December je mesec luči, ljubezni in resnice.

Luči prižigamo na venčkih, naših smrečicah, v domovih, na ulicah in v mestih. Kaj pa v naših srcih, te ki so težje dosegljive a najbolj pogrejejo? Kolikokrat, se spomnite prižgati plamen luči v sebi, se dati na prvo mesto in s tem oddajati najmočnejšo svetlobo?

Saj še veste, da je najvišji cilj:

 • da se imamo rade,
 • da se postavimo na prvo mesto in
 • da zmoremo doseči vse tisto, kar si v naših najbolj čudovitih sanjah predstavljamo?

Ste se v zadnjem četrtletju, tega prav posebnega leta 2020, ki nam je prineslo toliko priložnosti, da smo hvaležne in usmerjene v iskanje rešitev, uspele umiriti in si naliti čistega vina? Ste presvetlile cilje, ki ste jih zapisale konec 2019 za leto 2020? Koliko od njih ima danes kljukico? Ste jih dosegle? Upam, da ste jih več kot polovico in da ste se pred izgovori izbrale uspeh in srečo, ki jih prinese pot, ko kreiramo svojo prihodnost.

Vem, mnogokrat je težko, ampak z ustreznimi tehnikami lahko vsako pot naredimo točno takšno, kot si želimo. Veš, pred leti sem usvojila tehniko pisanja afirmacij – to so kažipoti na moji poti do ciljev. Stavki spodbude, ki me usmerijo na pot, ki vodi do uresničitve želja. Vsak dan, ko se zbudim se na poti v kopalnico zazrem v ogledalo, ki me z velikim napisom in srčkom spomni, da ZMOREM, da se imam rada in da se VSE DA in to piše s tako čudovito rdečo šminko. Res me dvigne ta zapis.

Vas zanima kaj zmorem? Vse. Prav vse.  Že od nekdaj sem vizionarka, ki zelo rada sanja. Sanje me usmerjajo na poti postavitve ciljev. Ooo, kako zelo rada pogledam vse svoje rokovnike, ki so polni uresničenih sanj, ponosna sem nase in zato vas želim opogumit, da si dovolite sanjati.

Želim vam dati nasvet, kako lahko tudi ve sanjate in si naredite najboljše leto 2021. Tako lahko je. Pripravite si udobno okolje, takšno toplo, s čajem ob sebi, z dišečo svečko na polici, s tiho umirjeno glasbo v ozadju, ki vas bo sprostila. Zaprite oči, pokrijte se z mehko koco  in se potopite v misli, dovolite si odplavati in ko boste v nežnem breztežnostnem prostoru poglejte okoli sebe in se vprašajte, kaj je tisto, kar potrebujete, da boste srečne in uspešne? Kaj lahko za to naredite v prihodnjem tednu, mesecu, četrtletju, letu in v naslednjih petih letih. Kar dovolite si sanjati, raziskovati in plavati s tokom svojih misli, prav vse se vam bo prikazalo. Tukaj so vsi odgovori pravi, vsi so možni in vsi dosegljivi.

 • Zapišite si, zapišite si vse kar ste videle. Bodite drzne, upajte si.
 • Sestavite si prednostno listo, postavite prioritete.
 • Sestavite plan in korake, kaj in kako do njih?
 • Najpomembneje: zapišite si časovnico, kdaj so te sanje uresničene, to jih spremeni v cilje.

Vsi cilji, so uresničljivi in danes seješ semena ciljev, ki jih boš užila ob njihovi uresničitvi. Se spomnite moje prejšnje kolumne; vse potrebuje svoj čas, tudi jesen čaka devet mesecev, da nastopi in nas navduši v vsej svoji lepoti in to nas uči potrpežljivost in vztrajnosti na poti do tistih največjih, najbolj oddaljenih ciljev?  

A kako ostati motivirana na poti? Verjemite mi, poskusila sem že mnogo tehnik in ta, ki jo prakticiram zadnjih sedem let je najbolj nagrajujoča.

 • Pišem dnevnik zahval, v katerih se vsak dan zahvalim za čudovit dan in vsak cilj zapišem, v obliki zahvale in, kot da je že dosežen.
 • Dovolim, si vzeti čas, ko ga potrebujem. Meditiram in se povežem s svojim srcem, poiščem svoj notranji mir, tam najdem vse odgovore.
 • Ogledala, vision board, telefon sem opremila s pozitivnimi afirmacijami, ki me opominjajo na cilje in občutke, ki jih imam ob tem, ko dosežem svoje cilje.
 • Svoje misli sem preklopila na pozitivno frekvenco in se obkrožila z ljudmi, ki delijo pozitiven pristop do življenja in se zavedajo, da so tudi oni sami kreatorji svojega.

Vsak dan je nova priložnost, da dosežemo svoje cilje, če si le dovolimo in si jih zastavimo.

Vem, da je težko, da se zgodi, da se počutimo nemočne in izgubljene, potrebujemo objem in trenutek, ko bi pritisnile na tipko za pavzo. Vzemite si jo, kar privoščite si jo in poiščite odgovor v sebi. Točno takrat si dovolite prebuditi tisto Spremembe vredno zmagovalko v sebi, preberite motivacijski članek, poglejte video, ki vas bo navdihnil in obljubim vam, da s pomočjo teh preprostih tehnik dosežete to, da osrečimo najprej sebe, posledično svoje bližnje in našo okolico.  

Samo še to, za konec; Postavite se pred ogledalo, kaj vidite?

V njem vidite vašo najboljšo konkurenco. To ste ve danes, poglejte iskrice v očeh, ki vam pravijo, da čez 365 dni svetite še močneje, ljubite še bolj globoko in živite uspešno in srečno, pomirjene s svojimi mislimi.

Sami sebi smo najboljše merilo, samo odprite vrata za vse priložnosti, ki prihajajo.

Tanja https://tanjaskaza.si/product/afirmacije-za-uspesen-dan/

1080x1080px afirmacije5 300x300 1

 

 

Nazaj na vse zapise

FB Live

Moj Youtube kanal

Všeč ti bo tudi

Prijavite se na prejemanje naših novičk.

Obveščamo vas o novostih, aktivnostih Inštituta, rezultatih naših strank, modrujemo in raziskujemo... ❤️

*S prijavo na novice se strinjate s politiko zasebnosti.

info@tanjaskaza.si

Inštitut Skaza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.