Ali so druge boljše od mene?

Nobena ni takšna, kot si ti. Ti si edinstvena, posebna, resnična in celovita. Vedi, da si prava Boginja. Mogoče se še nisi našla in odkrila svoje poslanstvo. Delaj na tem.

Živio drage dame.

Zakaj sem izbrala to temo? Ker sem se pred 20. Leti spraševala točno to. Če sem še bolj natančna, tudi nekaj let nazaj. Ja, drage moje. Mislim, da nas je kar večina, ko se nismo dobro počutile v svoji koži in smo veliko dale na mišljenje okolice. 

Kako naj bom tako lepa, kot ona? Kako naj bom tako vitka, kot ona? Kako naj bom tako uspešna, kot ona? In še in še vprašanj bi lahko naštevala. 

Dostikrat se vprašam, zakaj nas v šolah niso naučili , kako postanemo lepi, srečni, uspešni in najdemo svoj notranji mir. 

Po moje nam vse diplome tega sveta ne bi pomagale, da bi spoznale, da v resnici, smo vse to lahko. 

Nisem še vsega obdelala, sem pa že veliko naredila na sebi. 

Lahko ti pomagam na tej poti, samo obljubi mi, da boš vztrajala. Obljubi mi, da boš pozabila na ljubosumje, zavist, obsojanja, strahove in se boš osredotočila samo na ljubezen, mir in notranjo svobodo. 

Ne obstaja instant recepta za srečo. Obstajajo pa določena pravila, ki nam pomagajo graditi našo samopodobo, da postamo zadovoljne same s seboj in uživamo v vsakem slehernem dnevu.

No, naj se vrnem v moja 20. leta. Čudovita, nora leta, ampak toliko neodločnosti, naivnosti, raztrešenosti, zbeganosti je bilo v moji glavi. Zelo sem spoštovala uspešne ljudi in takrat sem zelo veliko dala na mnenje drugih. Dejansko, svojega mnenja sploh nisem izrazila, važno mi je bilo, da sem  ena izmed njih. Tako sem si želela takšne družbe, da sem pozabila, kdo v resnici sem. Ja, ja, tudi jaz sem bila med njimi. 

Počasi sem začela delati v poslovnem svetu in vse bolj spoznavati uspešne ljudi. 

Še vedno sem jih občudovala, ampak sedaj sem vedela ZAKAJ. 

Vsi so zelo disciplinirani, avtentični in verjamejo, da vse zmorejo. No, to vsekakor tudi dokazujejo s svojimi dosežki. 

Kar naenkrat sem se vprašala: “ Če je uspelo njej, kaj naj naredim, da bo tudi meni? “

In sem si na list papirja napisala vse tiste stvari, ki sem jih opazila pri njih. 

Rada bi delila s teboj vseh mojih 10 pravil, ki so mi pomagali na moji poti. 

Obljubi mi, če boš delala na teh točkah vsaj mesec dni, mi prosim napiši sporočilo, kajti z veseljem se mi boš pohvalila , kakšno spremembo si naredila. 100 % sem prepričana, da se bo tvoje življenje spremenilo. 

Mojih 10 pravil, ki ti bodo pomagala, da živiš srečno, zdravo,uspešno in izpolnjeno življenje. 

1. Bodi hvaležna za vse kar imaš, kajti samo tako lahko dobiš še več.

2. Osvobodi se negativnih misli, zato vsak dan ponavljaj vsaj 10 pozitivnih afirmacij( pozitivni in navdihujoči stavki, ki nam omogočajo priti do cilja). Na moji spletni strani jih boš našla.

3. Najdi svoj notranji mir. Vsaj 10 minut na dan meditiraj. To te bomo sigurno naučile na Vikend delavnici za Dvig ženske energije.

4. Ne išči izgovore, enako časa boš porabila za iskanje rešitev, zato se raje osredotoči na izboljšave in še bolje se boš počutila. 

5. Zavedaj se kdo si/ ustvarjaj in delaj/ nato boš vse imela , kar želiš. Vedno izberi takšen vrstni red; sem/ delam/ imam 

6. Obdaj se z boljšimi ljudmi, kot si sama, kajti tako  osebnostno in poslovno rasteš. 

7. Dovoli si priznati, kaj ne znaš in poišči pomoč. Vsak potrebuje coacha, tudi ti. 

8. Upoštevaj Zakon privlačnosti. Kar želiš drugim, boš dobila tudi ti. Spoštuj se in te bodo spoštovali. Pomagaj drugim in ti bodo pomagali, ampak iz srca. 

9. Ostani prizemljena, ljudska, srčna. 

10. Na ta svet si prišla z nalogo narediti nekaj dobrega zase in druge. Najdi svoje poslanstvo. Vztrajaj in boš prišla do spoznanja. 

Drage moje, preveč so nam govorili, kakšne naj bomo. Bodimo pridne, čiste, lepe , ubogljive in prijazne ter življenje nam bo naklonjeno. 

Kdo nam je iz dneva v dan govoril, naj se smejemo, pojemo, plešemo, zabavamo, živimo tega otroka v sebi? Bore malo. 

Dajmo to ponovno prebuditi. Obljubim vam, da se boste zabavale, plesale, pele,kot takrat, ko ste bile nasmejane deklice in se igrale s svojimi vrstnicami. Spoznale boste nove prijateljice, ki vam bodo pomagale, da si boste rekle; sem BOLJŠA OSEBA.

Rada vas imam in verjemite vase ter si recite, da ste Nepremagljiva in Spremembe vredna.

Vaša Tanja

Nazaj na vse zapise

FB Live

Moj Youtube kanal

Všeč ti bo tudi

Prijavite se na prejemanje naših novičk.

Obveščamo vas o novostih, aktivnostih Inštituta, rezultatih naših strank, modrujemo in raziskujemo... ❤️

*S prijavo na novice se strinjate s politiko zasebnosti.

info@tanjaskaza.si

Inštitut Skaza © 2023 Vse pravice pridržane.

Made with ⚝ by Starfiniti d.o.o.