahko zmagovalke! 1244 1920 ideja21

Kmalu GIBANJE SPREMEMBE VREDNA

Drage boginje,
Ko ženska naredi napako, ji nihče ne oprosti. Ko se ženska napačno izrazi, so časopisi polni njenih izjav, ko ženska potoži, smo preveč čustvene, materinske, občutljive in nam rečejo, da nismo primerne za to delo in da bo zelo naporno. Ko ženska da odpoved sodelavcu, ta nikoli ne pozabi, kajti odpoved mu je dala ženska. Ko ženska zaščiti žensko, jo imajo nekateri takoj za feministko. Če pa je še po vrhu lepa, potem pa res potrebuje vse Spirite, da jo zaščitijo. ?
Potem se zgodi drugi del zgodbe; naredimo si ščit, pa ne enega, dva, tri in tudi več, samo, da ne pridejo do naših src, občutkov in ne začutijo kaj v resnici mislimo. Postanemo robotke, ki odlično opravljamo svoje delo, postanemo ženske z moškim karakterjem in počasi se že začnemo tako obnašati.
Zakaj to naredimo? Ker nas 100 % bolijo negativni komentarji. Moški pogosteje samo zamahne in ne premleva kot ženske. Me vsako neresnico podoživljamo, se čutimo prizadete in si želimo, da se nam kaj takšnega več ne zgodi. Ženske s pravo mero empatije, želimo zaščititi druge, da se tudi njim ne zgodi kaj takšnega.
Najbolje uspevajo ženske, ki ne izrazijo svojega stališča in so odlične poslušalke. Tudi meni je nekaj krasnih, uspešnih žensk svetovalo, naj raje svoje mnenje zadržim zase in se strinjam z drugimi. Naj se čim manj izpostavljam, naj sem raje v senci, bom bolj uspešna.
To nisem znala in še danes ne znam. Je pa res, da se danes odmaknem od takšnih ljudi. Danes sem ženska. Na kar sem zelo ponosna.
Vsaki ženski v poslovnem svetu čestitajmo, kajti, da je prišla do sem, je morala zelo zavihati rokave, ogromno delati, marsikaj pretrpeti in sprejeti, da bo s prilagajanjem visoko prišla. Obstajajo izjeme, ampak jih je zelo malo.
Če greste pogledati samo moje intervjuje, televizijske oddaje, članke, ki so 100 % pozitivne … je 10 x več kritik od žensk, kot pod katerim koli drugim intervjujem , z moškim. Zato se raje izognem pojavljanju na oddajah, ker potem trpi moja družina. Moja dva krasna sinova. Zakaj? Ker smo ženske dosti bolj negativne, agresivno nastrojene kot moški. Kajti samo tako smo znale tekmovati z moškimi. Ko pa moški napade žensko, pa lahko takoj vemo, da je v resnici strahopetec in da edino na tak način dobiva svojo moškost. Njihovo ravnanje je pomanjkanje ljubezni iz otroštva.
Odkar pomnim, sem občudovala krasne, močne ženske in jim želela biti podobna, dokler nisem ugotovila, da to nisem jaz in da s tem ne bom srečna. Sem čustvena ženska z veliko mero ljubezni in želim, da jo tudi začutim.
Takrat sem se odločila, da sem že celo življenje obdana z ženskami in da je to sporočilo, ki mi prihaja od vrha, da jim moram pomagati, ko se odločijo narediti naslednji korak. Da si dovolijo biti to, kdor so in sprejmejo to kar počnejo, kajti edino tako so lahko srečne, dajejo ljubezen in po vrhu še uspešne. Predvsem to, da se ne OBSOJAMO, da se samo poslušamo in pomagamo. Nismo popolne, smo pa iskrene, poštene in s srcem na pravem mestu.
Še vedno je zelo veliko ljubosumja , tekmovalnosti, ocenjevanja katera je lepša….Zakaj, dragi gospod, zakaj? Kaj nam daje takšne občutke, da se čutimo manjvredne. Obilja je za vse dovolj in bolj, ko se bomo povezale, boljše bomo.
Ampak RES povezale, ne samo govorile.
Vsaka ženska , ki izžareva svojo lepoto od znotraj in na vzven je krasna boginja svojemu partnerju in dobiva to ljubezen, ki jo želi.
No, mi smo to naredile in se vam bomo čez nekaj dni predstavile. Dame iz vse Slovenije, tako različne, kot tudi podobne, tako čustvene in hkrati uspešne ter predvsem z enim namenom; Čim več srečnih, zadovoljnih žensk s tem kdor so in v tem kar počnejo. Vse smo zmagovalke.
Drage dame, ženske, mamice in uspešne ženske, tukaj bomo za vas, z različnimi temami spodbujale, pomagale, vam stale ob strani. Še posebno sedaj v tej situaciji.
Me smo se odločile, da želimo širiti pozitivno energijo, iskrenost, zaupanje in se postaviti zase. Želimo za naše hčerke, sestre, nečakinje, tete, prijateljice … narediti lepo sedanjost in svetlo prihodnost.
Če še katera ni prebrala moje knjige Spremembe vredna, je zelo jasno opisano poglavje, kako vidim prihodnost žensk.
Zato vsak dan eno drago damo objavimo, da jo začutite, preden bomo naredile uradno otvoritev. Kmalu se vam predstavimo in vas pozivamo, da se nam pridružite.
Vse se zgodi z razlogom in mogoče je tudi ta nesrečen COVID-19 nas spodbudil, da smo zavihale rokave in pokazale na našo pripravljenost.
Komaj čakam, da spoznate moje nove sodelavke, ambasadorke, ki so s svojo zgodbo dokazale , kako je potrebno imeti najprej sebe rad, da lahko imaš rad druge.

Kmalu z vami  <3

Ambasadorke Gibanje Spremembe vredna, Mateja Plesec, Savina Premzel, Alexandra PiBachel
Harmonija ČustevArmina MomentusHelena PolicnikNina Edina, Inge Vrbovšek, Ana ŠušteršičKatja T. PintarDarja KebeInštitut Maca, Tina Orter, Jasna Kuštor.

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.