Kdaj je čas, ko si rečemo; dovolj je, da samo sem in sem samo ženska?

»Tovrstnih bolečin je na poti do pristne sreče mnogo.
Zaupala sem ti jih le nekaj. Zakaj?
Ker ti želim pokazati, da vsak tvoj boj,
vsaka bolečina, vsak jok in neprespana noč
niso znaki šibkosti ali neuspeha. So tvoj trening.
Če ga dobro opraviš, ne da bi vmes obupala,
te zagotovo čaka nagrada.«

Ta kratek zapis je iz moje knjige Spremembe vredna, kjer v štirih obširnih poglavjih opisujem svoje soočenje z ranljivostjo in zavedanjem, da ne rabim biti vedno popolna in na voljo za vse in vsakogar.

Drage moje, življenje niso le rožice in ptički, niti zgolj uspehi in imenitni nazivi. Življenje nima le svetlobe in topline, kot tudi ne le smeha in radosti. Življenje je mnogo več …

Vsaka uspešna ženska ni nikoli žrtev, ampak je vedno v vlogi zmagovalke. Uspešne ženska zmeraj mislijo, da so one tiste, ki nikoli ne sme stokati ali poiskati pomoči, ampak so one tiste, ki vsem samo dajejo, poskrbijo za vse, so zmeraj vsem na voljo.
Vendar si te vloge dajemo same.

Ni potrebe biti na vseh koncih najboljši. Vsi smo samo ljudje, in tudi me ženske potrebujemo svoj čas zase.

Če me nastopamo v ženski energiji in če pridemo do izziva s sodelavcem, prijateljico, partnerjem … v ženski energiji, je naše srce odprto. Takrat na drugi strani prav tako odpremo srce, ne glede na to, ali je na tam moški ali ženska.

Ni se potrebno bati, da, če boste delovale z žensko energijo, ne boste več tako uspešne. Ko boste v svojem stebru, ko boste zaupale in verjele sebi ter delovale iz srca, boste srečne in uspešne in tako boste tudi vodile stvari naprej.

Prosim vas, dovolite si kdaj pokazati svojo ranljivost. Prepričana sem, da boste odprli marsikatera vrata do srca, naj bo to v podjetju, v ljubezni, pri partnerju, otrocih … ne rabimo biti popolne, popustimo malo vajeti in pokažimo, da nas stvari prizadenejo in si dovolimo vrniti bolečino nazaj.

Draga moja dama, dovoli si odkriti boginjo v sebi.

Pridruži se mi na 5 dnevnem križarjenje po čudoviti Dalmaciji, namenjenem povezovanju, sprostitvi, užitku, opolnomočenju in zavedanju, da smo same kreatorke svoje sreče.

MicrosoftTeams image 25 300x157 1

Nazaj na vse zapise

FB Live

Moj Youtube kanal

Všeč ti bo tudi

Prijavite se na prejemanje naših novičk.

Obveščamo vas o novostih, aktivnostih Inštituta, rezultatih naših strank, modrujemo in raziskujemo... ❤️

*S prijavo na novice se strinjate s politiko zasebnosti.

info@tanjaskaza.si

Inštitut Skaza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.