Delavnice in izobraževanja

Odločila sem se za spremembo. Raziskala, kaj je tisto, kar me zares osrečuje. Umaknila sem se iz direktorske poicije in s svojimi izkušnjami pričela pomagati vodjem, da postanejo srčni voditelji ter družinskim podjetjem, da postavijo trdne temelje za rast in gradnjo tistega, kar je zares pomembno. Verjamem v pristne odnose, ker iz njih izhaja vse.

Naše najmočnejše orodje so naše misli, zato bodimo pozorni, kaj govorimo in kako.

Ko sem se prvič srečala z obredom s sveto medicino, sem mislila, da se mi je odprl svet in da sem končno začela živeti. Spoznala sem vse svoje strahove in ugotovila, da jih prenašam tudi v podjetje.

Za obrede s sveto medicino sem dobila sporočilo, da je na čiščenje blokad potrebno pripeljati vse lastnike, managerje in vodje.

Skozi proces boste spoznali pristnega, najboljšega sebe. Povezali se boste z naravo, brez sodobnih motilcev, brez make upa, v udobni trenerki. Priložnost boste imeli spoznati meditacijo v polnem pomenu, s postavljeno namero pa kako postati srčni vodja, imeti se rad.

COACHING
Zakaj potrebujete osebnega ali poslovnega coacha?

Verjamem, da se v podjetju naredi največji preboj s tem, ko se postavijo temelji; zakaj obstajate (poslanstvo), kje želite biti (vizija) in katere vrednote živite vi ter vaši  zaposleni.

Raziskave kažejo, da imajo podjetja:

  • z navdihujočo vizijo, v kateri se vidijo tudi zaposleni,
  • z jasnim poslanstvom, ki vas diferencira od drugih podjetij
  • in z organizacijskimi vrednotami, ki jih v resnici živite
    vsaj 2 krat večjo zavzetost zaposlenih in višjo donosnost.

Zato zmeraj začnem s tem, kjer imam dokaze in rezultate iz našega podjetja ter iz nekaterih drugih, katerim sem že pomagala na tej poti.

S coachom pridobimo na samozavesti, se poglobimo vase in  najdemo svoj smisel življenja.

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.