2-dnevni retreat BOLJŠE SPOZNAVANJE, RAZUMEVANJE in PREBUJANJE SEBE

Strah je naš največji sovražnik. Ko ga premagamo, postanemo zmagovalci. Ko si dovolimo pogledati globoko vase in odkrivati svoje vzorce, nas to privede k svobodi in lahkotnosti, ki prihaja v naše življenje. Soočenje z vsako bolečino, izzivom, strahom… je nujno potrebno. Če se z njimi ne soočimo, si zapiramo pot k sreči in uspehu.


5 % našega življenja prihaja iz zavestnega uma, 95 % našega življenja prihaja iz podzavestnih vzorcev/ programov. 

Vedenje naših staršev se prenaša iz generacije v generacijo. Če ne ozaveščamo in odstranimo teh vzorcev, jih mi prenašamo naprej na naše otroke. Zato si dovolimo pogledati vase, odkrijmo, kaj nas ovira v življenju, to odstranimo ter se napolnimo z ljubeznijo in srečo. Samo vera vase nam pomaga, da sledimo svojim sanjam in te sanje spremenimo v cilje.

 

Z namenom boljšega spoznavanja, razumevanja in prebujanja sebe, smo pripravili 2-dnevni retreat , ki vključuje pripravo in ceremonialni obred s kakavom.


ZAKAJ KAKAV?

Kakav je sveta rastlina, ki pomaga odpraviti tiste čustvene blokade, ki nam ne služijo več. Med obredom častimo svete zdravilne moči kakava. Omogoča nam, da se znova povežemo sami s seboj in z drugimi okoli nas. Podpira zdravljenje, kreativnost, čuječnost in srečo. Na splošno so kakavovi obredi predvsem individualna duhovna potovanja ljudi, namenjena k jasnosti in razsvetljenju. Po obredu ljudje lažje razumemo, kako navigirati skozi življenje. Mnogi pravijo, da jim obred pomaga zares odpreti oči in ceniti stvari, ki jih imajo v življenju. Daje koncentracijo in motivacijo, da se končno spravijo k sebi ter prevzamejo kontrolo nad svojim življenjem in usodo. Namen obreda je prinesti v življenje jasnost, iskrenost in ljubezen.

 

Vsi poznamo občutek, ko nam ena misel v sekundi prinese popoln mir in nas hkrati napolni z neustavljivo energijo in entuziazmom. To je prvi odziv naše intuicije, da je nekaj tisto pravo za nas. Vendar, ali znamo tem občutkom slediti?

 

Kako hitro nas okolica prepriča, da nekaj ni mogoče? Da ni prav za nas? Ob tem nas prevzamejo občutki kot so krivda, strah in nezaupanje. Prvi korak je, da odpremo srce in prepoznamo svoje srčne želje.


KAJ BOMO DOSEGLI Z 2-DNEVNIM RETREATOM ZA BOLJŠE SPOZNAVANJE, RAZUMEVANJE in PREBUJANJE SEBE?
 

Boljše spoznavanje in razumevanje samega sebe.

Odpremo srce, premagamo blokade in se uskladimo s tem, kdor v resnici smo.

Začutimo, kako pomembna je v življenju hvaležnost.

Naučimo se sprejemati in odpuščati.

Začutimo svoje poslanstvo, dosežemo notranji mir ter uravnovesimo svojo žensko in moško energijo.

Skozi pogovor implementiramo uvide v naša življenja: zakaj delam, to kar delam, in kako lahko bolj sledim svoji intuiciji?


KOMU PRIPOROČAMO OBRED BOLJŠE SPOZNAVANJE, RAZUMEVANJE in PREBUJANJE SEBE?

Vsakomur, ki želi spoznati, kaj ga ovira v življenju, da sprejme, kdor je.

Vsakomur, ki si želi zaupati, verjeti vase in delovati iz srca


KAKO POTEKA in KDO VODI OBRED BOLJŠE SPOZNAVANJE, RAZUMEVANJE in PREBUJANJE SEBE?

Organizatorki obreda sta Tanja Skaza in Mirjana Pungartnik.

Obred poteka ločeno v dveh dneh, obakrat v Velenju.

Med prvim in drugim dnem je en teden časa, da ponotranjimo namero.


Prvi dan obreda: Spoznavanje sebe (3 ure, 17.00 – 20.00)

Skozi delavnico, ki jo vodi Mirjana Pungartnik, ob pomoči Tanje Skaza, se spoznate s skupino, prav tako pa spoznate sebe kot bitje ljubezni. Prebudite se na globlji način, kar pomeni, da ugotovite kako lahko ustvarite ravnovesje med umom in srcem ter spoznate moč svoje intuicije. Skupaj ozavestimo vedenjske vzorce, moč pozitivnih izjav in spoznamo, zakaj je pomembno določiti namero za obred.


Drugi dan obreda: Prebujenje s ceremonialnim kakavom (5 ur, 18.00 – 23.00)

Obred, ki ga vodi Tanja Skaza, ob pomoči Mirjane Pungartnik, se prične s spoznavanjem z obredom. Ponovimo namero, se namestimo in pričnemo s pretočno meditacijo vseh 7 čaker. Nadaljujemo s pitjem kakava, pri čemer se osredotočamo na glasbo, brez medsebojnega pogovarjanja. Po koncu procesa se pogovorimo o pridobljenih uvidih in svetujemo, kako le-te implementirati v življenje.

Paket 2-dnevnega retreata vključuje:

  • 1x delavnico, ki jo vodi Mirjana Pungartnik
  • 1x obred s ceremonialnim kakavom, ki ga vodi Tanja Skaza
  • Delovni zvezek
  • Kristal za zaščito
  • Obrok po obredu

Investicija vase znaša 250 EUR + DDV.

Število mest je omejeno, sprejmemo največ 18 oseb.

Prosti termini:

  • 5. in 19. januar 2023
  • 22. februar in 2. marec 2023

Naslednji datumi sledijo.

 

Plačilo izvedete v enem obroku. Vaša prijava je sprejeta in mesto na obredu rezervirano, ko je urejeno plačilo.


Obrazec za prijavo na 2-dnevni obred BOLJŠE SPOZNAVANJE, RAZUMEVANJE in PREBUJANJE SEBE

Za veljavno prijavo potrebujemo tudi vašo telefonsko. Hvala za zaupanje.
Inštitut Skaza si prizadeva zaščititi in spoštovati vašo zasebnost. Vaše osebne podatke bomo uporabili le za namene obveščanja o novih vsebinah na spletni strani www.tanjaskaza.si, dogodkih, voščila in izobraževalne vsebine. Če se strinjate vas prosimo, da označite spodaj, kako želite, da vas kontaktiramo.

Z veseljem odgovorim na vaše vprašanje.