Kako zgraditi popolno zaupanje vase na osebnem in poslovnem področju?

STA SREČA IN USPEH NA OSEBNEM IN POSLOVNEM PODROČJU IZKLJUČUJOČA?

ZAKAJ JE STABILNOST VSAKE ŽENSKE POMEMBNA ZA NJENO SREČO IN USPEH?

Ženske smo naučene oziroma navajene, da celo življenje skrbimo za druge. Želimo si, lahko bi rekla celo, potrebujemo, da okoli sebe vidimo srečne otroke, moža, prijateljice, sodelavce…

Vendar ali smo srečne tudi me same? Si znamo to srečo poiskati znotraj sebe? Da imamo varen, srečen dom in na koncu delovnega dne tudi zadovoljstvo. Zadovoljstvo, da smo uspešno izpeljale še en projekt. Za to potrebujemo stabilnost in mirnost. To stabilnost lahko najdemo le v sebi. Naj bo to začetek osebne rasti vsake srečne in uspešne ženske.

Sigurno se vam je zgodilo, da vas je sodelavec popolnoma zasenčil na sestanku in vašo idejo označil za slabo, neizvedljivo in vam vzel pogum, da jo predstavite, pa čeprav trdno verjamete vanjo?

In prepričana sem, da vas je prijateljica že odvrnila od obiska predstave, ker se je njej zdela popolnoma bedasta in ste zato zamudili nekaj, kar vam bi lahko bilo všeč?

Obstaja rešitev, da predstavite vaš projekt in da ne izpustite ogled predstave? Seveda obstaja!

Pomembno je, da spoznamo samo sebe in poiščemo stabilnost znotraj sebe ali vsaj orodja, ki nas bodo pripeljala do tega, da sebe in zaupanje vase postavimo na prvo mesto.

Na delavnici Kako zgraditi popolno zaupanje vase na osebnem in poslovnem področju? vam bom predstavila, kaj meni in mnogim ženskam pomaga, da smo srečne in uspešne.


Kaj pridobite s to delavnico?

Spoznanje, da je najboljša rešitev poslušati sebe in si ustvariti lastno mnenje brez vpliva okolice.

Sposobnost, da v vsaki osebi najdemo vsaj 5 dobrih lastnosti.

Dojemanje sveta skozi oči ljubezni, prijateljstva, sočutja in hvaležnosti.

Potrditev, da dnevni rituali pomagajo dan začeti in končati z več pozitivne energije.

Novo izkušnjo, doživetje in spoznanje, da je življenje lahko vsak dan lepše, če smo pripravljeni delati na sebi in zaradi tega ne potrebujemo veliko denarja.


KJE?

Lokacija: Ljubljana

 

Cena 3-urne delavnicev Ljubljani: 150 EUR + DDV


KDAJ?

NOVI TERMINI KMALU
 


Postani ODLOČNA IN STABILNA ŽENSKA.

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.